'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hangi bayan dengelidir ki

kusura bakmayın kızlar hepimiz dengesiziz yani erkeklere göre

hoşbulduk teşekkürler memnun oldum 21 yaşındayım öğrenciyim açık öğretim okuyorum

hoşbulduk teşekkürler ismim tuğçe
Hoş geldin Tuğçe Sayfamızda iki tuğçe oldu şimdi bende hatice sende söz, nişan veya ufukta birşey var mı?

ASlım, Oyam, Dila bir akıl verin o zaman ebn nasıl konuyu açıp konuşacağım.
Fotografçıdan direk eve geçecektik evde konuşamam o zaman kahve içmeye götüreyim adamı ama orada nasıl konuşabiliriz ki?:44:

hoşbulduk teşekkürler iki tane adaşım varmış şuan ufukta bir şey gözükmüyor sevgilimde yok benim

yok ya okuma hiç etkileniyosun ister istemezzz sen direk doktora gitt

hoşbulduk teşekkürler memnun oldum 21 yaşındayım öğrenciyim açık öğretim okuyorum

bende memnun oldum tuğçee :) ne okuyosun hangi şehirdesinn ??

aynen sakin bi yere götürr rahat sohbet edebileceğinizz. orda yüzün kızarsada konuşş. aslının dedği gibi açıkla utanıyorum ama konuşalım diee. bence sevdicekte anlayışla karşılar tavrınıı :)

hatice kahve içmeye oturdunuz ya ; kahveler geldi..

bu arada elini tut ,yanaklarını okşa sevdiceğinin :132:

seninle çok mutluyum,güzel bir hayat bizi bekliyor ve az kaldı. bu yüzden ertelediğimiz konular var artık konuşmamız gereken.

ben refleks olarak utanıyorum ,terliyorum ama evliliğin diğer bir gercegi var ki cinsellik.. biz aile olacagımıza göre korunma yöntemlerini konusmalı ve geleceğimizi planlamalıyız.

de

fotoğrafçının fotoğraflarını beğenirsen;
''bebk fotoğrafı da çekiyorlar mıdır acaba? şimdi herkes bebek fotosu da çektiriyor ya ondan merak ettim. çekiyorlarsa kaybetmeyelim kartını''
deyip aklına bir bit yeniği sokabilirsin
belki o cesaret edip konuyu açar...
veyaaa baktın ondan ses yok, ''neyse gerçi daha çocuk işine çok var o zamana ne fotoğrafçılar çıkar'', diyebilirsin.
sonra da soğuk kanlı bir şekilde ''sahi biz hiç konuşmadık bunu, ben hemen istemiyorum'' diyebilirsin

biz ikimiz seninleee

ahh kimbilir nerelere

bitmesin yol gitmekleeee

katılsın bize bi bebek deeee

bekle hayat geliyoruz biz

altımızda auris

çok güzel ama yaaa

kuşadası sosyal bilimler okuyorum

Aslı şaşırdın herhalde o söylediklerini yapabilecek cesaret yok bende yanaklarını okşayacağım başka kız o zaman direk kalpten giderim ben be

Tamam kızarsamda, terlesemde konuşacağım inşallah.Bana konuyu açabilmem için örnek verin ama nasıl yapacağım. Aslım biliyorsun beni yapabileceğim makul şeyler söyle adamın elini zor tutuyorum birde ancak bu kadar sürede iki defa öpebildim. Deliriyordur herhalde bu kadarına ama yapcak bişe yok ilk kez bu denli aşık ve seviyorum napalım.

Kızlar yemeğe gidip geliyorum. Oyam dönünce seninle bir konuşalım müsait olursan

öpüldünüz kızlar

hatice o zaman en makulu mesaj :26::26:

haklısın ben biraz uçtum

mesajda heyecandan ter de bassa yüzünü göremeyecegin icin daha rahat yazısır ve istediğini söylersin.

daimi derken ne gibi?
peki ekleme kendin bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…