Haklısın cesaretimi toplamalıyım.
Yapmalıyım inşallahda yüzümü ateş basmasını nasıl engelleyeceğim. Şimdi size yazarken bile kızardım ben
Oyam daha iki gün önce nikah tarihini ertelemekten bahsediyorduk bugün lap giye nasıl konuya gireceğim.Adam ne dengesiz aşkım var diyecek sonunda.
Yok kız aşk ben kızarıp utanıp sıkılınca tamam sustum diyor.
Daha konunun giriş kısmında ben gözlerimi kaçırıl terlemeye ve yüzüm kızarmaya başlıyor bakıyor çok sıkılıyorum kapatmak zorunda kalıyor.
Dua edinde bugün bir şekilde konuyu açıp cesaretimi toplayıp sorayım.
benim daha net bişe yok yaa konuşuyormm işteee
ödüm kopuyo vajinsmus konusuna gitcem diee
ayy Allah korusun yaa hepimiziiiii:26: haticem sen evlen senden de faydalanalımm diğer tecribeli gelinler gibiii
hoşgeldinn lizz :) tanıtsana kendini birasss :)
dila benn
Hoş geldin Tuğçe Sayfamızda iki tuğçe oldu şimdi bende hatice sende söz, nişan veya ufukta birşey var mı?hoşbulduk teşekkürler ismim tuğçe
Hoş geldin Tuğçe Sayfamızda iki tuğçe oldu şimdi bende hatice sende söz, nişan veya ufukta birşey var mı?
ASlım, Oyam, Dila bir akıl verin o zaman ebn nasıl konuyu açıp konuşacağım.
Fotografçıdan direk eve geçecektik evde konuşamam o zaman kahve içmeye götüreyim adamı ama orada nasıl konuşabiliriz ki?:44:
Valla benimde en büyük korkum o ama aşkımada büyük bir aşkla bağlıyım belki o yüzden bir ihtimal deneyebileceğim.
Kız ebn hele bir hendekten geçeyim size yol gösterebilecek miyim bakalım?Çukura düşebilirim de vaji. sayfalarını okusam mı doktora hemen gitsem mi? aklımda bir sürü soru var
hoşbulduk teşekkürler memnun oldum 21 yaşındayım öğrenciyim açık öğretim okuyorum
Hoş geldin Tuğçe Sayfamızda iki tuğçe oldu şimdi bende hatice sende söz, nişan veya ufukta birşey var mı?
Fotografçıdan direk eve geçecektik evde konuşamam o zaman kahve içmeye götüreyim adamı ama orada nasıl konuşabiliriz ki?:44:
hoşbulduk teşekkürler iki tane adaşım varmış şuan ufukta bir şey gözükmüyor sevgilimde yok benim
yok ya okuma hiç etkileniyosun ister istemezzz sen direk doktora gitt
bende memnun oldum tuğçee :) ne okuyosun hangi şehirdesinn ??
aynen sakin bi yere götürr rahat sohbet edebileceğinizz. orda yüzün kızarsada konuşş. aslının dedği gibi açıkla utanıyorum ama konuşalım diee. bence sevdicekte anlayışla karşılar tavrınıı :)
biz ikimiz seninleee
ahh kimbilir nerelere
bitmesin yol gitmekleeee
katılsın bize bi bebek deeee
bekle hayat geliyoruz biz
altımızda auris
çok güzel ama yaaa
kuşadası sosyal bilimler okuyorum
hatice kahve içmeye oturdunuz ya ; kahveler geldi..
bu arada elini tut ,yanaklarını okşa sevdiceğinin:132:
seninle çok mutluyum,güzel bir hayat bizi bekliyor ve az kaldı. bu yüzden ertelediğimiz konular var artık konuşmamız gereken.
ben refleks olarak utanıyorum ,terliyorum ama evliliğin diğer bir gercegi var ki cinsellik.. biz aile olacagımıza göre korunma yöntemlerini konusmalı ve geleceğimizi planlamalıyız.
de
yok ya okuma hiç etkileniyosun ister istemezzz sen direk doktora gitt
bende memnun oldum tuğçee :) ne okuyosun hangi şehirdesinn ??
aynen sakin bi yere götürr rahat sohbet edebileceğinizz. orda yüzün kızarsada konuşş. aslının dedği gibi açıkla utanıyorum ama konuşalım diee. bence sevdicekte anlayışla karşılar tavrınıı :)
vahhh vahhhhhhhhhh :103::103::103::103:
gözlüğü atma vakti geldi
:104::104:
kuşadasında hangi üniversitenin fakültesi var :44::44:
adnan menderes'in turizm işletme var..bildiğim
açıköğretimden okuyorum ben dışardankuşadasında hangi üniversitenin fakültesi var :44::44:
adnan menderes'in turizm işletme var..bildiğim
yok yapmadım kuzummm
ya aslında maddi bişey almak istiyom bu sefertelefon ihtiyacı var ama o kadar da büyük maddi alamam
yaaa yaaa ben o yüzden oraya gitmek istemedim işteeee
ohhh isabet olmuş valla iyi ki kıskançılığm tutmuş
canım topiğe daimi olan arkadaşları ekliyorum
napiyimm ya on yere yetişmeye calısınca böyle oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?