'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ikiz çocuklar bi kuşak atlıyor yani sana piyango vurabilir

bizdede ananemin kardeşleri ikizmiş , ananemin çocukları yani annemle teyzem ikizler..
annemlerin çocukları ( yani biz ) bizde ikiz olan çıkmadı..
şimdiki nesil beni bekliyo gibi :18:

hatice bence su aylar konuşman için en ideal aylar çünkü kimileri 2 ay önceden başlıyor hap içmeye

bizdede ananemin kardeşleri ikizmiş , ananemin çocukları yani annemle teyzem ikizler..
annemlerin çocukları ( yani biz ) bizde ikiz olan çıkmadı..
şimdiki nesil beni bekliyo gibi :18:

mügecim hiç kolay değil.
dile söylemek kolay ama bakmak çok zor istiyorsan rabbim versin.. ama özel sosyal vs hiçbir hayatın kalmıyor

bizim sülale de de ikiz var :97::97::97:

çok tatlı oluyorlar ama

olma mı ya sevmelik güzel

bakmalık

4 yıll çok yaaaaaa :) yeni 24 oldum ben 26 da fln anne olmak isterimm :) çocukla aramda 26 yaştan fazla olmasınnn
kız olsunn ana kızz gezelimm babasıda bize para yetiştrsinnn

bende 24 de evleniyorum

28 iyi gibi sanki yaa:26:

ne bilim belki de hemen isterim

yapp vallahii :) sora victoria beckham gibi gezersinn çocuklarınlaaa :) genç çıtır anneeee

mügecim hiç kolay değil.
dile söylemek kolay ama bakmak çok zor istiyorsan rabbim versin.. ama özel sosyal vs hiçbir hayatın kalmıyor

tabi canım bir o kadar masraf , altından kalkabilmek biraz zor..
Allah hayırlısını versin

Kız ben nasıl gireceğim olaya daha hastayken söyleyemiyorum.

Canım o senin eşin olacak , bu kadar gerilme artık .
Eşin olacak insanlar herşeyini konuşabilmelisin , paylaşmazsan evliliğin ne anlamı kalır ..
Bence mutlaka konuşun karar verin , ona göre doktora gidersin
1 ay önce adet olduğunda çünkü ilaca başlaman gerekiyor.

kızlarrrr ben geldim. hızlıca okuyarak gelmeye çalıştım.

1- aslıya katılıyorum. o reklam tam bir fiyasko ya huuuu Reklamlar çıkınca tek yaptığımız şey eleştirmek oluyor.
benim bir kaç reklama daaha takıntım var (albeni'nin üç sanatçılı treklamı faln...., müslüm babanın çay love you su...)

2- bebiş mi yapıyoruz noluyor :44::44:
ben bebiş yapmayı şuan için 1 buçuk sene sonrasına atmak istiyorum.
ilk sebep şuan kullandığım sivilce ilacınınn etkisi geçmemiştir (kocişe 2 yıl sonra anca geçiyormuş dedim)
ikinci sebep ben gezmek istiyorummmmm :84::84::84::84:
bugüne kadar yaptığımız planları gerçekleştirmeden bebişimiz olmasın istiyorum
üçüncü sebep; kv yok, görümceler gezenti, annem (de gezentidir ama) çalışıyor kocamın maaşı onun elektroniklerine yetmez, çalışmam lazım.
bebişime kim bakıcak annem 1yıl 7ay sonra prim günü dolacak, işten çıkışını alır diye umuyorum

3- haticeeeee bebiş konusunu konuşmadınız mı
bugün ki ilk konunuz bu olmalı konuşun bence,korunacakmıyız falan deyin
oyyy deyin diyorum ama nasıl diyeceksin diye de düşünmüyor değilim

yapp vallahii :) sora victoria beckham gibi gezersinn çocuklarınlaaa :) genç çıtır anneeee

Kız zaten yaşım 27 evlenince hemen çalışmalara başlamam lazım.
Ne zaman borç ödencek, ne zaman gezilecek, daha benim o işi yapıp yapamayacağım bile meçul malum çok korkuyorum.
Demesi kolay kuzu bir denede gör gününü diyeceğim.Zaten hamile bayan fobim var benim.

Kız ben nasıl gireceğim olaya daha hastayken söyleyemiyorum.

en güzeli mesajla söylemen o zaman. regl döneminde bu günler hassasım ve siniriyim seni kırabilirm istemeden diye söze girebilirsin..

seninle aynı hayata atılacagız .. güzel günlerimiz olacak korunma yöntemlerini konuşsak diyebilirsin.:44::44:

nişanlın da mı açmadı hiç bu tarz konu

olma mı ya sevmelik güzel

bakmalık

bende 24 de evleniyorum

28 iyi gibi sanki yaa:26:

ne bilim belki de hemen isterim

4 yıll uzun süre gibi geliyo banaa yaaaa :)1 max 2 yıl ii benimm içinnn

ayyy oya o albeni reklamınaa sinir oluyorumm yaaa kim planlamışş hadi planı sunulmuş kim onay vermişşş akıl fikir işi diilll :)

4

ayyy oya o albeni reklamınaa sinir oluyorumm yaaa kim planlamışş hadi planı sunulmuş kim onay vermişşş akıl fikir işi diilll :)

ayy evet ya :84::84::84:

o çay reklamını da iyi hatırlattın oya ... o ne iğrenç ötesi reklamdır..:120::120::120:tam bir fiyasko

Haklısın cesaretimi toplamalıyım.
Yapmalıyım inşallahda yüzümü ateş basmasını nasıl engelleyeceğim. Şimdi size yazarken bile kızardım ben

Oyam daha iki gün önce nikah tarihini ertelemekten bahsediyorduk bugün lap giye nasıl konuya gireceğim.Adam ne dengesiz aşkım var diyecek sonunda.

Yok kız aşk ben kızarıp utanıp sıkılınca tamam sustum diyor.
Daha konunun giriş kısmında ben gözlerimi kaçırıl terlemeye ve yüzüm kızarmaya başlıyor bakıyor çok sıkılıyorum kapatmak zorunda kalıyor.
Dua edinde bugün bir şekilde konuyu açıp cesaretimi toplayıp sorayım.

benim daha net bişe yok yaa konuşuyormm işteee
ödüm kopuyo vajinsmus konusuna gitcem diee
ayy Allah korusun yaa hepimiziiiii:26: haticem sen evlen senden de faydalanalımm diğer tecribeli gelinler gibiii

merhaba kızlar bende katılabilir miyim sohbetinize

hoşgeldinn lizz :) tanıtsana kendini birasss :)
dila benn

haticem sen öyle kızardıgında de ki askım ben sıkılmıyorum sadece utanıyorum.. konusalım bu konuyu de..

senin kızarmadan sevdiceğin sıkıldığın izlemini çıkarmış bak

Valla benimde en büyük korkum o ama aşkımada büyük bir aşkla bağlıyım belki o yüzden bir ihtimal deneyebileceğim.
Kız ebn hele bir hendekten geçeyim size yol gösterebilecek miyim bakalım?Çukura düşebilirim de vaji. sayfalarını okusam mı doktora hemen gitsem mi? aklımda bir sürü soru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…