'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok kız özgiş haticxe el ele bile tutuşmuyordu biz ona şok olmuştuk, ben öyle konuşma hatırlamıyorum.:44:

yok tutuşmuyodu evet fiziksel temas yoktu
ama enişte ona +18 konular açıyodu teldeee
bence doğru hatırlıyom yaa :26: hatta nişandan sonra dini nikah muhabbeti olmuştu
enişte öyle mi istemişti ne :26:

Aaaaaa enişte beye bak sen biscolata yakışıklısı resmi koy bakalım ne yorum yapacak bu sefer

Eki Görüntüle 636853

Lavinnnnn harikasın sennn

sonra bana karşı birşeycikler hissetmeyin :89::89:

teşekkür ederim pudracığım ama lavinin fikri hiç de fena değil. akşam harddiskte bu clairein resmi varsa deneme yapıp fotomu değiştiricem

tuuğçe çalçene insanlarız biz neyimiz hoşuna gitti kıızz

evet xcvbnmçöçiillj işte o foto
kk da konuştuğumu, arkadaşlarım olduğunu biliyor(bilmemesi mümkün bile değil, dedektif mübarek)
sanırım ara ara takipte

Aşkımmm seni seviyorum kiii bennnnnn

bence doğru hatırlıyom yaa :26: hatta nişandan sonra dini nikah muhabbeti olmuştu

evet bende yanlış hatırlamıyorsam telde +18 konuşmaya başladık yavaş yavaş diyordu

daimi derken ne gibi?
peki ekleme kendin bilirsin

bu ne sinir arkadaşım
daimi derken burada sadece tarih yazıp bi daha uğramayanlar değil gelip bizimle dertlerini sevinçlerini paylaşanlardan bahsediyorum
sonuçta her gün o liste yeniden düzenleniyo, her gün şafak sayısı değiştiriliyo
tanımadığımız birinin şafağını niye sayalım ki :26:

bu ne öfke bu ne celal...

gel tanışalım kaynaşalım

burası sadece aa kaç günüm kalmış bakalım diye takip listesinden ibaret değil ki.

senle arama mesafe koyayım o zaman oyaa:18::18:

neme lazım sana sorduklarımı falan okursa

pınar oohhoo takipçiler tanıdıklarımız olabilir . mesafe mi o da ne ... dünya çok küçük

+

oya resmini değiştirme ya

oyaa kızlarda yazmışş amaa hayır değiştirmee ben acaip özdeşleştirdim senii o fotoylaa :) şimdi enişte diyomuş kızlar dio die o kalıyo dimii deiş diee :)

ziyaretçi kardaşlar ayakta kaldınız buyrun oturun ,nick alın daha rahat takip edersiniz.

hey yoksa sen o kuzen misin ...

yoksaaaaaaaaaaaa kayınanişim misin

aman benim kocam kesin ziyaretçilerden biridir
çaktırmadan , sessiz derinden gitmeye çalışıyo heralde

takipçi benimde diildirr :) sevdücek takıldığımı biliyo ama hangi sayfaya olduğunu, adımın ne olduğunu bilmiyoo :) anneme bile sölemedimm :) girceksen kendin kaydol kullanıcı adınıda bana söleme dedimm :) rahat rahat takılalım söylenelim şurdaa

Ayyy mis gibi yakuşuklu o paçoza mı kalmış,eve kapatmıştır adamı,fantazi kölesi yapmıştır

Aaaa evet hatırladım sanki, haklısın benim beynim yumuşamış unutuyorum her şeyi.

bi kere isimler ortada... eee evlilik hazırlıgı yaptıgımız da ortada bulmaları pek de zor değil

nasıl korktunuz mu

senle arama mesafe koyayım o zaman oyaa:18::18:

neme lazım sana sorduklarımı falan okursa

hohoohohoho
o kadar derin okuyamıyor
sadece ya hu ne anlıyyorsunuz, bir soruya 30 online varsa 30 kişide cevap veriyor. kafanız karışmıyor mu diyor
bir de forumun nasıl işlediğini bilmiyor

ıhıı reklam yine çıktıı :) çok çok beğenenler varsa açsın cnbc-e yi istemedği kadar dinlesin izlesinn :)
kızlarrrrrr bugünde msj yollayalım sevdüceklereee bişeler bulalımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…