'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar size bir şey soracağım ben profil resmini nasıl koyabilirim birde smile nasıl yapabilirim bulamadım

kızlar size bir şey soracağım ben profil resmini nasıl koyabilirim birde smile nasıl yapabilirim bulamadım

mj sayısıyla sınırlı. öncelikle kademe kademe yeni özellikler açılacak. özel mesaj atma, profil fotosu, simgeler....
bu arada ben oya
2ay 18 gündür.evliyim.
istanbuldan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

tatile gidip güneşlenmekte çok ihtiyacım var cidden. bu yıl feci tempolu geçti.

:92: daha buralara gelemedim

bende heves ettim bak şimdii:97::97:

şöyle döne döne yatıp uyuyasım var:120::120:

uyanıp arkanı dönüp bida uyumaktan bahsetmeye çalıştım ama olmadı sanırım:86:

:92:buralara nasılsa geleceksin

tek hevesim valizle otobüse binmek gitmek sanırım yolculuk etmeyi ve tatili çok özledim.

ikinci yazdığın daha açıklayıcı oldu .

gelcek o da yaşiciyizzzz görüceyizzzzz

profil resmim çok iğrençmiş, ergen kızları anımsatıyormuş, ona sorarsam değiştirmeliymişim :96::96:
Tabiki bu cümleleri Kocam söyledi

profil resmim (claire lost dizisindeki kızın gotic makyajlı hali ) aslında gif idi. ama ilk yaptığım fotoşop olduğu için gif kısmını ayarlayamamışım

ben seviyordum :101::101::101::101:
sizde kocamın fikrindemiisiniz

ben eniştemizin fikrinde değilim

profilin bana her zaman gizemli gelmiştir. ben gizemli şeyleri severim çekim gücü var.

bende tuğçe memnun oldum kuşadasından katılıyorum 21 yaşındayım teşekkür ederim araştırayım biraz kontrol panelini

Aaaaaa enişte beye bak sen biscolata yakışıklısı resmi koy bakalım ne yorum yapacak bu sefer

şu gördüğümüz siyah gözlü siyah dudaklı kız mı:44::44:

kocan senin profil resmini nasıl biliyor:44::44:

Kız ben nasıl gireceğim olaya daha hastayken söyleyemiyorum.

haticem ya bu topiğin ilk zamanlarında sen sevdicekle telefonda +18 konuşuyodun diye hatırlıyom ben :26:
yani ne bilim o rahatça bi sürü şey söylüyodu hatta sen fiziken yakınlaşmak istemiyon ama bunun da farkı yok ki gibi bişeyler demiştik sanki :26:
sen sonradan böyle içine kapandın sanki kuşum ya

Aaaaaa enişte beye bak sen biscolata yakışıklısı resmi koy bakalım ne yorum yapacak bu sefer

Eki Görüntüle 636853

len bu carlosmudur nedir ziynet saliyle berabermiş ya
oyam bence gayet güzel , hem seninle bağdaştı artık o resim başka resim olsa bana garip gelir
bide enişte nerden biliyoki senin burdaki resmini , yazdıklarını görüyomu o

Yok kız özgiş haticxe el ele bile tutuşmuyordu biz ona şok olmuştuk, ben öyle konuşma hatırlamıyorum.:44:

oyanın eşi -eniştemiz kk 'dan ve bizlerden haberdar

enişteeeeeeeeeeee arkadaşımızı üzme sakın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…