'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaaarrr bende koydum resim bakın bbakalım bende kaldırıciiimmm

Son düzenleme:

Ama ben çok çabuk sıkılıyor vede strese giriyorum kuzum yaa ruhum daralıyo hemen olsun bitsin ama istediğim gibi olsun istiyorum çok şey mi istiyorum mikrodalga uyarılarınız dikkate alacam kuzum:26::26::26:

zehra+özge+gülin

çok güzel,çok tatlısınız.. sanaldan reele bu arkadaşlığı taşımanız çok güzel dostluğunuz daim olsun..

gülin sanki benim uzaktan akrabam gibi çok benzettim

aynı kaderi yaşıyoruz o zaman

uzun boya bu kilolar makbul demek ki

gideyim de bi bakayım madem

ama ben üşenirim ki her gün onu yapmaya

annemin tabiri ile sevdiceği buldum kendimi saldım..

ben 74 kg dumm.. herkes manken gibisin diyordu.. son 1,5 yılda nasıl böyle kilo aldım ya

haa bu arada bu benim vermiş halim bir ara 92 leri gördüm

oya ve diger kızların gazı ile diyete başladım.. kaçamaklarım olmasa iyi gidecektim 1 aydır sporu da yapmıyorum. Artık zaman daraldı ya Allah deyip tekrar başladım.En azından vücudum toparlanır iyice. boydan dolayı kilonun göstermemesi de cok iyi bişi
ama ben kendimi iyi hissetmiyorum vercem. eski ben olcam

Ama ben çok çabuk sıkılıyor vede strese giriyorum kuzum yaa ruhum daralıyo hemen olsun bitsin ama istediğim gibi olsun istiyorum çok şey mi istiyorum mikrodalga uyarılarınız dikkate alacam kuzum:26::26::26:

bende senin gibiydim üstüne tezcanlılık .. nolduuu kendimi paraladığınla kalıyorsun.

işler yine yetişiyor

önce zayıflayıp evlenip sonra salıcaz sonra gene zayıflıcaz
politikamız bu

74 falan ne güzel aslında bizim için

bende 89 dan 80 oldum

gerisi gelmiyordiyit topiklerinde geziniyorum ama sonuç hüsran

bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi

herkes göstermiyorsun dese de ben böyle olmak istemiyorumm

versek yaa

zehra+özge+gülin

çok güzel,çok tatlısınız.. sanaldan reele bu arkadaşlığı taşımanız çok güzel dostluğunuz daim olsun..

gülin sanki benim uzaktan akrabam gibi çok benzettim

Teşekkür ederizz Aslımmm

Akrabamıyız kiii acebaaaa akraba olsak yaa

diyet topicleri işe yaramıyor çünkü beynimizde bitirmiyoruz..

ne diyet kitapları okudum sonuç aynı ,çünkü ben yine aynı mantık gittim.

yasemin soysal'ın tek suçlu beyniniz kitabı'nı okudum en son bende işe yaradı. artık kendime dur diyebiliyorum.

aslım banada yardım edermisinnnn ?
Ya nasıl olcak nasıl kendimi durdurucam bilmiyorum ...
Geçen hafta b-fitten 3 aylık üyelik satınaldım cuma günü gidicem.. Ama az önce acıktığım için inanılmazyağlı ve şekerli irmik helvası yedim ya diyorum 2 gün sonra spora başlıcam ama daha kendimi engelleyemiyorum

o kitabı kesinlikle öneririm.. mesela tüyolar vermiş.

sen onu vücudunun mu istediğini yoksa beyninde açlık merkezi'nin sana sinyal mi gönderdiğini anlayabiliyorsun.

mesela vücudunun karbonhidrata ihtiyacı var .. karbonhidrat ihtiyacını pirinç,bulgur,fasülye de alabilirsin.. eğer ki vücudunun ihtiyacı varsa ama sen illa ki patates tüketmek istiyorsan diğerleri ihtiyacı görmüyor ise vücudunun ihtiyacı oldugu icin değil beynindeki o sinyalin etkisi ile istiyorsun. böyle kendini test ederek saptayabilirsin

Son düzenleme:

aslında ben çok yemek yemem

eve abur cubur da çok almayız

hareket eksikliği var heralde bende

b fit diyet yapamasan bile sana çok iyi gelecek özlemcim bak göreceksin

bu arada nişanlımla akrabamısınız kız

Bende en son provaya gittiğimde gelinliğin arka bağcıklarını sıkınca böyle etlerim fışkırdı kızlar
Gelinlikçi sıfır beden giyenlerde de oluyo sıkınca herkesin etleri öyle olur dedi ama yok benim etlerim hiç sıkı değil kollarımda öyle cıvık cıvık
Kısa yoldan omuz ve kol sıkılaştırmak için napabilirim

özlem ,pınara bi cevap ver de rahatlasın dünden beri tırsık halde

*

hareket eksikliğidir pınar .. bir de az yemek de sebep olabilir .az ama sık tüket. az tüketirsen vücut acil durum sinyali yolluyormuş ve onları yakmıyormuş

oluşan çatlakları napıcazzzzzzzzz

ayol sanki ben dedim diye çatlak olacak
sanki çatlak yok

özlemmmmmmm ben sana yardımcı olmak isterimmmmmm (aslıyı boşver )
önce şekerli şeylere yağlı şeylere eeeegggg eegggg kaka gözüyle bakıyorsun
sonraaaaa marketten veya evvden ceviz kırıp içlerini çıkarıyorsun. sonra onları buzdolabı poşetine koyuyorsun veeeeee iş yerine götürüyorsun.
hatta bir de kayısı alıyorsun. eğer abartırım hepsini yerim dersen günlük 3 4 kayısı 2 3 ceviz alıyorsun
acıktın mı, canın tatlı mı istedi. at azına ufak bir ceviz parçası/kayısı... ohhhhh misss. hem doğal hem kilo yapmaz hem sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…