işte tatlım beğendiğin beyaz eşya modelleirinin ölçüsünü bi götürün ustaya oluyor muymuş? Sığar mıymış öğrenrsin?
pınarrrrrrrrr burda egzersiz spor sayfasında callanetics videoları var evde yapıyorum 45 dk.cık...
ben 176-86
sen kendini ferah tutmassan inan daha da zorlaştırırsın işleri
mikrodalga çok sağlıksız kuzumm.sakın alma..
*
pınarrrrrrrrr burda egzersiz spor sayfasında callanetics videoları var evde yapıyorum 45 dk.cık...
ben 176-86
aynı kaderi yaşıyoruz o zaman
uzun boya bu kilolar makbul demek ki
gideyim de bi bakayım madem
ama ben üşenirim ki her gün onu yapmaya
Ama ben çok çabuk sıkılıyor vede strese giriyorum kuzum yaa ruhum daralıyo hemen olsun bitsin ama istediğim gibi olsun istiyorum çok şey mi istiyorum mikrodalga uyarılarınız dikkate alacam kuzum:26::26::26:
annemin tabiri ile sevdiceği buldum kendimi saldım..
ben 74 kg dumm.. herkes manken gibisin diyordu.. son 1,5 yılda nasıl böyle kilo aldım ya
haa bu arada bu benim vermiş halim bir ara 92 leri gördüm
oya ve diger kızların gazı ile diyete başladım.. kaçamaklarım olmasa iyi gidecektim 1 aydır sporu da yapmıyorum. Artık zaman daraldı ya Allah deyip tekrar başladım.En azından vücudum toparlanır iyice.boydan dolayı kilonun göstermemesi de cok iyi bişi
ama ben kendimi iyi hissetmiyorumvercem. eski ben olcam
bende senin gibiydim üstüne tezcanlılık ..nolduuu kendimi paraladığınla kalıyorsun.
işler yine yetişiyor
önce zayıflayıp evlenip sonra salıcazsonra gene zayıflıcaz
politikamız bu
İnşallah yetişir kuzum yaa ben balayı yerine tımarhjaneye gidecem yoksam
annemin tabiri ile sevdiceği buldum kendimi saldım..
ben 74 kg dumm.. herkes manken gibisin diyordu.. son 1,5 yılda nasıl böyle kilo aldım ya
haa bu arada bu benim vermiş halim bir ara 92 leri gördüm
oya ve diger kızların gazı ile diyete başladım.. kaçamaklarım olmasa iyi gidecektim 1 aydır sporu da yapmıyorum. Artık zaman daraldı ya Allah deyip tekrar başladım.En azından vücudum toparlanır iyice.boydan dolayı kilonun göstermemesi de cok iyi bişi
ama ben kendimi iyi hissetmiyorumvercem. eski ben olcam
zehra+özge+gülin
çok güzel,çok tatlısınız.. sanaldan reele bu arkadaşlığı taşımanız çok güzeldostluğunuz daim olsun..
gülin sanki benim uzaktan akrabam gibiçok benzettim
74 falan ne güzel aslında bizim için
bende 89 dan 80 oldum
gerisi gelmiyordiyit topiklerinde geziniyorum ama sonuç hüsran
bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi
herkes göstermiyorsun dese de ben böyle olmak istemiyorumm
versek yaa
Teşekkür ederizz Aslımmm
Akrabamıyız kiii acebaaaa akraba olsak yaa
diyet topicleri işe yaramıyor çünkü beynimizde bitirmiyoruz..
Ne diyet kitapları okudumSonuç aynı ,çünkü ben yine aynı mantık gittim.
Yasemin soysal'ın tek suçlu beyniniz kitabı'nı okudum en son bende işe yaradı.Artık kendime dur diyebiliyorum.
aslım banada yardım edermisinnnn ?
Ya nasıl olcak nasıl kendimi durdurucam bilmiyorum ...
Geçen hafta b-fitten 3 aylık üyelik satınaldım cuma günü gidicem.. Ama az önce acıktığım için inanılmazyağlı ve şekerli irmik helvası yedim ya diyorum 2 gün sonra spora başlıcam ama daha kendimi engelleyemiyorum
diyet topicleri işe yaramıyor çünkü beynimizde bitirmiyoruz..
ne diyet kitapları okudumsonuç aynı ,çünkü ben yine aynı mantık gittim.
yasemin soysal'ın tek suçlu beyniniz kitabı'nı okudum en son bende işe yaradı.artık kendime dur diyebiliyorum.
aslım banada yardım edermisinnnn ?
Ya nasıl olcak nasıl kendimi durdurucam bilmiyorum ...
Geçen hafta b-fitten 3 aylık üyelik satınaldım cuma günü gidicem.. Ama az önce acıktığım için inanılmazyağlı ve şekerli irmik helvası yedim ya diyorum 2 gün sonra spora başlıcam ama daha kendimi engelleyemiyorum
oluşan çatlakları napıcazzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?