'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende seni ama o dudaktan öpme işareti :44::44: aşk'ın başına vurmuş

bana kaç litre su içtin diyene bakar mısınız cıkss cıkkssssssss "su hayattır"

Hahahah ben onu hep sıkı sıkı sarılma şeysi diye koyuyom onuuu hem deee en saf en masum duygularımlan

Bu güne kadar biçok kişiye sarılmak isteyince koymuştum acep onlar da senin gibi dudaktan öpme şeysi olaraktan mı anladı ki

ayy ne bileyim sıkı sarılma şeysi bu değil mi

ben senin o saf duygularını yirimmm yirimm

Ahh Aslııı ahhh Oya haklı hep aklın fikrin nerelerde

şurda düğünüme ne kalmış aklım oralara kayıyo demek ki.

desem de inanmayın.. o eski ben yok artık

ayakta gezinen ruh gibiyim.. tatile gitmek için günler gelsin artık.

Son düzenleme:
şurda düğünüme ne kalmış aklım oralara kayıyo demek ki.

desem de inanmayın.. o eski ben yok artık

ayakta gezinen ruh gibiyim.. tatile gitmek için günler gelsin artık.

Tatilde balayın da neler olucak neler

gulibikkkkk ben sana özet mi yapıcaktım neydi ya unuttum ammaaaa

Evet Oyacan ama diğer topiğin özetini yapcaktın da gerek kalmadı ben okudum hepiciğini ama bugünü okumadım akşama kapatıcam açığımı

özge çok sevimli ama sanki biraz zor bir sıkıcak
hani katı meyva sıkacağı gibi değil. bunu kabul ederek alıyorsan sorun yok güzel

gulibikkkkkkkkk valla ne desem boş dimi :26:
bir öpücük versem affedermisin beni

Tabi ki affederim ama öpücük böyle olursa

kızlar dagide 1 alana 1 bedava pijamalarda dün bizim aşka 2 takım pijama aldık çok şık ve güzeller..yazlıklarınıda dagiden almıştım onun ama bu kampanya çok güzel olmuş gidin bakın derim...

sonra kendime leoparlı askılı şortlu takım aldım..balayısında giyerim çok güzeller.

birdeeeeeee alt külodu tanga üstü likralı tülden leoparlı bir kombinazon tarzı seksi birşey aldım ..(hatta kendime aldığım ilk seksi şeyim )

4 parçaya sadece 150 tl ödedim ki ikisi normal erkek pijama takımı çok mutluyum ucuza geldi .....

sonraaaa bunuda zebralı takımıda yani yaklaşık 2 ay önce aşkım bana almıştı sabahlığıyla birlikte bunuda pijama takımı + sabahlık 90 tl ye almıştık ki normalde 175 tl fiyatı..
dagide arabir çok güzel indirimler oluyor kesinlikle ihtiyaç varsa kaçırmayın derim ben pijama almaya bayılıyorum

özgem bunun kapağı yok mu üstte :44::44: böyle etrafa sıçrama olasılığı çok yüksek ..mesela sunun gibi olsa iyi olur ;

vazgeçtim almaktan
bu sadece portakal sıkıyo böle portakalı 2ye kesip bastırıyon kendi kendine dönüyo ya onlardan
katı meyve sıkacağı portakal da sıkıyomuş ondan almaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…