'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vazgeçtim almaktan
bu sadece portakal sıkıyo böle portakalı 2ye kesip bastırıyon kendi kendine dönüyo ya onlardan
katı meyve sıkacağı portakal da sıkıyomuş ondan almaya karar verdim

mantıklı. ben o resimde eklediğimi alacağım inşallah philips 1861 kodu.. 200 tl ye düstü sonunda

oooo hayırlı olsun özlemim güle güle giy Benimde ihtiyacım var o tarz sexy şeylere daha hiç almadım

özlemmmmmmm

benimde pijama takımına ihtiyacım var ya iyi oldu bu indirimi duymam.

çamaşır almaktan başka bişi yapmadım

kafam kazan gibi,burnum akıyor,habire öksürüyorum,boğazımda bir gıcık

yorganın altına girip hiç çıkmayasım var

kendi hastalığımı bile çekemiyorum ben yaa

nasıl eş olup adamın kahrını çekicem

ve nasıl anne olup bebek bakıcam:18::18:

henüz vakit varken vaz mı geçsem acıbaa

oooo hayırlı olsun özlemim güle güle giy Benimde ihtiyacım var o tarz sexy şeylere daha hiç almadım

plumcım teşekkür ederim..
valla ben göbekten müzdarip old. için öyle dar kombinezonlu falan şeylere hiç girmedim ama dagide 36 bedeb kombinazon aldım kendime sanırım biraz kalıpları büyük..
ama gerçekten fantazi çamaşırların yeri ayrııııııı al derim..

özlemmmmmmm

benimde pijama takımına ihtiyacım var ya iyi oldu bu indirimi duymam.

çamaşır almaktan başka bişi yapmadım

koş aslım koş cuma son dediler....
valla ben aşkıma 2 takım yazlık 2 takım kışlık aldım dagiden 1 takımda feneriumdan eşofman aldım... başka almıcam şimdilik ona..

ama dünkü indirim süperdi... 104 tl ye 2 takım pijama aldık biraz zor bulunur bir kampanya kaçırmayın

kendimede: 6 takım yazlık aldım şortlu ve kaprili şekilde...yazın çok duş alındığı için temiz pijamaya daha çok ihtiyaç oluyor.... 4 takımda kışlık takım aldım ...artık kendime de almıcam pijama vs.

şimdi sıra fantazilerde 1 takım aldım hemde tangadan giriş yaptım ... 1 takım arkadaşım orkidenin almış yeniyıl hediyesi .. araştırmadayım şöyle şık 1-2 takım daha alsam yeter herhalde...
orkidenin bu takımlarını tavsiğye ediyorum çokkk rahat üst kısmııııı bunun siyahını almış arkadaşım

Son düzenleme:
Ozgemn onlari bende almistim. Sonra isyerinde bi ablamiz gidicegi bi ziyaret icin ona satmami istedi bende kiramayip verdim cok guzellerdi.

herkes aldı ben umursamamıştım ama bu akşam estiler
ne alcak olsam şimdi almayayım sonra alırım diye kendimi frenliyip üzülüyodum bu ödül olsun bana
az önce az kalsın zekiden bikini, mutfak için ekmek kutusu vs bi sürü şey alıyodum yine durdurdum kendimi
sepete atıp kendimi anca öyle tatmin ediyom ödeme kısmına gelemiyom

Amin canım inşallah seni de Ben bildiğin sarıyım hihihihi

Bu arada kızlar gündüz bi anda çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın annem çağırdı komşudaydı sonra kadınlar bırakmadı... herkes de bi çok zayıflamışsın lafı... Spora bayağı işe yarıyor çok şükür fark ediliyor zayıfladığım incelme oldu....

Veeee Özlem de B-fit çi olduuuuu Hoşgeldin tatlımmmmm

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ben çayı demledim hazır kahvaltıyı kim hazırlıyor
Dumanı üstünde bunların sıcak sıcak Rizeden sizin için taze taze toplattım çayı ÇAYLARRRRRRRRR

Son düzenleme:

Maviş, Oya ve ahalimizin diğer gelinleri hepinize kucak dolusu sevgiler ve mutlu bir gün diliyorum.

Günaydın bebişler ne güzel bir karşılama buuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…