- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Enişteye de anlat bakalım bu planı ne cevap vercek sana
:26::26::26: aslı dedi ki o dudaktan öpmek :26::26::26::26:
şeyyy yanaktan öpeyim olmaz mı :26:
vazgeçtim almaktan
bu sadece portakal sıkıyo böle portakalı 2ye kesip bastırıyon kendi kendine dönüyo ya onlardan
katı meyve sıkacağı portakal da sıkıyomuş ondan almaya karar verdim
kızlar dagide 1 alana 1 bedava pijamalarda dün bizim aşka 2 takım pijama aldık çok şık ve güzeller..yazlıklarınıda dagiden almıştım onun ama bu kampanya çok güzel olmuş gidin bakın derim...
sonra kendime leoparlı askılı şortlu takım aldım..balayısında giyerim çok güzeller.
birdeeeeeee alt külodu tanga üstü likralı tülden leoparlı bir kombinazon tarzı seksi birşey aldım ..(hatta kendime aldığım ilk seksi şeyim )
4 parçaya sadece 150 tl ödedim ki ikisi normal erkek pijama takımıçok mutluyum ucuza geldi .....
sonraaaa bunuda zebralı takımıda yani yaklaşık 2 ay önce aşkım bana almıştı sabahlığıyla birlikte bunuda pijama takımı + sabahlık 90 tl ye almıştık ki normalde 175 tl fiyatı..
dagide arabir çok güzel indirimler oluyor kesinlikle ihtiyaç varsa kaçırmayın derim ben pijama almaya bayılıyorum
Eki Görüntüle 637952
Gülin'in demiş ki ; senin yanında olmak bana huzur ve mutluluk verecek
oooo hayırlı olsun özlemim güle güle giyBenimde ihtiyacım var o tarz sexy şeylere daha hiç almadım
özlemmmmmmm
benimde pijama takımına ihtiyacım var yaiyi oldu bu indirimi duymam.
çamaşır almaktan başka bişi yapmadım
can&cananı (yani cemle cereni) ben de aldım artık
bende istiyorummm
can&cananı (yani cemle cereni) ben de aldım artık
Ozgemn onlari bende almistim. Sonra isyerinde bi ablamiz gidicegi bi ziyaret icin ona satmami istedibende kiramayip verdim cok guzellerdi.
Görüdm bebeğim ben seni esmer hayal etmiştim nedense ama sevdim kiAllah sevdiğine bağışlasın,düğün resimlerini de görelim.
Canım kimyacı arkadaşım var zararı nedir dedim, dedi ki saf radyasyonun ısısı ile ısınıyormuş o yemekler birebir temas yani.
Bebişlerimiz için de çok zararlı,bizim için de ben hiç düşünmüyorum annem işte kap kaçak çıkıyor tasarruf edelim diye istiyor evde ona da karşı çıkıyorum.
aslım banada yardım edermisinnnn ?
Ya nasıl olcak nasıl kendimi durdurucam bilmiyorum ...
Geçen hafta b-fitten 3 aylık üyelik satınaldım cuma günü gidicem.. Ama az önce acıktığım için inanılmazyağlı ve şekerli irmik helvası yedim ya diyorum 2 gün sonra spora başlıcam ama daha kendimi engelleyemiyorum
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ben çayı demledim hazır kahvaltıyı kim hazırlıyor
Dumanı üstünde bunların sıcak sıcak Rizeden sizin için taze taze toplattım çayı ÇAYLARRRRRRRRR
Eki Görüntüle 638409 Eki Görüntüle 638410
Günaydınnnnn
Maviş, Oya ve ahalimizin diğer gelinleri hepinize kucak dolusu sevgiler ve mutlu bir gün diliyorum.
Günaydın bebişler ne güzel bir karşılama buuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?