- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
git dostuna nazlan
gel gellll nazlarım ben seniiiiiiiiii gelllllllllll
Offf offf yaa ben ne takıntılı biriyim yaa ben bu işten yol yakınken vaz mı geçsem yaa gözüm korkuyor
Küstüm oynamıyorum evcilik mevcilik
altın düştü de noldu kavga ettik
sorarım size ey ahali
ihtiyaçtan fazla kredi çekip sırf altın düşük diye yatırım amaçlı altın alınır mı???
o kredinin faizi bizim bi tarafımıza kaçmayacak mı???
borçla faizle yatırım olur mu???
oyacım kusura bakma ama nişanlıma kuşkafalı demek zorundayım
niye böyle birşeye gerek duymuş ki...:44::44:
altın alsa bile ne kadar faiz ödeyeceksiniz ki onu tolere edebilecek mi ileride altın fiyatı yükselse bile... yıl bazında ne kadar vuracak ki.:26::44::44:
altın düştü de noldu kavga ettik
sorarım size ey ahali
ihtiyaçtan fazla kredi çekip sırf altın düşük diye yatırım amaçlı altın alınır mı???
o kredinin faizi bizim bi tarafımıza kaçmayacak mı???
borçla faizle yatırım olur mu???
oyacım kusura bakma ama nişanlıma kuşkafalı demek zorundayım
kusura bakma bende demek zorundayım
çok haklısın faizle para çekip kar edilmez ki
ya kar edemezseniz?
onun yerine düğününüz için altın alsanıza :18::18::18::18:
aslııı altın falan alacaksanız kaçırmayın bu düşüşüü
tüm fıtık çeşitleri, cilt hastalıkları sedef egzama, sinir , saç dökülmesi bunların hepsi MÜKEMMELLİYETÇİLİK'ten ötürü.
bırak canım yaaa olduğu kadar olsun. olmadı düzeltilir.
herşey tam takım olacak diye birşey yok ki. şöyleeee kocaman bir nefes allllll, herşey yolunda gidecek gitmese de sorun yok de
bak benim evde buzdolabı sürekli şartel attırıyor. ya attıysa ya içindekiler bozulduysa diye düşünüp duramam ki
kısmet. bakalım akşama ne olacak
Ben bu sıralar çok yoruldum sanırım yaa çok takıyorum kafama bide kvyle fikirler uyuşmuyo her fikrim ben muhalefet yapıyormuşum gibi görünüyor nişanlıma dedim ki dün keşke sen ailenle aynı şirkkette ortak olmayıp farklı bi yerde maaşlı çalışsaydın herşeyi kafamıza göre borçla harçlada olsa biz yapsakdık
bence de kuşkafalılık.. pınar sen ne yap ne et çektirmehatta beraber gidin de çekerken
oyamm nerdeben bütçe açığından zararına sattım altınlarımı
Ben çok negatif biriyim sanırım herşeyi sorun ediyo büyütüyor herkese bu stresimi yansıtıyorum sanırım en çokta nişanlım nasipleniyor bu durumdan
Altın inanılmaz düştü de nolduihtiyactan dolayı zararına satmak zorunda kaldım..
Offf offf yaa ben ne takıntılı biriyim yaa ben bu işten yol yakınken vaz mı geçsem yaa gözüm korkuyor
bence de kuşkafalılık.. pınar sen ne yap ne et çektirmehatta beraber gidin de çekerken
oyamm nerdeben bütçe açığından zararına sattım altınlarımı
benim de genelde uyuşmuyor ama yine biz nişanlımla kendi isteğimize göre yapıyoruz maviş'im..
çünkü herşeyi nişanlım tek başına yapıyor..
o yüzden sıkma canını.. herkesin yaşadığı şeyler bunlar.. önceden bende çok takardım şimdi sallıyorum.. kendimi strese soktuğuma yazık
Yaa ben daha geçen ay 95 ten 5000 tllik altın aldım yanarım ona yanarımmmmm
Sevgilime de altın alacağım az bi parasıyla, kızlar valla anneniz bbanız da altın takacaksa size çakırmasın alsınlar çok iyi şu aralar.
benimde kenarda 13 adetcik çeyrek altınım var koklaya koklaya saklıyorum valla ev tutulurken satıcaz sanırım ... ama hiç üzerine koyamadım şimdiye kadar.. çok eskiden almıştım onları ben..
üzülme aslım naparsın ihtiyaç oldumu fiyt faln çok öenmli olmuo satıyo insan.. benim 25 adet vardı sata sata bu kaldııı eften püften şeylere gitti
bu arada alyansımı evde unutmuşum :18::18::18::18:
servise bindim elimde bi boşluk hissediyorummm bi baktımmmmmmm yok
ve öğlen uygun olursa sevdiceğimle yemek yicektik :18::18::18::44:
kuşkafalılığından düşünmüş işte
normalde 10000 çekecektik 12000 kadar ödencekti
altın almaya niyetlendi nerden çıktıysa,15000 çekelim diyor
18000 kadar ödencek geri
bence hiç mantıklı değill
evimiz için yatırım olacak diyo ama kafam karışıyor
ve çok sinirleniyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?