'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

altın düştü de noldu kavga ettik

sorarım size ey ahali

ihtiyaçtan fazla kredi çekip sırf altın düşük diye yatırım amaçlı altın alınır mı???

o kredinin faizi bizim bi tarafımıza kaçmayacak mı???

borçla faizle yatırım olur mu???

oyacım kusura bakma ama nişanlıma kuşkafalı demek zorundayım

bu arada alyansımı evde unutmuşum :18::18::18::18:

servise bindim elimde bi boşluk hissediyorummm bi baktımmmmmmm yok

ve öğlen uygun olursa sevdiceğimle yemek yicektik :18::18::18::44:

Offf offf yaa ben ne takıntılı biriyim yaa ben bu işten yol yakınken vaz mı geçsem yaa gözüm korkuyor
Küstüm oynamıyorum evcilik mevcilik

tüm fıtık çeşitleri, cilt hastalıkları sedef egzama, sinir , saç dökülmesi bunların hepsi MÜKEMMELLİYETÇİLİK'ten ötürü.
bırak canım yaaa olduğu kadar olsun. olmadı düzeltilir.
herşey tam takım olacak diye birşey yok ki. şöyleeee kocaman bir nefes allllll, herşey yolunda gidecek gitmese de sorun yok de

bak benim evde buzdolabı sürekli şartel attırıyor. ya attıysa ya içindekiler bozulduysa diye düşünüp duramam ki
kısmet. bakalım akşama ne olacak

niye böyle birşeye gerek duymuş ki...:44::44:

altın alsa bile ne kadar faiz ödeyeceksiniz ki onu tolere edebilecek mi ileride altın fiyatı yükselse bile... yıl bazında ne kadar vuracak ki.:26::44::44:

niye böyle birşeye gerek duymuş ki...:44::44:

altın alsa bile ne kadar faiz ödeyeceksiniz ki onu tolere edebilecek mi ileride altın fiyatı yükselse bile... yıl bazında ne kadar vuracak ki.:26::44::44:

kuşkafalılığından düşünmüş işte

normalde 10000 çekecektik 12000 kadar ödencekti

altın almaya niyetlendi nerden çıktıysa,15000 çekelim diyor

18000 kadar ödencek geri

bence hiç mantıklı değill

evimiz için yatırım olacak diyo ama kafam karışıyor

ve çok sinirleniyorummm

kusura bakma bende demek zorundayım
çok haklısın faizle para çekip kar edilmez ki
ya kar edemezseniz?
onun yerine düğününüz için altın alsanıza :18::18::18::18:

aslııı altın falan alacaksanız kaçırmayın bu düşüşüü

bence de kuşkafalılık.. pınar sen ne yap ne et çektirme hatta beraber gidin de çekerken

oyamm nerde ben bütçe açığından zararına sattım altınlarımı

Ben çok negatif biriyim sanırım herşeyi sorun ediyo büyütüyor herkese bu stresimi yansıtıyorum sanırım en çokta nişanlım nasipleniyor bu durumdan

benim de genelde uyuşmuyor ama yine biz nişanlımla kendi isteğimize göre yapıyoruz maviş'im..

çünkü herşeyi nişanlım tek başına yapıyor..

o yüzden sıkma canını.. herkesin yaşadığı şeyler bunlar.. önceden bende çok takardım şimdi sallıyorum.. kendimi strese soktuğuma yazık

bence de kuşkafalılık.. pınar sen ne yap ne et çektirme hatta beraber gidin de çekerken

düğün için altın falan alacaklarsa yani bu fırsat belki geçmez bir ay sonra diye dedim.
annemler veya kv deler alacaksa diyee

Ben çok negatif biriyim sanırım herşeyi sorun ediyo büyütüyor herkese bu stresimi yansıtıyorum sanırım en çokta nişanlım nasipleniyor bu durumdan

hayır en çok sen etkileniyorsun bu durumdan
birazcık kendini düşün vee kendi ruh sağlığını.
ne kadar pesimist olursan o kadar daha içine çeker seni

2013 yılı evreene olumlu mesaj yollayanların yılı olacaktı
olumlu mesajlar yolla bakayım

Altın inanılmaz düştü de noldu ihtiyactan dolayı zararına satmak zorunda kaldım..

Yaa ben daha geçen ay 95 ten 5000 tllik altın aldım yanarım ona yanarımmmmm

Sevgilime de altın alacağım az bi parasıyla, kızlar valla anneniz bbanız da altın takacaksa size çakırmasın alsınlar çok iyi şu aralar.

Offf offf yaa ben ne takıntılı biriyim yaa ben bu işten yol yakınken vaz mı geçsem yaa gözüm korkuyor

Bebeğimmmmmmmmm yapma böyle kuzummmmm üzülme kıyamam sana ben de çok üzülüyorum takma kafana bak ben gibi ağrılı kafa olusun hiç ii bir şey değil.

benimde kenarda 13 adetcik çeyrek altınım var koklaya koklaya saklıyorum valla ev tutulurken satıcaz sanırım ... ama hiç üzerine koyamadım şimdiye kadar.. çok eskiden almıştım onları ben..

üzülme aslım naparsın ihtiyaç oldumu fiyt faln çok öenmli olmuo satıyo insan.. benim 25 adet vardı sata sata bu kaldııı eften püften şeylere gitti

Kızlarr
Ya varyaa beni gibi gelin dostlar başına Ayy cidden
Şimdi nişanlık bakıyoruz yaa ben fazla para verilmesinden yana değilim neticede nişanlık gelinlik olsa neyse
Netten ikinci el nişanlıklara bilem baktım çok ta güzelleri var meselaaa Sevdicek istemiyor 1. el olsun diyor
Ama baksanıza yaa çok beğendim bu modelii

hmm aile açısından diyorsun evet bizimkilere söyledim onu çünkü martta artma ihtimali varmış.

kv'demler çoktan almışlar.:44::44: ne aldılar bilmiyorum ...

Ah keşke sallayabilsem kuzum yaa şuraya dert değil hep mutluluk yazsam başınızı ağrıtmasam
Herşeyi aileler yapıyo çünkü ay kafayı yicem

sorma ... nasıl düştü bu kadar ya.

benim de hep eften püften şeylere gitti..

çeyizde gerçi pişman değilim herşey içime sindi şükür ama.. kenarda hiç birikimim kalmadı ona üzülüyorum.

ahh mavişimm yaa yapma böle bakk azıcık zaman kalmışş akışına bırakkk
sana bundan sonra şu feşsefeyi sunuyorummm :
CARPE DİEM

bu arada alyansımı evde unutmuşum :18::18::18::18:

servise bindim elimde bi boşluk hissediyorummm bi baktımmmmmmm yok

ve öğlen uygun olursa sevdiceğimle yemek yicektik :18::18::18::44:

benimde ödüm kopuyo bi gün öle yapcam die çnkü eve gider gitmez alyansımı saatimi çıkaryorumm.işe gelirken unutcam die korkuyorum vallahii :18::18::18:

pınarr altının çok yükselmesini beklemeyinn yaa bu aralar böle devam ediyo çünküü elinizde yatırım varsa yapın ama yoksa onun için kredi çekmeyin derim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…