'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben yapılacak masrafı düşünüyorum kuzum yaa bende kabahat bırak alsınlar sanki kendi cebimden çıkacak para evet ilk zamanlar 2-3 yaşına kadar tabi ki biizm odada yatacak peki sonrası neymiş başka yere alırmışız koltukları benim istememin ikinci nedeni yatak odasıyla oturma odası yan yana olur mu yabancıların ne işi var o tarafta ben mi yanlış düşünüyorum

günaydınn canımm

gecmiş olsun öncelikle.

yeni hayata geçme korkusu, alışkanlıklarından vazgecmesi kolay olmuyor insanın ..tekrar yeni bir düzene alısmanın korkusu

bu arada pınar 100-200 tl ile ne olur demesin..

elektirik su tüpü vs vs.. masraf..

ayrıca şans işi tabii iş bulman ama belki o süreç 2-3 ay değil de 5-6 ay olacak..

borç dökumanı oluşturun aylık giderleriniz ne kadar olacak diye takribi ona göre önünüzü görürsünüz en azından

Kuzum Allah yardımcımız olsun biz birde sürekli yüz yüze bakacaz ne mutlu size yaa benim annem de babam da herkes onlardan yana olunca ben boşluğa düşüyorum şu ana kadar isteklerimin hepsini yaptırdım ama ne oldu ben hep diretmiş göründüm yapacaksınız neden bu kadar zorluyorsunuz beni salonda nişan ilk diretme ne fırtınalar koptu sonra mutfak balkonunun içeri alınması 2. anlaşmazlık şimdide bu daha bunun eşyaları gelinliği ıvırı zıvırı varda var o yüzden çok yorucu oluyo bana sanki tek başıma mücadele ediyormuşum gibime geliyor

Evet burada nişanlıma büyük iş düşüyo diyo ki zannetmiyorum ama istersen komşu gibi gör diyo işten gel evine çık diyo ister çok sıkı fıkı ol diyo ama imkansz yaa evet çalışıyor alın teriyle 7.30 dan 18.30 a kadar iş yerinde sabah kendi açıyor işleri ağır zor ben dün dedim kendisine keşke farklı bi işte çalışsaydın da borç harç olsaydı aldıklarımız rahat olsaydık evet belli bi maaşı yok nişanlımın kafalarına göre harçlık alıyorlar ben bunları bilerek tamam dedim ama beni bu kadar yıpratacağını bilmiyordum

o karşı tarafın düşüncesizliği bence sen haklısın..

Ama getirmiyorlarsa da boşver sonra 2 kuruşun lafı yapıyormuşsun gibi algılanır..

Herşeyi nişanlına söyleme.

evet öyle oldu zaten sonuçta ama bende kendimi ifade ettim
benim derdim 3 kuruşluk hediye değil dedim ama anlayana tabiki
aslında söylemem herşeyi ama işte demekki taşmışım bende

Maviş ama takılma böyle şeylere, ucuz birşey al. bende bir odam boş olsun istemiştim. dayısı biz o odaya koltuk falan alıcaz. gidin alın biz öderiz dedi.
yok istemiyoruz desekkkk olmaz adamlar yardım etmeye çalışıyorlar.
bizde gittik bize göre uygun bri köşe koltuk aldık. bir sehpa bir halı. maksat gönüllerini kırmayalım dedik.
haklısın istediğin gibi olsun istiyorsun ama ne yazıkki olmayınca olmuyor.
ben ne tv mi ne beyazeşyamı ne tabağımı ne çanağını kendim seçtim. bin kere sağolsun dedem gitti kendi seçti beyazeşyayı.
ama ne olacak annemizin evindeki eşyaları da annemiz seçmişti ama kullanıyorduk sonuçta

şeyyy bir de şu kırmızılı kısıma da bir şey demek istiyorum.
benim iki odam yatak odasına bitişik. diğeri salon zaten. o ikisinden birini oturma odası yaptım. başka yer yok çünkü o
sorun olmuyor

haydaaaaaa sende mi yaaa
geçmiş olsun, ayrıca düşünme bakkiimmm öyle şeyler

ne nişanda ne de geldikleri zaman birşey almadılar, herkes böyle baktı
normalde nişanlı kıza bayramda bayramlığı erkek tarafı alırmış.
bir de hediye alırmış.
görümcem bir penye almıştı sağolsun. o kadar.

sanırım bende kv kp olmayınca hiç bunlara takılmadım

oluşturduk canım öderiz yani ama bu şekilde iki kişi çalışırsak ve bebek olmazsa en az 3 yıl

ben herhangi bir şeklide iş sahibi olamazsam işte o zaman apışır kalırız:18::18:

canım rabbim yardımcımız olsun girdiğimiz bu yolda hepimizin
ama aile işleri genelde böyle oluyor maalesef
ne kdar çalışsada etsede eşin sen hep para yiyici gibi gözükebilirisn
çükü aile hep benim diyor genellkle ben aldım ben yaptım benim param
ve şuda oluyor eğer gelin birşey istese aile hemen tepki vrebiliyor
işte biz zmanında almadık,yemedik,içmedik ama bu 2 günlük glein gelip rahata oturdu bizim yapamadığımızı yapmaya
çalııyor denilebilir.çevremde var 1-2 kişi onun için söylüyorum ama snein nişanlınının ailesi böyle olmayabilir
genel olarak söylyorum ben aile işlerindekini

ahh bak bana açtırma geçmişi

inan hem ağlarım hemm neler neler

ben de hep karşı karşıya kaldım ... ama büyükler durması gerektiği yeri bilmediler,, üstelik baskın karakter demiştim.. benim be gün çamaşır yıkayacagımı bile düşünüp söyleyen bir insan ..:44::44: düşün yanii.. nişanlın senin yanında ise takma sallama da.

günaydınn canımm

gecmiş olsun öncelikle.

yeni hayata geçme korkusu, alışkanlıklarından vazgecmesi kolay olmuyor insanın ..tekrar yeni bir düzene alısmanın korkusu

evet canım aynen öyle yapı olarak zaten gelenekçi alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemeyen biriyim İnşallah kısa sürede alışırım yeni düzenime Rabbim hiçbirimizi pişman etmesin inş
Sevdiceğim aradı şimdi onada anlattım Sen ciddi ciddi korkuyosun evlilik terapisti fln oluyomuş ona gidelim mi dedi

oluşturduk canım öderiz yani ama bu şekilde iki kişi çalışırsak ve bebek olmazsa en az 3 yıl

ben herhangi bir şeklide iş sahibi olamazsam işte o zaman apışır kalırız:18::18:

işte o riske girmeye değer mi :44::44::44::44:

bunu iyi düsünmelisiniz..

**

bu arada elif arkadasım bana da ilk bayramımızda ne hediye ne bişi aldılar..

bizim taraf cok yadırgadı ama takılma böyle şeylere..nişanlıma birsey de dememiştim..

söylemekle herkes alır yapar mühim olan gönülden gelerek yapılması.. bu tarz şeylere takılma ve nişanlınla aranı açma.

bende de son aya kadar oluyordu şimdi düğün telaşından heyecanından onu düşünemiyorum

amin Allah agzından duysun

Biraz içimi rahatlattın kuzum yaa düşünecem ama diretsem mi yoksa onların isteiği mi olsa kararsıızım:18::18::18:
O kurmızılı tarafa gelince yani problem değil mi diyosun inşallah olmaz yaa kafam kazan gibi oldu düşünemiyorum artık başıma ağrılar girdi dert köpü oldum çıktım

Kvnin 3 çocuğu var tek biri evleniyorum diğerleri evlenmiyor o yüzden gösteriş istiyo yaa ben nasıl mutlu olacaksam o şekilde oturmak istiyorum ama bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşallah layıkıyla atlatırız bu günleri bende çalışıyorum neden para yiyici görünim ki artı onlar ne kadar alıyosa benim ailemde o kadar alacak :26::26::26:

Evet nişanlım benim yanımda ama bunu ailesinin yanında belli etmiyo
Neee çamaşır yıkayacağın güne mi karıştılar
Gel birlikte ağlayalım kuzum

yani şöyle diyeyim bizim evde ikisi de y odasına bitişik y.odası ortada. birinden biri mecburen oturma odası olacaktı. büyük olanı seçtik.
odanın kapısını çekince hiç de sorun olmyor. zaten o odada siz oturacaksınız. misafir gelince salonda değil mi
boşverrrr yarın öbürgün mobilyandan sıkıldığında bahenen olur hem
pozitif düşün pozitif yaşa

Evet nişanlım benim yanımda ama bunu ailesinin yanında belli etmiyo
Neee çamaşır yıkayacağın güne mi karıştılar
Gel birlikte ağlayalım kuzum

çekindiğinden ya da öyle gördüğünden olabilir. ilk zamanlar benim nişanlımda öyleydi bende sen niye sessiz kalıyorsun sonra karşıdan herşeye konuşan uyumsuz görünen ben oluyorum diye.. ama o evde kendi üstüne düşeni hallediyor

yaa öyle bir yorumda bulunmuş kv'dem ben bunu sonradan öğrendim.. aklıma ne geliyo biliyon mu bi gün böyle göndereyim kv 'ye sevdicegimi

Aslııııııııı alttaki resimle an be an gülmekle miğdemin ağzıma gelmesi konusunda bir lidersin gülsemmi kussam mı şaşırdım. üstüne üstlük birde karın ağrısıı mahvettin kızım benii

Son düzenleme:

Tamam kuzum i ortak yol bulacam inşallah yaa pozitif düşünecem evet misaifr salonda oturacak oturma odası boşuna döşenmiş olacak neyse pizitif düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…