- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Kızlarr
Ya varyaa beni gibi gelin dostlar başınaAyy cidden
Şimdi nişanlık bakıyoruz yaa ben fazla para verilmesinden yana değilim neticede nişanlık gelinlik olsa neyse
Netten ikinci el nişanlıklara bilem baktım çok ta güzelleri var meselaaa Sevdicek istemiyor 1. el olsun diyor
Ama baksanıza yaa çok beğendim bu modelii
Eki Görüntüle 638456
düğün için altın falan alacaklarsa yani bu fırsat belki geçmez bir ay sonra diye dedim.
annemler veya kv deler alacaksa diyee
hayır en çok sen etkileniyorsun bu durumdan
birazcık kendini düşün vee kendi ruh sağlığını.
ne kadar pesimist olursan o kadar daha içine çeker seni
2013 yılı evreene olumlu mesaj yollayanların yılı olacaktı
olumlu mesajlar yolla bakayım
Yaa ben daha geçen ay 95 ten 5000 tllik altın aldım yanarım ona yanarımmmmm
Sevgilime de altın alacağım az bi parasıyla, kızlar valla anneniz bbanız da altın takacaksa size çakırmasın alsınlar çok iyi şu aralar.
Bebeğimmmmmmmmm yapma böyle kuzummmmm üzülme kıyamam sana ben de çok üzülüyorum takma kafana bak ben gibi ağrılı kafa olusun hiç ii bir şey değil.
Ah keşke sallayabilsem kuzum yaa şuraya dert değil hep mutluluk yazsam başınızı ağrıtmasam
Herşeyi aileler yapıyo çünkü ay kafayı yicem
Kızlarr
Ya varyaa beni gibi gelin dostlar başınaAyy cidden
Şimdi nişanlık bakıyoruz yaa ben fazla para verilmesinden yana değilim neticede nişanlık gelinlik olsa neyse
Netten ikinci el nişanlıklara bilem baktım çok ta güzelleri var meselaaa Sevdicek istemiyor 1. el olsun diyor
Ama baksanıza yaa çok beğendim bu modelii
Eki Görüntüle 638456
Elimde değil şeytan diyo vazgeç ama bilmiyorum bana kimse bu kadar sıkıntılı yorucu stresli bi iş olduğunu sölemedi ki bi sihirli değnek lütfen ol deyim olsun
Elimde değil şeytan diyo vazgeç ama bilmiyorum bana kimse bu kadar sıkıntılı yorucu stresli bi iş olduğunu sölemedi ki bi sihirli değnek lütfen ol deyim olsun
şuan bu kadar canını sıkan neanlat ..rahatlarsın..
elimizden geldiğince fikir vermeye çalışırız.
zoru görünce bir olup mücadele etmek varken ,vazgeçmek en kolayı değil mi?
sen sevdiğinden de mi şüphe ediyorsun ki.? :26::26: böyle vazgeçmelerden dem vuruyorsun
Yaa ev dekorasyonu konusu ev 2 oda 1 salon ben oturma odasını mutfağı içeri aldırdık oraya bi köşe takımı felan konuşur dedim nişanlımla öle otururuz misafir gelince salonda ağırlarız diye düşündüm bi oda yatak odası diğer odada boş kalır dedim çünkü sonra çocuk odası olur alınan eşyalara yazık nereye koyulacak atmaya kıyabilir misiniz neyse dün oturacağım eve gittik kv kayınbaba yok vefat etmiş onun yerine amca var amca kv nişanlım eve çıktık işte gerekli düzenlemeleri konuşuyoruz kv oturma odası istiyo ben istemiyorum boş kalsın diyorum kv boş kalır mı diyo yani burada ben muhalefet yapmış görünüyorum amcada aynı şekilde boş kalmaz diyo sanki kendileri yaşayacak bu işe annem inadıma kvlerden taraf oluyo nişanlım herşey istedğin gibi olacak diyo ama bunu sadece bana sölüyor ailesinin yanında tek laf etmiyor nerde görülmüş yatak odasının yanında oturma odası olduğu yaa ben dellenmek üzereyim ve ben yine muhalefet yapan gelin olarak görülüyorum
Mavişim mutlaka ki çok zorlu ve stresli bir süreç buna eminim,senin kadar yakın biri dğeilim belki senin kadar anlayamam ama bazen düşüncesi bile beni boğabiliyor,bazen de hayatı neden zorlaştırıyoruz diyorum.
Mutluluğu maddeye bağlamamak ve maddede aramamak en önemlisi,keşke başarabilsem ama ben de başaramıyorum. Burada hepimiz imkanları maşallah iyi olan insanlarız, şimdi bazı şeyler olmasa bazıları evlendikten sonraya kalabilir. Maviş bırak eksik kalsın evlendikten sonra al bazı eksikleri ama yıpratma kendini. Atıyorum olmasın salonda vitrin,ya da yatak odasında tuvalet aynası ya da portmanto,bırak eksik kalanı sonra al zaten kendi eviniz ama sen üzülüp zehir etme yeter ki güzel heyecanlı günlerini.
Olduğu kadar olsun,genceciksiniz her şeyiniz lur zaten en güzelinden, şimdi böyle kayınvalide sıkıntısıyla istediğin dışında olacağından da güzeli olur ama sen sıkılma.
hatunlar herkese merhabalar
bende şu aralar biraz gerginim sebebide şu sizce haklı mıyım yoksa abarttım mı bilmiyorum
pazar günü nişanlım ve annesi bize geldiler yemeğe ve nişandan sonra ilk geldiler
neyse sadece eve gelirken getirdikleri tatlı ile gelmişler
bizdede gelin kıza giderken çam sakızı çoban armağını ne olursa götürülür annem öyle yapmıştı çünkü
ve ben çok bozuldum hiç bişii getirmemişielr neyse ben bişi demedim
ama arkadaşlarım sorunca bende bişi getirmedikelrini söyleyince insnaalrın tuhafına gitit
bende nişanlım ile paylaştım bunu
deidki demekki bizde böye bişi yok olsa idi annem düşünürdü dedi
tabi olay değişik şekillere girdi
sanki ben hediye ekliyormuşlum gibi oldu ama söyledim dedim benim derdim hediye değil
sadece insanlardan duyunca paylaşmak istedim dedim bana diyoki sen insanalrdan etkilenip bana kızıyorsun
bir dahakine getiririz olur biter
derken biraz tartıştık kapadık konuyu
sizce ben mi yanlışım
sizde nasıl oluyor bu durumlar
Ben çok çabuk sıkılan zorluklarla büyümüş biriyim ufacık bi şeye gözleri dolan duygularını saklayaman mutluluğumu da hemen yansıtırım üzüntümüde hemen yansıtırım tamam eksikleri tamamlarız elimiz ayağımız tututyor çok şükür çalışıyoruz el ele verdikten sonra herşeyin üstesinden geliriz ama herkes müdahil olunca bunalıyor insan kötü gelin gibi görünüyıosun muhalefet ediyosun ya sen AK diyosun onlar KARA ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar o konuda haklarını yiyemem ama kendi istekleri doğrultusunda olsun istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?