'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

büyük nişan düşünmeme rağmen çok beğendim ben bunu çok güzelmiş. Bizim adam beni bu kadar bekletti en iyisi büyük nişan yapayım oyalanırım biraz

Nasıl yollayacam bilmiyom ki kafayı takıyorum ben olumlu bişey yazmak istiyom buraya hep dert hep dert sizleride üzüyorum

Elimde değil şeytan diyo vazgeç ama bilmiyorum bana kimse bu kadar sıkıntılı yorucu stresli bi iş olduğunu sölemedi ki bi sihirli değnek lütfen ol deyim olsun

gerçekten çok güzellllllll
bence de ikinci el birinci el aynı hesap

Elimde değil şeytan diyo vazgeç ama bilmiyorum bana kimse bu kadar sıkıntılı yorucu stresli bi iş olduğunu sölemedi ki bi sihirli değnek lütfen ol deyim olsun

zoru görünce bir olup mücadele etmek varken ,vazgeçmek en kolayı değil mi?

sen sevdiğinden de mi şüphe ediyorsun ki.? :26::26: böyle vazgeçmelerden dem vuruyorsun

zehra ben beğendimm ve güzel duruyor.. en azından uygun fiyata alırsın sonra da satarsın sen de .evde yer kaplayacağına

Mavişim mutlaka ki çok zorlu ve stresli bir süreç buna eminim,senin kadar yakın biri dğeilim belki senin kadar anlayamam ama bazen düşüncesi bile beni boğabiliyor,bazen de hayatı neden zorlaştırıyoruz diyorum.

Mutluluğu maddeye bağlamamak ve maddede aramamak en önemlisi,keşke başarabilsem ama ben de başaramıyorum. Burada hepimiz imkanları maşallah iyi olan insanlarız, şimdi bazı şeyler olmasa bazıları evlendikten sonraya kalabilir. Maviş bırak eksik kalsın evlendikten sonra al bazı eksikleri ama yıpratma kendini. Atıyorum olmasın salonda vitrin,ya da yatak odasında tuvalet aynası ya da portmanto,bırak eksik kalanı sonra al zaten kendi eviniz ama sen üzülüp zehir etme yeter ki güzel heyecanlı günlerini.

Olduğu kadar olsun,genceciksiniz her şeyiniz lur zaten en güzelinden, şimdi böyle kayınvalide sıkıntısıyla istediğin dışında olacağından da güzeli olur ama sen sıkılma.

şuan bu kadar canını sıkan ne anlat ..rahatlarsın..

elimizden geldiğince fikir vermeye çalışırız.

Yaa ev dekorasyonu konusu ev 2 oda 1 salon ben oturma odasını mutfağı içeri aldırdık oraya bi köşe takımı felan konuşur dedim nişanlımla öle otururuz misafir gelince salonda ağırlarız diye düşündüm bi oda yatak odası diğer odada boş kalır dedim çünkü sonra çocuk odası olur alınan eşyalara yazık nereye koyulacak atmaya kıyabilir misiniz neyse dün oturacağım eve gittik kv kayınbaba yok vefat etmiş onun yerine amca var amca kv nişanlım eve çıktık işte gerekli düzenlemeleri konuşuyoruz kv oturma odası istiyo ben istemiyorum boş kalsın diyorum kv boş kalır mı diyo yani burada ben muhalefet yapmış görünüyorum amcada aynı şekilde boş kalmaz diyo sanki kendileri yaşayacak bu işe annem inadıma kvlerden taraf oluyo nişanlım herşey istedğin gibi olacak diyo ama bunu sadece bana sölüyor ailesinin yanında tek laf etmiyor nerde görülmüş yatak odasının yanında oturma odası olduğu yaa ben dellenmek üzereyim ve ben yine muhalefet yapan gelin olarak görülüyorum

zoru görünce bir olup mücadele etmek varken ,vazgeçmek en kolayı değil mi?

sen sevdiğinden de mi şüphe ediyorsun ki.? :26::26: böyle vazgeçmelerden dem vuruyorsun

Sevdiğimden asla şüpheye düşmedim hiçbir zaman yani tanıdıktan değer verip değer gördükten sonra her zorlukta üstesinden geldim ama bu sefer daha zoru görünce kaçma gibi düşünelim hem kendime hem nişanlıma hemde çevremdeki insanlara zarr veriyorum çünkü

Al oturma grubunu sonra da 1-2 yıl sonra at çöpe.

Yazık değil mi düğün öncesi hem masraf bulamayan insanlar var zaten çocuk olunca odayı boşaltacaksınız mecburen. Herhalde çocuk odası yapmayıp kendi odanda falan yatırırsın diye saçma bir düşünce içindeler.

hatunlar herkese merhabalar
bende şu aralar biraz gerginim sebebide şu sizce haklı mıyım yoksa abarttım mı bilmiyorum
pazar günü nişanlım ve annesi bize geldiler yemeğe ve nişandan sonra ilk geldiler
neyse sadece eve gelirken getirdikleri tatlı ile gelmişler
bizdede gelin kıza giderken çam sakızı çoban armağını ne olursa götürülür annem öyle yapmıştı çünkü
ve ben çok bozuldum hiç bişii getirmemişielr neyse ben bişi demedim
ama arkadaşlarım sorunca bende bişi getirmedikelrini söyleyince insnaalrın tuhafına gitit
bende nişanlım ile paylaştım bunu
deidki demekki bizde böye bişi yok olsa idi annem düşünürdü dedi
tabi olay değişik şekillere girdi
sanki ben hediye ekliyormuşlum gibi oldu ama söyledim dedim benim derdim hediye değil
sadece insanlardan duyunca paylaşmak istedim dedim bana diyoki sen insanalrdan etkilenip bana kızıyorsun
bir dahakine getiririz olur biter
derken biraz tartıştık kapadık konuyu

sizce ben mi yanlışım
sizde nasıl oluyor bu durumlar

Ben çok çabuk sıkılan zorluklarla büyümüş biriyim ufacık bi şeye gözleri dolan duygularını saklayaman mutluluğumu da hemen yansıtırım üzüntümüde hemen yansıtırım tamam eksikleri tamamlarız elimiz ayağımız tututyor çok şükür çalışıyoruz el ele verdikten sonra herşeyin üstesinden geliriz ama herkes müdahil olunca bunalıyor insan kötü gelin gibi görünüyıosun muhalefet ediyosun ya sen AK diyosun onlar KARA ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar o konuda haklarını yiyemem ama kendi istekleri doğrultusunda olsun istiyorlar

yazdım yazdım ama gitti daha çok sinirlendim şimdi

canlarım şimdi şöyle anlatayım
o extra çekilecek kredi de düğün de takılacak bilezik olarak
hazır altın bu kadr düşmüşken kaçırmayalım diye düşünyo

borç nasılsa ödenir
taksitler 400 değilde 500 olacak ayda 100 lira nerelere vermiyoruz ki diyo:26::26:

ne diyeyim ben şimdi bu durumda:44::44:
anlattım o kadar ama bi yerde tıkandım:26:

ayda 100 lira şimdi çok değil belki ama
bi başına olmayacaksın artık ya ben hemen iş bulamazsam dedim

kaç ay iş bulamayacaksin ki 2 ay olsun 3 ay
200-300 lira ile batmayız sonuçta diyo

pöff

Günaydın herkeslere benimde bugün çok moralim bozuk kızlar
Boğazlarım şiş burnum akıyo bunun yanındada bende maviş gibi ters tarafımdan kalktım bugün sabah dolabımı açtım kıyafetimi ararken Ayyy ne kadar karışmış dolabım haftasonu bi ayar çekiyim şu dolaba dedim Sonra durdum birden aklıma geldi bi kaç hafta sonra toplarım eşyalarımı ne gerek var diye Burnumun direği sızladı birden oturduğum yerde hıçkıra hıçkıra ağladım sabah Canım evimden ayrılıcağım dank etti Oooff neden böyle oluyo anlamıyorum Benim içimin kıpır kıpır olması gerekmez mi ama ben sürekli evden ayrılcağımı düşünüp üzülüyorum Nişanlımı çok seviyorum uzun yıllardır tanıyorum ama içimde hep bi korku var anlamıyorum

maviş bunları ben de yaşadım..

belki hala da yaşayacağım bilmiyorumm.. ama sonuç ne oldu ;ben ve nişanlımın istediği gibi oldu..

annesinin ,amcasının yanında dile getirmemiştir çünkü o zaman hem annesi hem amcası size dayatmaya çalışacaktı.. o evinde annesi ile konuşur. biz orasını çocuk odası yapacağız bitti gitti.. insan sıkılıyor evet ama çözümü oluyor.. şuan sen fikir sunduğun için sen kötü görünüyorum diyebilirsin (birebir aynılarını ben yaşadım inan buna..-bazı sıkıntılarımı yazmadım buraya ama Oyam bilir mesela.)

sonuç ; evimiz bize göre oldu...

salon takımıma laf söylendi.. niye vitrin almadım laf söylendi... vitrinsiz yeni gelin evi olur mu ? salon dediğin biraz ağır olur.. haaa bunları direkt bana söylemedi kv'dem ama nişanlım artık sabır taşı gibiymiş bir gün sıkıntısını anladım dertleş benle dedim.. annemi kötü bilme ama böyle böyle dedi.. ilk başta çok sinirlendim kafaya taktım ama sonra salladım.. ben niye huzursuz oluyorum ki, biz mutlu muyuz evet ona bakarım..

o karşı tarafın düşüncesizliği bence sen haklısın..

ama getirmiyorlarsa da boşver sonra 2 kuruşun lafı yapıyormuşsun gibi algılanır..

herşeyi nişanlına söyleme.

Anladığım bebeğim seni eksik gedik değil herkes karışınca oluşan gerilim yıpratmış.

Anlattığından bir şey çıkardım,nişanlın aile ile çalışıyorsa bunu hep yaşayabilirsiniz, çünkü geliri oradan geliyor ya ailşe sanki harçlık veriyormuş gibi bir hava takınabiliyor. Oğlunun evini kendi evi gibi görebiliyor. Bi komşumuz vardı,aile işi idi böyle ve ev de oğluna kendi almıştı,resmen gelip kp evinin modelini değiştirirdi, gelip istedikleri gibi kalırlardı.

Sanki aile işi olunca alın teri dökmüyor, kendi hakkını alıyor nihayetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…