'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın dila bizde geçenlerde ciddi bir sorun geçmişti hemde nikah tarihini bile değiştirmeyi önermişti aşk ve düşün şimdi mobilyalarımızı bekliyoruz.
Sıkıntı yapma sakince, anlayışlı mantık içerisinde düşün çözüm üretmeye çalış ama sakın öfkeyle duygularınla hareket etme mantıklı olmakta fayda var.

Pınarcım perşembe gelsinde aşka kavuş bende haftasonunu bekleyeceğim.

Elifim hayırlı olsun. Resimlerrrrrrrrriiiiiiiiiiii göresek hani diyorum bizde

Hoş geldin hüm nasılsın bakem?

iyiyim hatcem.sen nasılsın

tünaydın kızlar

ayyy 3 3 yan yana gelmiş wuuhuu :123::123:

ben yine yorgun ve uykuluyum tabii ki

haftasonu ne cabuk geciyor yaa..

dün biz de sevdicekle nostalji takıldık ilk elele tutuşma,ilk sarılma,ilk öpüşme, ilk millete rezilliklerimiz gül gül çatladık

sizlerin nasıl geçti hafta sonu ?

aaaaaa bu arada Oyam saat geldi aynı resimdeki gibi çokk mutluyum

Aslı eski hallerimiz çok komikmiş.
Bizde geçen yad ettiydik. Hala aşk gülüyor bana nasıl bu kadar saftında görmüyordu gözlerin beni diye

Evet değişiyor kuzum biz Adanalıyız bizde adetler bu şekilde

Günaydın canlaaaarrr ben geldim Nasılsınız

Mavişciğim bende maraşlıyım aslen ama doğma büyüme istanbulluyum Bizdede nişanı erkek yapar ama nişanlım karadenizli Burda istanbulda hep kız tarafı yapıyo nişanı abes olur diye hiç bahsetmedik bile bizim adet böyle böyle diye kendimiz yaptık nişanı

ohh masallah canım... benim de haftasonum cumartesi gelinlik provasi abiye için kumaş bakmak falan... pazar da evde temizlik

Hüm ne zaman fotoluk hal alacak gelinliğin meraktan çatlayacağım.

Zehram hoş geldin nasılsınız hazırlıklar ne aşamada?

Dila , ne oldu kuzum... geçmişi geçmişte bırakın deşip durmayın lütfen.. sakin ol bir de..

Elifkoommmm davetiye mi çiçek mi hayırlı olsun ..33

Kamyon arkası sözleriniz de mikemmelmiş..

Pınar gelin olmuş gidiyoruzzzzz 5 ayın da su gibi geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…