'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslı dün varya aşk beni öptü.
Caddede beni kız kardeşimi bıraktı.
Kardeşim ilerlemişti birden yanağımdan öptü.
Çok utanç vericiydi hemde içim acayip oldu.Onu ittirip kaçtım ebnde kardeşimin yanına

inşallah canım

benim zaman sıkıntım yok zaten

3 ay sonra abimin düğünü var telaşemiz var yani zaman nası geçiyor hiç anlamıyorum ben

bide kilo vereydim

Hüm ne zaman fotoluk hal alacak gelinliğin meraktan çatlayacağım.

Zehram hoş geldin nasılsınız hazırlıklar ne aşamada?

Kız hatice ikidir zehra diyosun bana bozuluyorum hee Tuğçe ben canım
İyi canım haftasonu tüldü perdeydi onlarıda hallettik Ayyy kızlar bişey kalmadı Evleniyorum galiba

6000 mi benim 2200 e geldi

Evet canım maalesef
Kadın benim tepkimi görünce "hanım efendi gerçek fransız güpürünün metre fiyatı 60tlden başlar.
Sizin beğendiğiniz kopmle güpürlü bir model ve kullanılan kumaş kaliteli bundan daha uyguna bulursanız güpürü farklıdır" dedi sustum.
Gerçekten şimdiye kadar görüdüğüm hiçbir gelinliğe benzemiyordu. Fotograf çektirmediler maalesef

haticemm

bir dahaki sefere o eli itmek için değil kendine çekmek için kullan lütfen

bugünkü mesaj konumuz ne kızlar?

iyiki beni dinlememişsin

inşallah canım

benim zaman sıkıntım yok zaten

3 ay sonra abimin düğünü var telaşemiz var yani zaman nası geçiyor hiç anlamıyorum ben

bide kilo vereydim
ben diyete girdim kiiiiii

dün kotumun üstüne giyerek deneyip aldığım kotu giymek istedim.
bir iki göbeği içeri çekme çabasından sonra düğme kapanacak gibi oluyordu kiiiii, diyete girmek şart dedim
ve diyetteyim. pasta börek yapmak yok
spora düzenli gidilecek
o kilolar verilecek

evet tabi benimki de öyle ama benim üst bedenim yoğun alt taraf serpme o yüzden biraz daha uygun oldu 3000di de tanıdıktı pazarlıktı 2200 e indi

Kız hatice ikidir zehra diyosun bana bozuluyorum hee Tuğçe ben canım
İyi canım haftasonu tüldü perdeydi onlarıda hallettik Ayyy kızlar bişey kalmadı Evleniyorum galiba

Kız annemin adı zehra bu aralar nedense hep kafam dağınık özür dilerim.
Tuğçem bak tüm grupta bir tek seninle telefonda görüştük.
Ve dur daha iş yerine geleceğim çay ısmarlayınca kendimi affettirmenin bir yolunu bulurum.

Kuzum bizde hiç sorulmaz konuşulmaz erkek tarafı çünkü bunları kendi yapacağını bildiği için onlar hallediyor işte bize bi süslenip gelmek kalıyor

kız ne itiyorsun çocuğu dışardan gören de seni zorla öpüyor sanacak
Napayım cadde kalabalıktı bir tanıdık gören falan olsa diye şey ettiydim.

haticemm

bir dahaki sefere o eli itmek için değil kendine çekmek için kullan lütfen

bugünkü mesaj konumuz ne kızlar?
İnşallah bir sonraki evrede o dediğini yaparım canım

evet tabi benimki de öyle ama benim üst bedenim yoğun alt taraf serpme o yüzden biraz daha uygun oldu 3000di de tanıdıktı pazarlıktı 2200 e indi

Çok iyiymiş.
Bende daha çıkıp bakmadım.
Dantelli istiyorum ama çok yoğun olunca fiyatta haliyle değişiyor.
Hayırlı olsun seninki güzelim.

Hüm ne zaman fotoluk hal alacak gelinliğin meraktan çatlayacağım.

Zehram hoş geldin nasılsınız hazırlıklar ne aşamada?

Şaka yapıyorum canım Aaaaaaa tabiki gel yaa walla beklerim süper olur yerimide telefonumuda biliyosun zaten cnm

Kuzum bizde hiç sorulmaz konuşulmaz erkek tarafı çünkü bunları kendi yapacağını bildiği için onlar hallediyor işte bize bi süslenip gelmek kalıyor

Evet cnm nişanlımda hemşerim fln olsaydı bilirlerdi ama burda gerçekten abes karşılanıyo Nişan kime sorsan kıza ait deniliyo O yüzden fazla karıştırmak istemedim açıkçası işte bi tek salon parası verdik diğer herşeyi erkek tarafı karşıladı yine

tuğçeeeeeeeee evet evleniyorsun :123::123::123:

Evet aslııııı seninde çok az kalmış Düşündükçe karnımda kelebekler uçuşuyo

Günaydın gelincikler .....

Oo hazırlıklar birbir tamamlanıyor bizim kızlarda ...

hatice öpücüğün hayırlı olsun daha uzun ve ateşli olanlarda nasip olsun

Ben biraz hız kestim hazırlaklara devam etmek için ev tutulması beklenecek

bu hafta perşembe saat 5 te gelinliğimin 2. Provası var dantel vs seçilecek çok heyecanlıyım bakalım neler olacak...

Yarında kısmetse b-fite gidiyorum bakalaım hayırlısı..
Bu akşamda epilasyonum varrr oof diyorum çok yoğunummmmm Birde geceleri hiç uyuyamıyorum sersem gibiyimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…