'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizde de nişan kız tarafına aittir. herşeyi ile..

salon olacaksa salon ücreti vs...

ikramlar vs..

özlem hoşgeldin

ara iyidir sonra tam gaz

benimde bu hafta 2.provam çok heyecanlıyım.

ya geceleri bende uyuyamıyorum tuhaf rüyalar görüyorum bölük pörçük

ne güzelll

bende bişiyler yapmalıyım artık

Özlem yarın akşamda ebn lazere gideceğim. Dün temizliği tam yapamadım bir sorun olur mu diye düşünüyorum?
Kız bak bende foto istiyorum demekten yoruldum. Hayırlısı olsun içine sinsin inşallah

özlem hoşgeldin

ara iyidir sonra tam gaz

benimde bu hafta 2.provam çok heyecanlıyım.

ya geceleri bende uyuyamıyorum tuhaf rüyalar görüyorum bölük pörçük

HOŞBULDUM aslım...
sende mi dantel seçeceksin ?
ben dantel konusunda kararsızım biraz inşallah istediğim gibisini bulabilirimmmmmmmm inşallah...
ara iyidir de dinlenememek kötü..
ben kötü rüyalar görmüğyorum ama uykusuzluk felaket sabah ezanıyla anca uyuyorum uykuya geçemiyorum bir türlü yaklaşık 2 aydır böyleyim psikolojik olarak çok etkiliyor bu uykusuzluk beni...

Özlem yarın akşamda ebn lazere gideceğim. Dün temizliği tam yapamadım bir sorun olur mu diye düşünüyorum?
Kız bak bende foto istiyorum demekten yoruldum. Hayırlısı olsun içine sinsin inşallah

haticecim alexte zaten 3 mm derinin üzerinde olması gerekiyor kılların... yani sıfır temizlik yapmıcaksın zaten sorun olacağını sanmıyorum upuzun olmasın yeter...
amin inşallah içimiza sinsin canım...
foto derken gelinliğimin fotosunumu?

özlem ben dantelimi ilk gittiğimde seçtim daha

şimdi etekte monte dagılımını kararlaştırcaz inş.

evet,uykusuzluk çok etkiliyor ,yorgunlukta.:18:

ikramlar vs..

Yok bizimkiler damadın belini büküyor kuzum sözüm evde oldu tatlı meşrubat gelinin kıyafeti kuaförü gelinle gelenler dahil nişanda aynı şekilde salon tutuldu çerez dağıtılır bizde nişanda kıyafetim kuaförüm benimle gelenlerin kuaförü herşey damatta kına ve düğünde aynı şekilde olacak

ikramlar vs..

Ayyy evet cnm bide kına gecesi var ben kına salonunu tuttum sadece mekan müzik kamera parası verdim Bunun haricinde kına mazlmelerinide mi bben alıcam mum du kınaydı tepsiydi mendildi :44:
Bide bindallı ve abiye yi kim öder?

Son düzenleme:

Evet canım gelinliğin fotosunu merak etim.
Aslında birazda fikir almak istiyorum sizden

tuğçem bizde mum ,kına ,mendil tepsi erkek tarafına ait.

bindallı ve abiyeyi de erkek tarafı öder. ama mesela erkek giyeceği takımı(nişandakini giymek istemiyorsa ) kız tarafından isteyebilir.

Maviş sizde çok acımasızmışsınız

Kuzum ama onlarında kız çocukları var onlarda damat tarafına öle yapyo yani böle sürüp gidiyo söz nişan kına düğün mekanları kızın kıyafetleri kuaförleri kuaförde benim mesela 2 ablam gelir yanımda onların masrafları nişan düğün sonunda gidilen yemeğin ödemesi herşey damadın

bindallı ve abiyeyi de erkek tarafı öder. ama mesela erkek giyeceği takımı(nişandakini giymek istemiyorsa ) kız tarafından isteyebilir.

aynen Aslım bizim adetlerle aynısınız siz
Nişanda aynı şekilde

Hatta durumu olmayanlar nişan kınayı büyük yapmaz o nedenle

Maviş iyiymiş sizinki yaa

Kızlar dün ikea ya gittik 3-4 parça ıvır zıvır aldım mumdu şamdandı bardaktı 80 lira verdim yaaa
Bi daha ıvır zıvır falan almicam yaa hiç bbişey ortada yok gitti 80 lira Kızın aldığı hiç bişey görünmüyo yaaa o ıvır zıvır diye bakılan şeyler çok fazla para tutuyo :44:

Hmmmm Ben şimdi kuruyemiş te almicam salonun parasını verdim zaten yiyecek içecekte onlara ait ozaman iyi bari

Son düzenleme:

aynen öyle tuğçe al al al ortada bakınca bunlara mı gitti bu kadar para diyor insan.

aksesuarları en en sona bırakmak en iyisi . ben de aksesuar aldım toplasan 5-6 parça 250 tl gitmiş

*

maviş bizde düğünde gelin + kardeşini damat öder. sevdicek kınada da ödemek istedi kardeşiminkini.. düğün sonrası bir yere gidilirse evet onu da damat öder ama biz direkt eve uçcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…