Şaka yapıyorum canımAaaaaaa tabiki gel yaa walla beklerim süper olur yerimide telefonumuda biliyosun zaten cnm
Günaydın gelincikler .....
Oo hazırlıklar birbir tamamlanıyor bizim kızlarda ...
hatice öpücüğün hayırlı olsun daha uzun ve ateşli olanlarda nasip olsun
Ben biraz hız kestim hazırlaklara devam etmek için ev tutulması beklenecek
bu hafta perşembe saat 5 te gelinliğimin 2. Provası var dantel vs seçilecek çok heyecanlıyım bakalım neler olacak...
Yarında kısmetse b-fite gidiyorum bakalaım hayırlısı..
Bu akşamda epilasyonum varrr oof diyorum çok yoğunummmmmBirde geceleri hiç uyuyamıyorum sersem gibiyimn
ben diyete girdim kiiiiii
dün kotumun üstüne giyerek deneyip aldığım kotu giymek istedim.
bir iki göbeği içeri çekme çabasından sonra düğme kapanacak gibi oluyordu kiiiii, diyete girmek şart dedim
ve diyetteyim. pasta börek yapmak yok
spora düzenli gidilecek
o kilolar verilecek
Günaydın gelincikler .....
Oo hazırlıklar birbir tamamlanıyor bizim kızlarda ...
hatice öpücüğün hayırlı olsun daha uzun ve ateşli olanlarda nasip olsun
Ben biraz hız kestim hazırlaklara devam etmek için ev tutulması beklenecek
bu hafta perşembe saat 5 te gelinliğimin 2. Provası var dantel vs seçilecek çok heyecanlıyım bakalım neler olacak...
Yarında kısmetse b-fite gidiyorum bakalaım hayırlısı..
Bu akşamda epilasyonum varrr oof diyorum çok yoğunummmmmBirde geceleri hiç uyuyamıyorum sersem gibiyimn
bizde de nişan kız tarafına aittir. herşeyi ile..
salon olacaksa salon ücreti vs...
ikramlar vs..
Bizde de aynennnn... kıyafetimi ayakkabımı falan onlar aldılar sadece süs salon hepsi bize aitti... kına da aynen öyle olacak sadece kuru yemişi onlar getirecek kalan herşey bize ait
özlem hoşgeldin
ara iyidirsonra tam gaz
benimde bu hafta 2.provamçok heyecanlıyım.
ya geceleri bende uyuyamıyorumtuhaf rüyalar görüyorum bölük pörçük
Özlem yarın akşamda ebn lazere gideceğim. Dün temizliği tam yapamadım bir sorun olur mu diye düşünüyorum?
Kız bak bende foto istiyorum demekten yoruldum. Hayırlısı olsun içine sinsin inşallah
ikramlar vs..
ikramlar vs..
HOŞBULDUM aslım...
sende mi dantel seçeceksin ?
ben dantel konusunda kararsızım biraz inşallah istediğim gibisini bulabilirimmmmmmmm inşallah...
ara iyidir de dinlenememek kötü..
ben kötü rüyalar görmüğyorum ama uykusuzluk felaket sabah ezanıyla anca uyuyorum uykuya geçemiyorum bir türlü yaklaşık 2 aydır böyleyim psikolojik olarak çok etkiliyor bu uykusuzluk beni...
haticecim alexte zaten 3 mm derinin üzerinde olması gerekiyor kılların... yani sıfır temizlik yapmıcaksın zaten sorun olacağını sanmıyorum upuzun olmasın yeter...
amin inşallah içimiza sinsin canım...
foto derken gelinliğimin fotosunumu?
Ayyy evet cnm bide kına gecesi var ben kına salonunu tuttum sadece mekan müzik kamera parası verdim Bunun haricinde kına mazlmelerinide mi bben alıcam mum du kınaydı tepsiydi mendildi :44:
Bide bindallı ve abiye yi kim öder?
Maviş sizde çok acımasızmışsınız
tuğçem bizde mum ,kına ,mendil tepsi erkek tarafına ait.
bindallı ve abiyeyi de erkek tarafı öder.ama mesela erkek giyeceği takımı(nişandakini giymek istemiyorsa ) kız tarafından isteyebilir.
tuğçem bizde mum ,kına ,mendil tepsi erkek tarafına ait.
bindallı ve abiyeyi de erkek tarafı öder.ama mesela erkek giyeceği takımı(nişandakini giymek istemiyorsa ) kız tarafından isteyebilir.
Kızlar dün ikea ya gittik 3-4 parça ıvır zıvır aldım mumdu şamdandı bardaktı 80 lira verdim yaaa
Bi daha ıvır zıvır falan almicam yaa hiç bbişey ortada yok gitti 80 lira Kızın aldığı hiç bişey görünmüyo yaaa o ıvır zıvır diye bakılan şeyler çok fazla para tutuyo :44:
HmmmmBen şimdi kuruyemiş te almicam salonun parasını verdim zaten yiyecek içecekte onlara ait ozaman iyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?