'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kolay kolay dediğimiz evle ilgili tadilatlar gün geçtikçe yeni şeyler çıkarak çığ gibi büyüyor ama istediklerim oluyo yatak odası mobilyasının kapaklarının ne renk olacağını seçtik dün bide banyoya ve wc ye de hilton lavabo yapılacak onlarında dolap kapakları nasıl olacak onlarıda seçtik mart sonunda yatak odasını banyo wc ve mutfak dahil hazır olmuş olacak
Çok işimiz var çook yaa yapılacaklar benim istediklerimle ilgili artılar çıkıp duruyo inşallah herşey çoook güzel olacak

Son düzenleme:

Valla ebnde bizim evde tadilat yok dedim işin içine bir girdik bir sürü masraf çıktı.
K. pederim herşeyle bizzat ilgilendi. allah razı olsun ama bunlar güzel telaşlar keşke hep böyle olsak

Valla ebnde bizim evde tadilat yok dedim işin içine bir girdik bir sürü masraf çıktı.
K. pederim herşeyle bizzat ilgilendi. allah razı olsun ama bunlar güzel telaşlar keşke hep böyle olsak

Güzel ve yorucu telaşlar herşey istediğim gibi olsun diye uğraşıyorum ya kuzum herşeyle bizzat ben ilgileniyorum karar veriyorum yoksa biri farklı olsa canım sıkılıyor benden onay almadan o yüzden bişey yapmıyolar tadilat konusunda ama beyinen felaket zorluyor:26::26::26:

Bende herşey uyumlu olsun diye uğraşıyorum ama elimde patlayacak diye çok korkuyorum.

Nasıl yani kuzum yaa elimde patlayacak derken:26::26::26:

Beyaz, krem, koyu kahvenin harmanlandığı koca bir salon düşünsene ya berbat olacak yada hayallerimdeki gibi harika
Şimdi herşey tam olsun göreyim diye bekliyorum. Kız kardeşim ve aşkım gülmekten yerlere seriliyor çıkacak sonucu düşünürken
ya böyleyim ya da böyle

Hım anladım kuzum güzel olur yaa ne zaman teslim edecekler bende merak ettim

çok çok yoğunummmmm

h.buldummmmm

Aslım hayırdır süre yaklaştıkça sende yok olmaya başladın.

Hım anladım kuzum güzel olur yaa ne zaman teslim edecekler bende merak ettim

Bu hafta halılar, perdeler halolsa inşallah önümüzdeki hafta teslim alsam 15 Mart gibi biter gibi geliyor.
Lakin aldığım koltukların herşeyini değiştirdim.

Ciddi misin kuzum yaa güzel bişey çıkacağına eminim yaa inşallah sen uyumunu ayarlamışsın

kızlar bugün bir tane tv ünitesi gördüm çok güzeldi
yani tam tv ünitesi değil konsol ama etajeri var çok şık birşey
parlak beyaz akrilik lake ama içinde sarı simli boyası var
4 kapaklı,kulplar altın varaklı ve oymalı
ayakları lukens ayak ve alt tacı altın varaklı ve oymalı
200 cm genişliğinde çooook güzeldi ama çook istediler yaaaaaa
3500 dedi tek parçaya şok oldum

eflinam sanki ürünü sen satıosun ne kadar detaylı tarif ettin :)

altın varak,oyma vs... kulağa hoş geliyor sanırım avangard bir model evinde o havada olucaksa all ama hakkaten pahalıymış ben veremezdim o parayı tek parça şeye

canım benim çalıştığım yerde mutfak ve banyo üretimi yapiyor
az çok biliyorum malzemeyi,boyayı,aksesuarı anlarım yani
sunta,suntalam,suntakap
mdf,mdflam,mdfkap
lake,akrilik,varak,aksesuar konusunda baya bilgiliyim ama
işime yarar inşaallah
bende onun için hemen mobilya beğenemiyorum biliyorum çünkü
mesela adam bana fiyat veiryor diyorum ki etmez bu kadar en fazla bu adam kalıyor böle

Kuzular arkadaşımdan azıcık geç geldim Anam bi gidince konuş konuş bitmiyor... bugün yine sessiz bi gün olmuş valla topu topu 5 sayfa okudum öğlenden beri geçen bi dışarı çıktım geldimn 25 sayfa konuşmuştunuz... ne oluyor enerjiniz nerde kızlarrrr

Yeni gelen tüm arkadaşları tebrik ederim... Herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin... hepimiz musmutlu olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…