selam kızlar neyseki cok yazmamıssınızhepi topu 13 sayfa okuyacağım. çok yoğundum bugün anca gelebildim.. nasılsınız
Bende de hep acaba yanlış anlarlar mı korkusu var.
Hakkımda yanlış düşünecek bir harekette bulunmayayım, ay aşk üzülür mü vs diye aklımdan geçenlerden konuşacak vakit kalmıyor.
Dut yemiş bülbül misali anlayacağın:18:[/QU
canm ama kendın gıbı olmalısın. şimdi dikkat edersen herşeye, ilerde birşey olur aa bizim geline bak amma dillenmiş derler :) bırak nasılsan oyle ol. senı tanımalarına ızın wer bence.
Kolay kolay dediğimiz evle ilgili tadilatlar gün geçtikçe yeni şeyler çıkarak çığ gibi büyüyor ama istediklerim oluyo yatak odası mobilyasının kapaklarının ne renk olacağını seçtik dün bide banyoya ve wc ye de hilton lavabo yapılacak onlarında dolap kapakları nasıl olacak onlarıda seçtik mart sonunda yatak odasını banyo wc ve mutfak dahil hazır olmuş olacak
Çok işimiz var çook yaa yapılacaklar benim istediklerimle ilgili artılar çıkıp duruyo inşallah herşey çoook güzel olacak
Bana hala yabancılarmış gibi geliyor birde k.v.'nin yüzünü henüz gülerken görmedim. Bu sebeplede içimde hep bir korku var ve istemeden de olsa az konuşuyorum.Bende de hep acaba yanlış anlarlar mı korkusu var.
Hakkımda yanlış düşünecek bir harekette bulunmayayım, ay aşk üzülür mü vs diye aklımdan geçenlerden konuşacak vakit kalmıyor.
Dut yemiş bülbül misali anlayacağın:18:[/QU
canm ama kendın gıbı olmalısın. şimdi dikkat edersen herşeye, ilerde birşey olur aa bizim geline bak amma dillenmiş derler :) bırak nasılsan oyle ol. senı tanımalarına ızın wer bence.
Valla ebnde bizim evde tadilat yok dedim işin içine bir girdik bir sürü masraf çıktı.
K. pederim herşeyle bizzat ilgilendi. allah razı olsun ama bunlar güzel telaşlar keşke hep böyle olsak
Güzel ve yorucu telaşlar herşey istediğim gibi olsun diye uğraşıyorum ya kuzum herşeyle bizzat ben ilgileniyorum karar veriyorum yoksa biri farklı olsa canım sıkılıyor benden onay almadan o yüzden bişey yapmıyolar tadilat konusunda ama beyinen felaket zorluyor:26::26::26:
Bende herşey uyumlu olsun diye uğraşıyorum ama elimde patlayacak diye çok korkuyorum.
Nasıl yani kuzum yaa elimde patlayacak derken:26::26::26:
biz iyiyiz de sen nerelerdesin :44:
Aslım hoş geldin
Beyaz, krem, koyu kahvenin harmanlandığı koca bir salon düşünseneya berbat olacak yada hayallerimdeki gibi harika
Şimdi herşey tam olsun göreyim diye bekliyorum. Kız kardeşim ve aşkım gülmekten yerlere seriliyor çıkacak sonucu düşünürken
ya böyleyimya da böyle
çok çok yoğunummmmm
h.buldummmmm
Hım anladım kuzum güzel olur yaa ne zaman teslim edecekler bende merak ettim
Aslım hayırdır süre yaklaştıkça sende yok olmaya başladın.
Bu hafta halılar, perdeler halolsa inşallah önümüzdeki hafta teslim alsam 15 Mart gibi biter gibi geliyor.
Lakin aldığım koltukların herşeyini değiştirdim.
kızlar bugün bir tane tv ünitesi gördüm çok güzeldi
yani tam tv ünitesi değil konsol ama etajeri var çok şık birşey
parlak beyaz akrilik lake ama içinde sarı simli boyası var
4 kapaklı,kulplar altın varaklı ve oymalı
ayakları lukens ayak ve alt tacı altın varaklı ve oymalı
200 cm genişliğinde çooook güzeldi ama çook istediler yaaaaaa
3500 dedi tek parçaya şok oldum
eflinam sanki ürünü sen satıosun ne kadar detaylı tarif ettin :)
altın varak,oyma vs... Kulağa hoş geliyor sanırım avangard bir model evinde o havada olucaksa all ama hakkaten pahalıymış ben veremezdim o parayı tek parça şeye
sanırımm biz aşkımcımlaa barıştıkk özür dileştikk hatta o dilemedi özür borcum var ama dileyerek diil seni kazanarak ödicem kıyamam sana dedii ölürümm amaaa :78::78::78::78:
eveett kızlar hepinize merhabaa uzaktan takip ederdim hep siteyi ama artık ben de üye oldumm :) 4 mayısta izmirde düğünüm olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?