ona daha zaman var diye düşünüyom ama
nisan gibi falan mı halletsem
selam kızlarbende Allah nasip ederse 2013 gelini oluyorum herkes için herşeyin hayırlısı olsun
sanırımm biz aşkımcımlaa barıştıkk özür dileştikk hatta o dilemedi özür borcum var ama dileyerek diil seni kazanarak ödicem kıyamam sana dedii ölürümm amaaa :78::78::78::78:
[video=youtube;Yc85GU__79A]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Yc85GU__79A&NR=1[/video]
ayy ben buna bayıldımmmm baştan sona izleyin ama
ne kadar eğlenceli bi çift ne kadar eğlenceli bi foto ekibi
bizim fotoğrafçılarımız da çok eğlenceli insanlar umarım biz de kasılmadan güzel şeyler çıkarırız ortayaa
Bizde de tam tersi cnm nişanlım çok sıcakkanlı ve rahattır hemen kaynaştı benim ailemle Aksine ben onların evine ne zaman gitsem çok kasılıyorum yapmacık davranıyorum kendim olamıyorum bi türlü :26:
Neden bilmiyorum ama rahat hissetmiyorum kendimi :44:
Yeni gelinlerimize hayırlı olsun diyorum.
Hüm bende nişanlımın ailesinin yanına ilk defa bu haftasonu gittim. Oda k.v. benim evimi temizlerken düşüp ayağını incitmişti diye. Fotografları nişan albümüzü verip, geçmiş olsun ziyareti yapayım dedim. Bende senin gibi düşünüyorum çok sık ziyaret etmedim bu sebeple.
Dila çok sevindim. Bir daha olmasın aşıklar üzülmesin istiyorum
Tuğçe ne aşamadasın şu anda az kaldı büyük güne
Özgem ben göremiyorum maalesef Facebooktan paylaşırsan bakabilirim ancak
garip.. ben onun ailesinin yanında kendı ewımdeymişm gıbı rahatım. sıcak kanlıyım. tum aılesı ıle anlaşıyrm rahatım ama o oyle değil :S ewlenınce değişir dıe umut edıyorum bende. yanı buyuklerım oyle diyor
Sana gelince her yaptıgına müdehale ediyorlar mı ? eger bu varsa ınsan kasar kendını.
Haticem cnm bu haftasonu evim temizlenicek haftaya beyaz eşyalar geliyo moilyalarda inşallah bi aksilik çıkmazsa
Sen ne alemdesin cnm
Yoo hiç bişey yapmıyolar aslında cnm bende aslında gayet girişken konuşkanımdır ama annesiyle konuşucak bişey bulamıyorum ne sorsam acaba fln diye düşünüyorum sürekli kafamın içinde
Diyorumya kendim gibi rahat davranamıyorum
Yeni gelinlerimize hayırlı olsun diyorum.
Hüm bende nişanlımın ailesinin yanına ilk defa bu haftasonu gittim. Oda k.v. benim evimi temizlerken düşüp ayağını incitmişti diye. Fotografları nişan albümüzü verip, geçmiş olsun ziyareti yapayım dedim. Bende senin gibi düşünüyorum çok sık ziyaret etmedim bu sebeple.
Dila çok sevindim. Bir daha olmasın aşıklar üzülmesin istiyorum
Tuğçe ne aşamadasın şu anda az kaldı büyük güne
Özgem ben göremiyorum maalesef Facebooktan paylaşırsan bakabilirim ancak
yehuuuu
olleeyyyyyyçık sevindim canım
özgeeee dibim düştü derler ya öyle oldum galiba ben:111::111::111:
çok beğendim yaa
ne kadar güzel olmuş deniz falan Allah'ım sana geliyoruummmm:123::123::123:
Bende de hep acaba yanlış anlarlar mı korkusu var.
Hakkımda yanlış düşünecek bir harekette bulunmayayım, ay aşk üzülür mü vs diye aklımdan geçenlerden konuşacak vakit kalmıyor.
Dut yemiş bülbül misali anlayacağın:18:
eveett kızlar hepinize merhabaa uzaktan takip ederdim hep siteyi ama artık ben de üye oldumm :) 4 mayısta izmirde düğünüm olacak inşallah :)
hoşbulduk :) memnun oldum dila. ayşe benim ismim psikolojik danışmanım izmirde düğün hazırlıkları alanında uzmanlaşmaktayım bu ara :)hoşgeldinn :) kendini tanıtsana birass ismin nedir ne yaparsınn kaç yaşındasınn :) anlat iştee
dila ben bu aradaaa
Hayırlı olsun inşallaheveett kızlar hepinize merhabaa uzaktan takip ederdim hep siteyi ama artık ben de üye oldumm :) 4 mayısta izmirde düğünüm olacak inşallah :)
Yap bakalım orjinal güzel fikirlerin olursa çalarım belkiAaaa çok güzel sende kolaylamışsın işleri cnm ne güzel
Bende kına gecesi ve düğün organziasyonuna yönlenicem evin işlerini bitirip inşallah
Hayırlı olsun inşallah15.09.2013 inşallah :)
bu arada herkese merhaba
kızlaarr bu arada ben imaj değişikliği yaptımm :) saçlarımı koyu kahveye boyattım ve kestirdimmm
selam kızlar neyseki cok yazmamıssınızhepi topu 13 sayfa okuyacağım. çok yoğundum bugün anca gelebildim.. nasılsınız
kızlaarr bu arada ben imaj değişikliği yaptımm :) saçlarımı koyu kahveye boyattım ve kestirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?