'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sanırımm biz aşkımcımlaa barıştıkk özür dileştikk hatta o dilemedi özür borcum var ama dileyerek diil seni kazanarak ödicem kıyamam sana dedii ölürümm amaaa :78::78::78::78:

yehuuuu

olleeyyyyyy çık sevindim canım

özgeeee dibim düştü derler ya öyle oldum galiba ben:111::111::111:

çok beğendim yaa

ne kadar güzel olmuş deniz falan Allah'ım sana geliyoruummmm:123::123::123:

garip.. ben onun ailesinin yanında kendı ewımdeymişm gıbı rahatım. sıcak kanlıyım. tum aılesı ıle anlaşıyrm rahatım ama o oyle değil :S ewlenınce değişir dıe umut edıyorum bende. yanı buyuklerım oyle diyor
Sana gelince her yaptıgına müdehale ediyorlar mı ? eger bu varsa ınsan kasar kendını.

Haticem cnm bu haftasonu evim temizlenicek haftaya beyaz eşyalar geliyo moilyalarda inşallah bi aksilik çıkmazsa
Sen ne alemdesin cnm

Yoo hiç bişey yapmıyolar aslında cnm bende aslında gayet girişken konuşkanımdır ama annesiyle konuşucak bişey bulamıyorum ne sorsam acaba fln diye düşünüyorum sürekli kafamın içinde
Diyorumya kendim gibi rahat davranamıyorum

Haticem cnm bu haftasonu evim temizlenicek haftaya beyaz eşyalar geliyo moilyalarda inşallah bi aksilik çıkmazsa
Sen ne alemdesin cnm

Aşk bir an önce evin tüm hazırlıklarını bitirelim dediği için biz önümüzdeki ay evi komple sermeyi planlıyoruz.
Benim mobilyalar (yatak odası tk, yemek odası tk, ve oturma grubum) dün geldi.
Bu haftasonu beyaz eşyaları alacaktım ama sanırım maddiyattan dolayı önümüzdeki haftaya atarım.
Bu haftasonu halılar perdeler halledilecek.Eğer onları yapamazsak artık gelinlik bakmaya başlayacağım ufaktan ufaktan.

Bende de hep acaba yanlış anlarlar mı korkusu var.
Hakkımda yanlış düşünecek bir harekette bulunmayayım, ay aşk üzülür mü vs diye aklımdan geçenlerden konuşacak vakit kalmıyor.
Dut yemiş bülbül misali anlayacağın:18:

olmicak inşallah kuzumm :)

saoll pınarımmm :) çok şükürr :26:

eveett kızlar hepinize merhabaa uzaktan takip ederdim hep siteyi ama artık ben de üye oldumm :) 4 mayısta izmirde düğünüm olacak inşallah :)

Aaaa çok güzel sende kolaylamışsın işleri cnm ne güzel
Bende kına gecesi ve düğün organziasyonuna yönlenicem evin işlerini bitirip inşallah

eveett kızlar hepinize merhabaa uzaktan takip ederdim hep siteyi ama artık ben de üye oldumm :) 4 mayısta izmirde düğünüm olacak inşallah :)

hoşgeldinn :) kendini tanıtsana birass ismin nedir ne yaparsınn kaç yaşındasınn :) anlat iştee
dila ben bu aradaaa

kimsecikler yok işlerim yogun pek takip edemiyorum nasılsınız kızlar???

düğün-kına hazırlıkları ne alemde geriye dönük okumaya dahi vaktim yok önemli gelişmeler varmı??:26:

kızlaarr bu arada ben imaj değişikliği yaptımm :) saçlarımı koyu kahveye boyattım ve kestirdimmm

Hayırlı olsun inşallah

Aaaa çok güzel sende kolaylamışsın işleri cnm ne güzel
Bende kına gecesi ve düğün organziasyonuna yönlenicem evin işlerini bitirip inşallah
Yap bakalım orjinal güzel fikirlerin olursa çalarım belki
Evin işlerini zamlar gelmeden bitirmek istiyor aşkım
birde her hareketinden annemde aynısını söylüyor sanki beni kaybedecekmiş gibi davranıyor.
Tiztizleniyor annemlerde bu haliyle ona çok üzülüyor. Çünkü aşkın gözleirnde hep kaybetme korkusu var maalesef
Dini nikahıda biz yapacaktık sonra vazgeçince baya üzülmüştü
15.09.2013 inşallah :)
bu arada herkese merhaba
Hayırlı olsun inşallah

kızlaarr bu arada ben imaj değişikliği yaptımm :) saçlarımı koyu kahveye boyattım ve kestirdimmm

Dila fotografına bakalım bir istersen

selam kızlar neyseki cok yazmamıssınız hepi topu 13 sayfa okuyacağım. çok yoğundum bugün anca gelebildim.. nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…