dün çok huzurlu uyudum sabah uyandığımda da huzurluydum ama şuan canım çok sıkılıyo
needeeeenn kiii canım:S
abimle kavga ettim annem üstüne alındı anneme kırıldım canım.
Kardeşimle konuştuk biraz önce annem ağlıyormuş inanılmaz içim yandı ama anlamıyorum annem neden böyle davranıyor.
Abim kartlarımı kullanmış.
Taksitlendirme yapmış ondan dolayı birde faturalardan dolayı 7 bine oldu.
Annemin kız kardeşimin elinde bişe olsa anında benimle paylaşır ama yengem abimi çok değiştirdi.
gündaşım o kutsal gün gelmiyo bi türlü ondan bence
Canım zaten büyük nişan yapılmayacaktı oda annemin ısrarıyla oldu.
"Hatice düğün yapmayacak en iyisi nişanı gösterişli olsun içinde kalmasın" dedi de öyle yapıldı.
Yengem her defasında kendiyle kıyaslıyor evleri var, ikisininde maaşı var, bizden iyi kazanıyorlar neden bu kadarcık şeyde kıyameti koparıyor diyor.
Kız kardeşimede ablana yardım etme bırak herşeyiyle kendi ilgilensin sen nedne bu kadar yoruyorsun kendini demiş.Çok sinirlendim söylendim senin hayallerin değil kardeşinin hayalleri oluyor ondan söyledim dedi.
davetiyelerinizi hallettiniz mi acep pek geçmişe dönemedim :))
selam kızlarbende Allah nasip ederse 2013 gelini oluyorum herkes için herşeyin hayırlısı olsun
Canım zaten büyük nişan yapılmayacaktı oda annemin ısrarıyla oldu.
"Hatice düğün yapmayacak en iyisi nişanı gösterişli olsun içinde kalmasın" dedi de öyle yapıldı.
Yengem her defasında kendiyle kıyaslıyor evleri var, ikisininde maaşı var, bizden iyi kazanıyorlar neden bu kadarcık şeyde kıyameti koparıyor diyor.
Kız kardeşimede ablana yardım etme bırak herşeyiyle kendi ilgilensin sen nedne bu kadar yoruyorsun kendini demiş.Çok sinirlendim söylendim senin hayallerin değil kardeşinin hayalleri oluyor ondan söyledim dedi.
Aynen cnm maşallah benim babamda çok özgür bırakıyo Nişanlım hemen hemen her akşam bize geliyo oturmaya Haftasonları bbazen birlikte bazende tek çıkıyoruz dışarıya hiç bişey demiyo Hatta bu durum çok hoşuma gidiyo hem ailemle hemde nişanlımla istediğim gibi vakit geçiriyorum ev geçindirme derdi yok Evlenmesekte hep nişanlı mı kalsak diyorum bazen hehehh
sanırımm biz aşkımcımlaa barıştıkk özür dileştikk hatta o dilemedi özür borcum var ama dileyerek diil seni kazanarak ödicem kıyamam sana dedii ölürümm amaaa :78::78::78::78:
kuzum ne mutluuu hehuuuuuuuuuuuuçok sevındım adına
:) ama benim sevgilide şoyle bi sıkıntı var ; ailemın yanında pek rahat değil 9 ay oldu ama halen kendini kasıyor. dışarıya karşı yada benım gordugum kadarıyla kendı aılesınde çevresınde rahat ama bizimkılerın yanında diken ustunde oturyr gıbıe o öyle olunca bende ister istemez kasılıyorum :S
[video=youtube;Yc85GU__79A]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Yc85GU__79A&NR=1[/video]
ayy ben buna bayıldımmmm baştan sona izleyin ama
ne kadar eğlenceli bi çift ne kadar eğlenceli bi foto ekibi
bizim fotoğrafçılarımız da çok eğlenceli insanlar umarım biz de kasılmadan güzel şeyler çıkarırız ortayaa
Bizde de tam tersi cnm nişanlım çok sıcakkanlı ve rahattır hemen kaynaştı benim ailemle Aksine ben onların evine ne zaman gitsem çok kasılıyorum yapmacık davranıyorum kendim olamıyorum bi türlü :26:
Neden bilmiyorum ama rahat hissetmiyorum kendimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?