'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

her okuduğum da Allahım sabır versin,yardımcın olsun diye dua ettim inşallah düzelir her şey nişanlından yardım istesen kendi eviniz için alacaklarınızı

bence yengen seni çekemiyor,zamanında kendi yapamamış ise böyle kendini tatmin ediyordur.

Benden size tavsiye çok sıkı fıkı olmayın kayınvalidenizle.ailesiyle falan... nişanlıyken zırt.pirt gidenlerin sonu pek de iyi olmuyor örnek arkadaşlarım var nasıl olsa evlendikten sonra hep gideceğiz şimdi.biraz ağırdan satmak lazım diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem

canım şimdi senide yengenide çok tanımam ama yazdıklarından yola çıkarsak eğer
bunlar iyi niyetle söylenmiş sözlere pek benzemiyor açıkçası
olabilir snein durumun daha iyi olabilir veya olmayabilir eğer olmasa idi size yardım edecek miydi
sen yengene çok yüz verme ve gerekiyorsa cevabını ver
kıskançlık sezdim biraz ama özünü bilemem tabiki

:) ama benim sevgilide şoyle bi sıkıntı var ; ailemın yanında pek rahat değil 9 ay oldu ama halen kendini kasıyor. dışarıya karşı yada benım gordugum kadarıyla kendı aılesınde çevresınde rahat ama bizimkılerın yanında diken ustunde oturyr gıbı e o öyle olunca bende ister istemez kasılıyorum :S

sanırımm biz aşkımcımlaa barıştıkk özür dileştikk hatta o dilemedi özür borcum var ama dileyerek diil seni kazanarak ödicem kıyamam sana dedii ölürümm amaaa :78::78::78::78:

sanırımm biz aşkımcımlaa barıştıkk özür dileştikk hatta o dilemedi özür borcum var ama dileyerek diil seni kazanarak ödicem kıyamam sana dedii ölürümm amaaa :78::78::78::78:

kuzum ne mutluuu hehuuuuuuuuuuuu çok sevındım adına

[video=youtube;Yc85GU__79A]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Yc85GU__79A&NR=1[/video]

ayy ben buna bayıldımmmm baştan sona izleyin ama
ne kadar eğlenceli bi çift ne kadar eğlenceli bi foto ekibi
bizim fotoğrafçılarımız da çok eğlenceli insanlar umarım biz de kasılmadan güzel şeyler çıkarırız ortayaa

Son düzenleme:

Bizde de tam tersi cnm nişanlım çok sıcakkanlı ve rahattır hemen kaynaştı benim ailemle Aksine ben onların evine ne zaman gitsem çok kasılıyorum yapmacık davranıyorum kendim olamıyorum bi türlü :26:
Neden bilmiyorum ama rahat hissetmiyorum kendimi :44:

Öpe öpe kızı rahat bırakmamış kız acaba kaç kez ruj tazeledi

Yeni gelinlerimize hayırlı olsun diyorum.

Hüm bende nişanlımın ailesinin yanına ilk defa bu haftasonu gittim. Oda k.v. benim evimi temizlerken düşüp ayağını incitmişti diye. Fotografları nişan albümüzü verip, geçmiş olsun ziyareti yapayım dedim. Bende senin gibi düşünüyorum çok sık ziyaret etmedim bu sebeple.

Dila çok sevindim. Bir daha olmasın aşıklar üzülmesin istiyorum

Tuğçe
ne aşamadasın şu anda az kaldı büyük güne

Özgem
ben göremiyorum maalesef Facebooktan paylaşırsan bakabilirim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…