Çağlacım resimlerinize baktım ki
Aşk ateşiniz hiçççç sönmesin
Balayını hangi otelde yaptınız canım? memnun kaldınız mı?
Daha önce sorulduysa da ben kaçrdım galiba:26:
canım benide ekler misin
resimlşerini merak ettim bende
doğru soyluyorsun canm ama ınsan kırılıncada içinden bişey yapmak gelmıyor :S
sevgili bazen beni ihmal ediyor. ama bu durum sık oluyor. bırlıkte aktıvıte yapmaya çoğu zaman ben sebeb oluyorum. bu durumda benı uzuyor. bunu belli ettıgımde yaşadıgımız yer küçük ne yapabılırız rahat rahat oturup kalkacagmz yer yok dıyor. yaklaşık 4-5 gun once bu durumdan yakındım bana ' bazen kendı dunyama dalıyorum senı ihmal edıyorum daha dıkkat edecegım seni çok sevıyorum' dedi. dun aynı konu yine açıldı çunku dedıgı gıbı dıkkat etmıyor. mesela dun sms ı bıtmiştı gun boyu haberleşemedık ewe gelince aradı bı 5 dk gorustuk.gece konuşalım dedı. gece aradım maç ızlıyormuş hani sen yatacaksan yat gıbısınden konuştu :S bende tabi şarteller attı herzamankı gıbı benı ıhmal edıyorsun dedım ve bana hafta sonu yaşadıgımız olaylardan onun canını sıktıgımdan hoşuna gıtmeyen şeyler soyledıgımden bunlara sabır gosterdıgınden ve ben sana yeterli vaktı ayırıyorum yeterlı ılgıyı gosterıyrm daha ne yapayım benden fazlasını bekleme ben buyum dediçok zoruma gitti. ben mı abartıyrm yoksa sorun mu var :S
Amin canım benim...çok teşekkür ederimmmm...
Avanos-Adanos Konuk Evi....
butik otel canım...sadece kahvaltısı var....odası 1+1 ev gibi,banyo teras falan.....cok sık tarz bi yerrr....büyük kalabalık otelleri sevmiyorum ben....sessiz sakindi...ben memnun kaldım...
inş kuzum inş....ederim dua neden etmeyimmm....ama sende tut kendini yemeee:)))
adamın boy 1..85 kilo 95 ufak tefek kocişim benimmmmmm
bide anlatıyosun yaa hafta sonu dip köşe sildi süpürdü fln diee :) alpicanın hiç tarzı diil gibii :)
ama çağla demekki bu çocuk evcil ve yanında olduğu insanlara ayak uydurabiliyoo :)
annesinin yanında onun sözünü dinliyo senin yanında seninn :) ohh artık ipler sendeeee
Günaydınnn kızlar
ben aşk sarhoşu
nasılsınız
Evlilik için sonhabar düşünüğümden, yaz tatil köylerinde de balayı yapmak istemediğimden Kapadokya düşünüyorum.
Balayı çifti olarak mi gittiniz yoksa normal girişle mi?
Çok oluyorum ama
balayı çifti olarak gittik canımmm...teyzemlerin hediyesi oldugu için fiyat konusunda bi bilgim yok...ama bi arkadasım sormustu fiyatını ögrenir bilgi veririm sonra...
balayı çifti olarak gittik canımmm...teyzemlerin hediyesi oldugu için fiyat konusunda bi bilgim yok...ama bi arkadasım sormustu fiyatını ögrenir bilgi veririm sonra...
Canım aynı durum bizde de var.
Geçen söyledim "canım bak bize eskisinden eser yok. Artık eskisi kadar ilgi göstermiyorsun" diyorum.
El cevap: "Seni çok seviyorum şımarık kızım" oluyor. susuyorum. Ah şu erkekler yok mu?
Eki Görüntüle 643103 şunun güzelliğine bakar mısınız ? yıldönümümüzde eve gönderdi.ben şoklardayım tabi.. biz o gün onunla görüşmüştük çünkü çok güzel hediye almış vermişti.
eve geldim 15 dk sonra zil çaldı.baktım çiçekçi elinde bu mis kokulu aşk parçalarını bana uzatıyor
sonra dün de buluştuk üstüneyetmedi aşk sarhoşu olmam. dünde bana mektup yazmış onu verdi. çok şık restorana götürdü yemekten sonra akşam sahilde yağmur altında aşk tazeledik tekrar
artık ayrı kalmaya da-ya-na-mı-yo-ruz anladık
Eki Görüntüle 643103 şunun güzelliğine bakar mısınız ? yıldönümümüzde eve gönderdi.ben şoklardayım tabi.. biz o gün onunla görüşmüştük çünkü çok güzel hediye almış vermişti.
eve geldim 15 dk sonra zil çaldı.baktım çiçekçi elinde bu mis kokulu aşk parçalarını bana uzatıyor
sonra dün de buluştuk üstüneyetmedi aşk sarhoşu olmam. dünde bana mektup yazmış onu verdi. çok şık restorana götürdü yemekten sonra akşam sahilde yağmur altında aşk tazeledik tekrar
canım maaşallah ne güzel teyzen varmış
benimkisi gelirse şükür olsun
bu arada yakışmışsınız maaşallah size
bir ömür boyu aşk ile yaşayın hep
Ne teyzeler var Allahım yaaaa
Benim teyzem gelse düğüne şükür
Çok makbule geçer tatlım.
Hem ne güzel hediyeymiş bu böyle
Gittiğiniz avanos evi sanırsam?
canım ne güzel bir jest bu maaşallah
benim nişanlımın aklına gelirmiki acep
çok romantiklik yaşamışsınız anladığım kadar ile
aslımm maşallah kuzumm :) hep böle olun inşallah
azıcık kaldıı azıcıkk sabredinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?