Aslııımmmmmmmmmm çok mutlu ol kuzum emi
Allah nazarlardan saklasın kuşum nolur dua oku son zamanlarda hepimize bir haller oluyor korkmaya başladım.
Enişteyi tebrik ediyorum.Ömrünce hep böyle aşk sarhoşu ol emi.
hiç sorma bu sabah ama mesaj atıp duruyordu.evet seviyorlar ama lafta kalmasın demi kuzum. bak susmuş kalmışin aynı hareketlere maruz kaldıgında ve belirttiğinde dırdır yapmış oluyoruz bu seferde .. deiğin gibi ahh şu erkekler..
ÇAğlam şu anda kilo aldığım için çok mutsuzum bende 45'den 51 küsür olmuşumyok kuzum 36 beden giyiyorum...ama yazın 0 beden olabiliyorum bazennn :))))yazın kilo veriyorum sıcaktan pek bişey yemek mümkün olmuyo...su an 49.6 yımmm
ufak tefekkoca bi dev o
bu arada cok teşekkür ederim elifimmm..sizin mutlu günlerinizi görürüz inş tez zamanda
günaydın bebikler
ÇAğla ben de görmek istiyorum fotolarınızı
Sultan hoşgeldin
ne oldu sizin para krizi ??
günaydın hatunlar..
HErkes aşk sarhoşu bakıyorumda. ben aşkımın yanından okula döndüm artık. nisana kadar aşk uzak bana
daha 2 gün oldu ama onun yanında olmaya alışmıştım ki ben
Geçsin zaman hemencik yaaa...
Sizler nasılsınız bakalım. ??
Elife katılıyorum hep birlikte düğününüzü görelim artıkAslimuuuuuuu
MaşAllah eniştemeeeeeee
Hadi evlenin siz artıııkkkkkkkk:123:
Aslım bende aklıma geldikçe tüm gelinlerimize ediyorum. Aşklanmak gerek artık diye düşünüyorum.sağol haticem
evet sürekli dua okuyorum bende dediğin çok doğru yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlı güzelce atlatalım hepimiz
Sultan sonunda aşkla aynı evde olacaksınız o zaman bu günlerin acısını çıkarırsın inşallah
cok teşekkür ederim canım benim...güzeldir teyzemm....bomba hatundurrr
gelir be kuzum...benimkiler İstanbul'dan geldilerrr....
sitesinden bak canım....otelin odalarının isimleri var....4 odalı bi yer zatennn....
Avanos Evi
Ürgüp evi
Zelve Evi
Göreme Evi
Avanos evinde kalacaktık ama tadilat varmıs...Ürgüp evinde kaldık bizde.....ama ben sevdim Ürgüp Evini de...
gidecek olursan arar konusuruzzzz...yardımcı oluruzzzz
günaydın hatunlar..
HErkes aşk sarhoşu bakıyorumda. ben aşkımın yanından okula döndüm artık. nisana kadar aşk uzak bana
daha 2 gün oldu ama onun yanında olmaya alışmıştım ki ben
Geçsin zaman hemencik yaaa...
Sizler nasılsınız bakalım. ??
hiç sorma bu sabah ama mesaj atıp duruyordu.
Bende onun taktiğini yaptım tam böyle isyan moduna girmişti halil sezai kılıklı ebnde dedim "ben diyince şımarık oluyorum bende tam bu şekilde hissediyorum" diye.
Oda "sen ne kadar fenasın. senden korkulur" dedi. Bende güldüm
ÇAğlam şu anda kilo aldığım için çok mutsuzum bende 45'den 51 küsür olmuşum
Ne teyzeler varmış be maşallah
Günaydın lavincim.
Dilam, elifnam ve Elifimmmmmmmmmm hoş geldiniz
İnşallah canım inşallah.. Nisanda evimizin büyük bir işi bitmiş olacak inşallah. Mobilyalar mart sonu gelecek o arada boya işi yapılacak. tavan spot lambalı asma tavan olacak gibi. sonra nisanda ben gidicem beyaz eşyalar için. perdesi falan mobilyalarda gelir. ufak tefekler kalır artık. sonra beklemesi daha zor gelecek ama bakalaım :)
Bizimkiler gelmez, aman gelmesinler zaten
kuzum aklıma çok geldin naptınız hallettiniz mi?
Hoşbulduk Haticem sende hoşgeldiiinnnnn
Nasıl gidiyor hayat seni uzunn zaman görmedim gibi geldi birden nedense
Eki Görüntüle 643103 şunun güzelliğine bakar mısınız ? yıldönümümüzde eve gönderdi.ben şoklardayım tabi.. biz o gün onunla görüşmüştük çünkü çok güzel hediye almış vermişti.
eve geldim 15 dk sonra zil çaldı.baktım çiçekçi elinde bu mis kokulu aşk parçalarını bana uzatıyor
sonra dün de buluştuk üstüneyetmedi aşk sarhoşu olmam. dünde bana mektup yazmış onu verdi. çok şık restorana götürdü yemekten sonra akşam sahilde yağmur altında aşk tazeledik tekrar
artık ayrı kalmaya da-ya-na-mı-yo-ruz anladık
Eki Görüntüle 643103 şunun güzelliğine bakar mısınız ? yıldönümümüzde eve gönderdi.ben şoklardayım tabi.. biz o gün onunla görüşmüştük çünkü çok güzel hediye almış vermişti.
eve geldim 15 dk sonra zil çaldı.baktım çiçekçi elinde bu mis kokulu aşk parçalarını bana uzatıyor
sonra dün de buluştuk üstüneyetmedi aşk sarhoşu olmam. dünde bana mektup yazmış onu verdi. çok şık restorana götürdü yemekten sonra akşam sahilde yağmur altında aşk tazeledik tekrar
Nasıl olsun Haticem yaaa, cuma günü davetiye siparişi verecez onun heyecanı varr
Yarın babam geleceeekkkk
Pazartesi Antalya'ya gideceeemmm
Sonra Cuma doğum günüüüümmmmmmm
Sen nasılsııınnnn?
Wuhuuuuu eniştenin jestlerine kocamann bi ıslık öttürüyorum burdannn
Hep aşk dolup taşın kuzummm nice yıllar nasip etsin Rabbim size
ayyy maşallah benim kuzumaaaa
Allahım kem gözlerden korusun, aferim enişteye arada böyle olsun canımı yesin
az kaldı aslımmm birazcık daha sıkın dişinizi :123:
Bugün aşkın mesajlarıyla işe başladım iyiyim bu sebeple ve lazere gideceğim içinde aşırı gerginim.
Onun dışında herşey iyi çok şükür.Cumartesi evin eşyalarını yerleştireceğiz heyecanlıyım birazcıkta
aslımmmm neler görüyorum ben öyleee
aşklanmışsın belli
yağmur altında umarım bir yerlerin donmamıştır. malum bir ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?