'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol haticem

evet sürekli dua okuyorum bende dediğin çok doğru yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlı güzelce atlatalım hepimiz

evet seviyorlar ama lafta kalmasın demi kuzum. bak susmuş kalmışin aynı hareketlere maruz kaldıgında ve belirttiğinde dırdır yapmış oluyoruz bu seferde .. deiğin gibi ahh şu erkekler..
hiç sorma bu sabah ama mesaj atıp duruyordu.
Bende onun taktiğini yaptım tam böyle isyan moduna girmişti halil sezai kılıklı ebnde dedim "ben diyince şımarık oluyorum bende tam bu şekilde hissediyorum" diye.
Oda "sen ne kadar fenasın. senden korkulur" dedi. Bende güldüm

ÇAğlam şu anda kilo aldığım için çok mutsuzum bende 45'den 51 küsür olmuşum
Ne teyzeler varmış be maşallah

günaydın bebikler

ÇAğla ben de görmek istiyorum fotolarınızı

Günaydın lavincim.
Dilam, elifnam ve Elifimmmmmmmmmm hoş geldiniz

Sultan hoşgeldin

ne oldu sizin para krizi ??

Hoşbuldum cnm.

O kriz çözüldü çok şükür. kaza yapmıştı. Allahtan bir şey olmamış ama farketti sanırım o kazanadan sonra yanlış kelimeler kullandığını. sonra bende üstelemedim. elini öptüm oda beni öptü kapattık meseleyi. Daha orda elimi cüzdanıma atmam o kdar yani. bulundu para ama kırıldıktan sonra neye yarar..

Gün sayıyoruz öyle işte bitsin bu günler kendi evimizde olalım diye. orda kalırken kendi evime gitme isteğim daha çok artıyor yaa. kafa dinleyip keyf yapmak istiyorum.

Sultan sonunda aşkla aynı evde olacaksınız o zaman bu günlerin acısını çıkarırsın inşallah

Aslimuuuuuuu
MaşAllah eniştemeeeeeee
Hadi evlenin siz artıııkkkkkkkk:123:
Elife katılıyorum hep birlikte düğününüzü görelim artık

sağol haticem

evet sürekli dua okuyorum bende dediğin çok doğru yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlı güzelce atlatalım hepimiz
Aslım bende aklıma geldikçe tüm gelinlerimize ediyorum. Aşklanmak gerek artık diye düşünüyorum.

Sultan sonunda aşkla aynı evde olacaksınız o zaman bu günlerin acısını çıkarırsın inşallah

İnşallah canım inşallah.. Nisanda evimizin büyük bir işi bitmiş olacak inşallah. Mobilyalar mart sonu gelecek o arada boya işi yapılacak. tavan spot lambalı asma tavan olacak gibi. sonra nisanda ben gidicem beyaz eşyalar için. perdesi falan mobilyalarda gelir. ufak tefekler kalır artık. sonra beklemesi daha zor gelecek ama bakalaım :)

Bizimkiler gelmez, aman gelmesinler zaten

kuzum aklıma çok geldin naptınız hallettiniz mi?

Hoşbulduk Haticem sende hoşgeldiiinnnnn

Canım beyaz eşyalarının komisyonunu şimdiden ver martın ilk haftaları zamlar gelmeye başlayacak evlilik sezonu açılacağı için.

Wuhuuuuu eniştenin jestlerine kocamann bi ıslık öttürüyorum burdannn

Hep aşk dolup taşın kuzummm nice yıllar nasip etsin Rabbim size

ayyy maşallah benim kuzumaaaa
Allahım kem gözlerden korusun, aferim enişteye arada böyle olsun canımı yesin
az kaldı aslımmm birazcık daha sıkın dişinizi :123:

Nasıl olsun Haticem yaaa, cuma günü davetiye siparişi verecez onun heyecanı varr
Yarın babam geleceeekkkk
Pazartesi Antalya'ya gideceeemmm
Sonra Cuma doğum günüüüümmmmmmm

Sen nasılsııınnnn?

Bugün aşkın mesajlarıyla işe başladım iyiyim bu sebeple ve lazere gideceğim içinde aşırı gerginim.
Onun dışında herşey iyi çok şükür.Cumartesi evin eşyalarını yerleştireceğiz heyecanlıyım birazcıkta

Wuhuuuuu eniştenin jestlerine kocamann bi ıslık öttürüyorum burdannn

Hep aşk dolup taşın kuzummm nice yıllar nasip etsin Rabbim size

ayyy maşallah benim kuzumaaaa
Allahım kem gözlerden korusun, aferim enişteye arada böyle olsun canımı yesin
az kaldı aslımmm birazcık daha sıkın dişinizi :123:

aminnnnnnnnnnn

hepimize aşk dolu nice senler nasip olsun

Ohhh kuzummmm
Lazer kaçıncı seansın ki?
Zaamnla alışıyo insan

Eşyaları yerleştirmek miiiiiiii
Resim koy bize deeee

aslımmmm neler görüyorum ben öyleee
aşklanmışsın belli
yağmur altında umarım bir yerlerin donmamıştır. malum bir ay kaldı

Aslımmmm maşallah size

Kızlarrrr iyice ev hanımı modu oldum haaa kalkıyorum evi topluyorum bulaşık falan sonra varsa çamaşır asıyorum katlıyorum makineye atıyorum evlenmeden bayağı alıştım bu işlere annem de ben varım diye rahat etti.. herhalde işe girmememin tek iyi yanı ev düzeni oturtma da bayağı deneyim sahibi olmam oldu bi de rahat rahat çarşılarda gezip istediğimi almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…