'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zaten seni kıskanmıo değilim hayata bak ya ye,iç,yat,spora git,alış verişe git ohhhhhhhh maşallah hümüm bi işe girde bende rahatlayım artık kıskançlıgım gecer belki

Ohhh kuzummmm
Lazer kaçıncı seansın ki?
Zaamnla alışıyo insan

Eşyaları yerleştirmek miiiiiiii
Resim koy bize deeee

Aslında rötuş yapılacaktı erteleye erteleye neredeyse ikinci seans sayılır.
Benim ilk seanstan sonra yarısı döküldü yarısı olduğu gibi kaldı maalesef

Kız perde halı gelsin öyle yoksa pek bir şeye benzemez

Annem beni yakalasa aynı moda sokacakta evde tutamıyor hatun

zaten seni kıskanmıo değilim hayata bak ya ye,iç,yat,spora git,alış verişe git ohhhhhhhh maşallah hümüm bi işe girde bende rahatlayım artık kıskançlıgım gecer belki

Gel yer değiştirelim canım çünkü evde olmaktan çok sıkıldım artık.... şu yönünü de düşün Allah a şükür ailem bana istediklerimi alıyor ama ben sizin gibi kafama göre netten şunu alayım bunu alayım yapamıyorum.okulu bitir ama evde durup hala babadan para istemek insan çok koyuyor kimse bunu yaşamaz inşallah... artık bende kendi paramı kazanmak bu eve evlenmeden de olsa bişey getirmek istiyorum... markete gidilecekse durun ben gidip geleyim alayım demek istiyorum yani şimdi de gidiyorum ama tabi annemden para alarak

ya benim annem bana hiç iş yaptırmaz ben sevdgmden yaparım eger evdeysem o gun programım varsa hiç bşye elimi sürmüorum bnm annem hep şey der hayatın boyunca yapıcan bari anne evinde rahat et der yaptırmaz... ama ban bazen geliolar evi komple kaldırıp sil süpür moda giriorum nadiren

Evde olunca yapın canım ben şikayet ediyorum bazen bi kardeşim çalışıyor diğeri dersaneye gidiyor evde ben.. ama zaten kaç günümüz kaldı ki ne kadar hizmet edip o kadar çok hayır duası almak lazım... artık işe giremedim diye kendimi yedim bitirdim zaten bunu aileme çok yansıttım her sıkıldığımda anneme kızdım falan ama yapmayacağım artık 3 aydan az zamanım kaldı

ya haklısın tabi ben 2 ay işsiz kaldım zor oluyor... insanın kendi parasınız kazanmak gibisi yok okadar alıştım ki kendi paramı kazanmaya babamdan para istemem eğer o ay sıkışık değilsem... zaten evdekıler sıkısık oldgmu anladgı an bana takviye yaparlar ama genelde gerek kalmıo çünkü annemlerden önce gökhan girio takviye moduna mesela bu ay cok sıkısgım 3 tane kredı kartını koydum gökhanın cebine canım kısa zamanda öderşiriz dedm kapatırmsn tüm hesapları dedimo da hayhay ne demk zaten ben senın kartların için çalışıorum dedi... bu hayatta kadının eline her şey teslim edecen gerekirse kendini bile ama teslim etmeyeceğin tek şey kredi kartı dio gökhan efendi

İyi demiş enişte ben ne istedim biliyor musun canım evlenmeden işim gücüm belli olsun... Allah da beni imtihan ediyor işte böyle

İyi demiş enişte ben ne istedim biliyor musun canım evlenmeden işim gücüm belli olsun... Allah da beni imtihan ediyor işte böyle

biliyorum canım anladım ben sende haklısın ama herkesin bir nasibi var ve sen onun için beklemek zorundasın kısmetinde ne zamnsa ozaman olur dert etme sıkıntı yaparsan hiç olmicakmış gibi gelir canım arkdsım

yawrularımm napıyonuz

bugün aynı 27 si yarın ben bu saatlerde sevgilimle olacağım Allah'ım içim nasıl kıpır kıpır anlatamam sanki vakit geçmiyor gibi geliyor bir an önce zaman geçsin gideyim göreyim sarılayım elini tutayım koluna girip yürüyeyim çok özledim ya 2 ay oldu kokusu burnumda tütüyor resmen

sürpriz hediyelerimde hazır atkı çok tatlı olduuu

yaptığım bonibonlu kalpleri de bir kovanoza koydum tülle sarıp üstten kurdeleyla fiyonk yaptım bide boncuklarla süsledim

foto çekicem bu akşam inşallah atarım buraya da

Allah'ım çoookkk mutluyuuummmm

bu arada aslıı çok sevindim canım maşallah ne güzel anlar yaşamışsınız

çağlaaa fotolara bakıyorum bi yandan maşallah maşşallah çok beğendim seni gelinliğini kocişini görümceni

hep mutlu ol canım benimmm

elif burdamıııı:44::44:

birazdan davetine icabet edeceğim kuzucummm

Ohhh ohhh maşallah Pınar çağlayan olup akacaksın yarın sevgilinin kollarına desene

valla koşup koşup üstüne atlamazsam iyi

inanılmaz özledim

İnsan özlemez miiiiii... bizde farklı şehirlerde okuduk 4.5 yıl boyunca ayrı gayrı götürdük ilişkimizi valla en sonunda helal olsun dedim kendime yani... ayrı kalınca ayrılan çok gördüm.. Size de maşallah tatlımmmmmm

Yok cnaım o şekilde arada yapıyorum ama iki de bir laf çakılıp yapmam isteniyorsa ve zaten h.içi çalışıyorum, haftasonu kurs ve ayrıca evlilik hazırlıkları pek bir vaktim kalmıyor.
Artık eve ölü gibi geliyorum resmen annemde yüzünü görseydik bari diyor arada

bencede

canım biz okurken aynı yerdeydik

okul bitti bi dönem beraberdik yine sonra 2011 yılının aralık 7'sinden beri ayrı yerlerdeyiz

ama çok şükür zaman zaman ayrı olmanın verdiği sıkıntıları çeksekte hiç bir sorunumuz olmadı

oyy yesin onu nişanlısıııı

Valla bende işe başlarsam o halde olurum o yüzden şimdi ne yaparsam kar kardır

Hasretin sevgileri büyüttüğü kanaatindeyim bende hadi bakalım yarına az kaldııııı ben bile heyecanlandım haaa

Pınar zaman su gibi akar inşallah sevdiceğine kavuşursun

atla atla

sağool canımmm

atlayayım mı

(arkadaşça değil)

Hasretin sevgileri büyüttüğü kanaatindeyim bende hadi bakalım yarına az kaldııııı ben bile heyecanlandım haaa

aynı fikirdeyim:13:

gece gündüz çok özledim diyip duruyoruz kavga etmeye fırsat kalmıyor

bende çok heyecanlı,mutlu kıpır kıpır cıvıl cıvılım

ne giysem acabaaaa:97::97::97::97::97:

Atla atla şahsen ben askerden geldiğinde koştum koştum bi sarıldımmmm anam herkes bize baktı hiç de umrumda olmadı atla gitsin

Kız ayarlamadın mı ne giyeceğini?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…