'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hiç sorma ya bazen nasıl olacak diye düşünüyorum.

Aynen canım valla canıma diyorum foto çekiminden eve gelince sizinkiler beni almaya gelince sen aşağı in orda bekle beni görme o halde ağlarken... çünkü ben mızmızım makyaj falan dinlemem ağlarım kesin ... annem babam kız kardeşlerim böööööö ühühühüüh :84::84::84::84::84:

Yerinde olsam kendimi 007 filmlerinde hissederdim.
Tam çılgınlık gibi geliyor babadan gizli sevdiceğe gitmek

babamdan gizli gitmiyorum ki haberi var zaten

nerden çıktı ki bu:44::44:

Ayyyy canım çok sevindimm askerdemiydi senin nişanlın
Çok heyecanlısındır sen şimdi ne güzel

yok canım farklı şehirlerde yaşıyoruz da

2 aydır denk getirip görüşemedik

yarın büyük gün

çok çılgın diyet alışverişi yaptım büro için
bu sefer kararlıyım
gerçi hep 2 hafta kararlı olup sonradan salıyom kendimi
geçen eski fotolara baktık sevdicekle ''aa ne kadar zayıfmışsınnn' dedi ve gözlerinde bi parlama gördüm
o halime dönücemmmm

Son düzenleme:
kızlarrr selam gelemiyorum birkaç gündür yaaaa inanılmaz yorgunum bende uykusuzluk ğroblemi oluştu
nörolojiye gittim biz bakmıyoruz psikyatriye git dedi ama zamanım yok az önce odamı kitledim kafamıda yattıga masanın üstüne koydum yarım saat uyumuşummm:26::26:

bu arada dün ilk kez gittim b-fit e bi güzel çalıştım ama nabzım maalesef 48 lerde yani 15 sn 48 çok yüksek dedi hoca son turumu sadece aletlerle yaptım ..
sonrada bosu topunda 40 mekik çektim bugün karın kaslarım gerim gerim geriliyor....

bu akşamda iş çıkışı gideceğim .... 6 da hemen kaçıom işten o yüzden ilk günler tabi hevesliyim.. inşallah böylr devam eder...

yarında gelinlik provam var çok heyecanlıyım dantel seçeceğim ve merak ediyrum gelinlik ne durumda diye...

geçmişi azıcık okudum ...kusura bakmayın canlarım okuyamadığım için ama herkeseeeee bolca selamlarrrr

Haftaya ölçümüm var ama çok da inceldiğimi sanmıyorum bu ay çok gidemedim canım askerdeyken haftada 5 gün falan gidiyordum şimdi 3 e düştü hocamn beni dövecekmiş

napıosunuz cimcimeler işlerim bitti ofiste boş boşşşş takılıyorum bide sıkıldım ki sormayın .... 3 gün önce en yakın arkdsım sevdgine kaçtı martın sonunda düğünü var şuan kayın validesinn yannda oturuo akşam kahve içmeye gidicem çagırdı havadisleri alayım neden kaçtın ettin sorgu sual canına okuyayım birazcık

Bende bugün gittim sporumu yaptım çok şükür toplamda 35 cm incelmişim şu ana kadar ben saydım diyet yapmadan!!!!!!!!!!!!

AAAA kaçtı mı??? neden kaçtı ki oğlanı istemediler mi kiiii

bende geçşen gün azcık bişiler aldım ama yanlışlıkla içine 5 li eticin kaçmış poşetin bugün 2 tane birden yedimmmmmmm neyse akşam sporda eritirim inşallah özgemmmmm

Bende bugün gittim sporumu yaptım çok şükür toplamda 35 cm incelmişim şu ana kadar ben saydım diyet yapmadan!!!!!!!!!!!!

ooohh harika ama hümmmm sen 5 gün gidiyormuşsun o kadar incelmen çok normal şekerim...
peki sen 3 turdan sonra başka şelerde yapıyormusun bakimmm bu denge topunda süper mekik çekiliooo

Cumarteesi waffle yicez amaaaa dimiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…