hoşgeldin tuğçee
ben yarın 2 aydan sonra sevdiceğimi göreceğimmm:124::124::124:
çok mutluyum
paylaşayım dedim
koptum resmen ne komik bir foto bende bunun tam tersini mi çektirsem acaba:26:
Haklısın hayırlısı olsun ne diyelim.
Hüm benim abimlerimi göndereyim.Abilerimden biri ağlayacağı için kesin ortadan kaybolur diğeri bağlar herhalde
Bizdeee düğün hikayesi çektireceğiiizzz
Babamla sarılır ağlarız kesiiinnnn
Bi baba için hem gurur verici hem kahredici bi an
canım sen kaç yaşındasın?
Zor işler yaaa pöfff :18::18::18:
Hiç sorma ya bazen nasıl olacak diye düşünüyorum.
kızçelerim dügün fotosu soruyodunuz...bakmayanlar,görmeyenler için söylüyorum albüm yaptımmmm
Ben baktım çok beğendim zati yorum da yapmıştımmm maşallah
cok teşekkür ederim Nur yüzlümmmm
görmeyen arkadaslar vardır diyeee...sonra ben görmedimm diyolar yaa o yüzden duyuru yaptım...
Yerinde olsam kendimi 007 filmlerinde hissederdim.
Tam çılgınlık gibi geliyor babadan gizli sevdiceğe gitmek
Ayyyy canım çok sevindimm askerdemiydi senin nişanlın
Çok heyecanlısındır sen şimdi ne güzel
çok çılgın diyet alışverişi yaptım büro için
bu sefer kararlıyım
gerçi hem 2 hafta kararlı olup sonradan salıyom kendimi
geçen eski fotolara baktık sevdicekle ''aa ne kadar zayıfmışsınnn' dedi ve gözlerinde bi parlama gördüm
o halime dönücemmmm
kızlarrr selam gelemiyorum birkaç gündür yaaaa inanılmaz yorgunum bende uykusuzluk ğroblemi oluştu
nörolojiye gittim biz bakmıyoruz psikyatriye git dedi ama zamanım yok az önce odamı kitledim kafamıda yattıga masanın üstüne koydum yarım saat uyumuşummm:26::26:
bu arada dün ilk kez gittim b-fit e bi güzel çalıştım ama nabzım maalesef 48 lerde yani 15 sn 48 çok yüksek dedi hoca son turumu sadece aletlerle yaptım ..
sonrada bosu topunda 40 mekik çektim bugün karın kaslarım gerim gerim geriliyor....
bu akşamda iş çıkışı gideceğim .... 6 da hemen kaçıom işten o yüzden ilk günler tabi hevesliyim.. inşallah böylr devam eder...
yarında gelinlik provam var çok heyecanlıyım dantel seçeceğim ve merak ediyrum gelinlik ne durumda diye...
geçmişi azıcık okudum ...kusura bakmayın canlarım okuyamadığım için ama herkeseeeee bolca selamlarrrr
napıosunuz cimcimeler işlerim bitti ofiste boş boşşşş takılıyorum bide sıkıldım ki sormayın .... 3 gün önce en yakın arkdsım sevdgine kaçtı martın sonunda düğünü var şuan kayın validesinn yannda oturuo akşam kahve içmeye gidicem çagırdı havadisleri alayım neden kaçtın ettin sorgu sual canına okuyayım birazcık
bu sefer kararlıyım
geçen eski fotolara baktık sevdicekle ''aa ne kadar zayıfmışsınnn' dedi ve gözlerinde bi parlama gördüm
o halime dönücemmmm
Bende bugün gittim sporumu yaptım çok şükürtoplamda 35 cm incelmişim şu ana kadar ben saydım diyet yapmadan!!!!!!!!!!!!
bu sefer kararlıyım
o halime dönücemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?