Atla atla şahsen ben askerden geldiğinde koştum koştum bi sarıldımmmm anam herkes bize baktı hiç de umrumda olmadı atla gitsin
Kız ayarlamadın mı ne giyeceğini?????
kuzum aklıma çok geldin naptınız hallettiniz mi?
Canım beyaz eşyalarının komisyonunu şimdiden ver martın ilk haftaları zamlar gelmeye başlayacak evlilik sezonu açılacağı için.
aslında kafamda var bişiler ama daha da abartasım var
işin içinde yol gitmek olmasaydı abartırdım ama du bakalım bi hava nası olacak ona göre de ayarlarım artık
bu nedir böyle
internetten farklı dügün pozlarına bakarken cıktı
oy şimdi de gülme geldi bana... neler buldun canım link atsana... bende daha yeni bakayım dedim ikimizde aynı şeye bakacamışsız meğersem
hümeyrammmmmmm
ağladım ya
görsellerden baktım benbakmaz olaydım. bu da mide yahu
yawrularımm napıyonuz
bugün aynı 27 si yarın ben bu saatlerde sevgilimle olacağımAllah'ım içim nasıl kıpır kıpır anlatamam sanki vakit geçmiyor gibi geliyor bir an önce zaman geçsin gideyim göreyim sarılayım elini tutayım koluna girip yürüyeyim çok özledim ya 2 ay oldu kokusu burnumda tütüyor resmen
sürpriz hediyelerimde hazır atkı çok tatlı olduuu
yaptığım bonibonlu kalpleri de bir kovanoza koydum tülle sarıp üstten kurdeleyla fiyonk yaptım bide boncuklarla süsledim
foto çekicem bu akşam inşallah atarım buraya da
Allah'ım çoookkk mutluyuuummmm
bu arada aslıı çok sevindim canım maşallah ne güzel anlar yaşamışsınız
çağlaaa fotolara bakıyorum bi yandan maşallah maşşallah çok beğendim seni gelinliğini kocişini görümceni
hep mutlu ol canım benimmm
elif burdamıııı:44::44:
birazdan davetine icabet edeceğim kuzucummm
canım hayırlı yolculuklar sana :) ben bile heycanlandım :) aşkınızı tazele gel..hep güzel şeylerden bahsedin el ele olun en guzel şekılde tadını çıkarın
koptum resmen ne komik bir foto bende bunun tam tersini mi çektirsem acaba:26:hahahahahha koptum bu ne yaaaa
Sağol canım benim.. Hallettik şükür o da anladı yaptıgı hatayı sorun çözüldü.
valla canım bende öyle dedim ama para olmayınca olmuyor babam dedi nisan dedim tamam. elimden birşey gelmiyor. öğrenci olduğumdan dolayı. gerçi çeyiz sandıgımı, kahvaltı takımımı, yemek takımı , nevresim uyku seti, battaniye falan bu tarz şeyleri kendim aldım. ödüyorum harçlıklarımla. evde de annemle aldık bayağı birşey. hayırlısı bakalım.
he he herkesi heyecanlandırdım
teşekkür ederim
inşallah çok güzel bi gün olurr:97::97:
koptum resmen ne komik bir foto bende bunun tam tersini mi çektirsem acaba:26:
Haklısın hayırlısı olsun ne diyelim.
Hüm benim abimlerimi göndereyim.Abilerimden biri ağlayacağı için kesin ortadan kaybolur diğeri bağlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?