'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Atla atla şahsen ben askerden geldiğinde koştum koştum bi sarıldımmmm anam herkes bize baktı hiç de umrumda olmadı atla gitsin

Kız ayarlamadın mı ne giyeceğini?????

aslında kafamda var bişiler ama daha da abartasım var

işin içinde yol gitmek olmasaydı abartırdım ama du bakalım bi hava nası olacak ona göre de ayarlarım artık

kuzum aklıma çok geldin naptınız hallettiniz mi?

Sağol canım benim.. Hallettik şükür o da anladı yaptıgı hatayı sorun çözüldü.

Canım beyaz eşyalarının komisyonunu şimdiden ver martın ilk haftaları zamlar gelmeye başlayacak evlilik sezonu açılacağı için.

valla canım bende öyle dedim ama para olmayınca olmuyor babam dedi nisan dedim tamam. elimden birşey gelmiyor. öğrenci olduğumdan dolayı. gerçi çeyiz sandıgımı, kahvaltı takımımı, yemek takımı , nevresim uyku seti, battaniye falan bu tarz şeyleri kendim aldım. ödüyorum harçlıklarımla. evde de annemle aldık bayağı birşey. hayırlısı bakalım.

kızlar şu fotoya bakınnn!!!!! Foto çekimi için ilgnç fikirlere bakıyordum fotoğrafçıların sitelerinden ve bunu gördüm gözlerim doldu

canım hayırlı yolculuklar sana :) ben bile heycanlandım :) aşkınızı tazele gel.. hep güzel şeylerden bahsedin el ele olun en guzel şekılde tadını çıkarın

Haklısın hayırlısı olsun ne diyelim.

Hüm benim abimlerimi göndereyim.Abilerimden biri ağlayacağı için kesin ortadan kaybolur diğeri bağlar herhalde

he he herkesi heyecanlandırdım

teşekkür ederim

inşallah çok güzel bi gün olurr:97::97:

xcvbnm canım hadi sana bol aşklı eğlenceler tadını çıkar.... seni böyle görünce bende nişanlımı özledim 3 haftalıgına iş seyehatinde ve gideli 3 gün oldu daha 20 gün yok

Haklısın hayırlısı olsun ne diyelim.

Hüm benim abimlerimi göndereyim.Abilerimden biri ağlayacağı için kesin ortadan kaybolur diğeri bağlar herhalde

aman ağlasınlar kardeşleri gururla evlernden gelinlikle cıkıo insan duygulanmaz mı bnmde erkek kardeşim bağlar ağlamaktan bağlayabilrse ama belkide ağlamaz muamma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…