- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Eki Görüntüle 643415 kızlar şu fotoya bakınnn!!!!! Foto çekimi için ilgnç fikirlere bakıyordum fotoğrafçıların sitelerinden ve bunu gördüm gözlerim doldu
Bakalım o günler hele bir gelsin inşallah göreceğiz.aman ağlasınlar kardeşleri gururla evlernden gelinlikle cıkıo insan duygulanmaz mı bnmde erkek kardeşim bağlar ağlamaktan bağlayabilrse ama belkide ağlamaz muamma ..
Kıyamet kopar gelinle abisinin arasında ne vardı.Bizde 2 kuşak bağlanacağı için babam ve abim bağlar herhalde. aslında abime bağlatmıyacaktım ama bilmiyorum neler olur...
Bizdeee düğün hikayesi çektireceğiiizzz
Babamla sarılır ağlarız kesiiinnnn
Bi baba için hem gurur verici hem kahredici bi an
Kıyamet kopar gelinle abisinin arasında ne vardı.
İyi dedikodu malzemesi
xcvbnm canım hadi sana bol aşklı eğlenceler tadını çıkar.... seni böyle görünce bende nişanlımı özledim 3 haftalıgına iş seyehatinde ve gideli 3 gün oldu daha 20 gün yok
Gel yer değiştirelim canım çünkü evde olmaktan çok sıkıldım artık.... şu yönünü de düşün Allah a şükür ailem bana istediklerimi alıyor ama ben sizin gibi kafama göre netten şunu alayım bunu alayım yapamıyorum.okulu bitir ama evde durup hala babadan para istemek insan çok koyuyor kimse bunu yaşamaz inşallah... artık bende kendi paramı kazanmak bu eve evlenmeden de olsa bişey getirmek istiyorum... markete gidilecekse durun ben gidip geleyim alayım demek istiyorum yani şimdi de gidiyorum ama tabi annemden para alarak
valla bilen biliyor zaten. hiç birşey yokken hiçbirşey yapmamışken abim beni yok saydı küstü konuşmadı hala aynı şekilde devam ediyor. yiğenim oldu evlerine sırf yegenim için gittim. öyle küs kğs devam ediyor. bilmiyorum yaa. soğudum.. abim eskiden arkadış gibiydi...
sultan benim abimde evlenmeden önce çok iyiydi şimdi çok farklı okumuşsundur aramızdaki sorunları, yaptıklarını ama ebn yinede ilerde aşkım veyahutta ailesi başıma kakım durmasın diye mümkün mertebe hissettirmemeye çalışıyorum.sende öyle yapmaya çalış derim. Allah sabır versin.
Pınar, elifnam, nane allah sizide sevdiklerinize kavuştursun inşallah.
güle güle git canım inşaallah
sağ salim kavuş sevdiceğine
şimdi için içine sığmaz senin
ben heycanlandım vallahi
bende 20 gündür görmüyorum aşağı yukarı
özledim bende anacımmm sevdiceği:16:
Aminnnnnnnnnnnamin canım inşaallah
rabbim tüm sevenleri kavuştursun birbirine ve ayırmasın hiç
sağol canım
saat 3 olduuu
akşam oluyor
uzaktamı senin sevdiceğin:26:gidip görsene sendee
sağol canım
Saat 3 olduuu
Akşam oluyor
Uzaktamı senin sevdiceğin:26:gidip görsene sendee
canım ikimizde çalışıyoruz
ben avrupa yakası o asya yakasında
ha deyince gidip gelemiyoruz
işlerde yoğun malüm izin almak zor
h.sonuda benim işim çıktı görüşemedik derken kaldı böyle
ama sabır artık yapacak bişi yok
Pınar yarın akşam mı dönüyordun sen?
Hadi hayırlı yolculuklar şimdiden aşklanda gel çabucak
Sultan benim abimde evlenmeden önce çok iyiydi şimdi çok farklı okumuşsundur aramızdaki sorunları, yaptıklarını ama ebn yinede ilerde aşkım veyahutta ailesi başıma kakım durmasın diye mümkün mertebe hissettirmemeye çalışıyorum.Sende öyle yapmaya çalış derim. Allah sabır versin.
KızlaaarrrrBen geldiiiim naber nasılsınız Varmı önemli gelişmeler
Yerinde olsam kendimi 007 filmlerinde hissederdim.anladım iki ayrı memleket gibi yani:26:
ben hiç gelmedim istanbula bilmiyorum o yüzden
ama fazla uzatmayın arayı :112::112:
evet yarın sabah ezanıyla yola cıkıp akşam ezanıyla döniiciiimmm inşallah
teşekkür ederimmmbol bol aşklanıcam
İnşallah düzelir aranız canımvalla ben birşey söylemiyorum abim hakkında. o günde bağlar kuşağımı ben dayanamam zaten o da dayanamaz tahminimce. o gün gelsin bakalım..
Tuğğççççeeeeeeeeemmmmmmm hoş geldin kuzucukKızlaaarrrrBen geldiiiim naber nasılsınız Varmı önemli gelişmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?