dün ben bu soruyu sordum öğrendim canım başka bi topik açılmış kizlari yarısı ordaymis...
Evet gişe zor... ben.bankaya başvurdum adamlar alacak gibiydi sonra vazgeçtim zor olur diye.. Kuzenim var 8de falan geliyor hep eve... yapabilene helal olsunheheh bende memnun oldum dilacım Benim isim hafızam hiç iyi değil hatta bi ara isimleri not ediyodum masamda bi kağıda
hüm ben değilim çok şükür ama 1 sene çalıştım gişede
Şimdi gişede olsam açık verir akşamda arar dururdum
yokk kısss gişede bunu yazabilmek mümkünmüü :) içerdeyim ben ondan yazabiliyorumm :)
Cupcake mi öyle birşey bende tam bilmiyorum adını... buluşma aktivite bölümündeymistopiğin adı nee nerdeymiş :S
Cupcake mi öyle birşey bende tam bilmiyorum adını... buluşma aktivite bölümündeymis
Arkadaşlar dünkü yaşananlarla ilgili son kez yazıyorum. Olay büyümesin diye sessiz kaldım ama farklı boyutlara gitti iyice..
ne benim kindarlığım kaldı ne nefret dolu olduğum ne içimin fesat olduğu..
farklı sayfalara yazılarak bana gönderme yapıldı..
Daha önceden hakaretlerim olduğu bu yapılan kaçıncı dendi ..Ben kimseye öncesinde hakaret etmedim .Dün de hakaret ettiğimi düşünmüyorum.
Sustum ,eğer ki istediğim gerçekten herkesin birbirine düşmesi olsaydı susmaz ard arda yazmaya devam ederdim.
ben o lafı art niyetle yazmadım. oralara cekilecegini düsünmedim.
sadece 2 kez sayfalar ayrılınca ben son katılan gelin olarak üstüme alındım sanki biz(sonradan katılan gelinler) dağdan gelip topic kurucuları olan gelinleri kovmuşuz gibi oldu.öyle hissettim. ben onu da ona istinaden yazdım ama ucu açık kaldı demek ki buralara geldi olay.talihsizlikti cidden bilseydim bin kez düşünür yazardım.
Allah şahidim olsun ki art niyetim ya da kötülüğüm yoktu..Şahsi olarak da kimseyle birşey de yoktu..
Dünden beri çok kötüyüm. Olayın tekrar tekrar dallanıp budaklanmasını istemiyorum ama özelden de mutlu musun herkes senin sözünle birbirine girdi ,yaptığına sessiz kalıyorsun dendi.
o yüzden yazıyorum..
Eğer ki içimde art niyet varsa 1 gr. Allah mutlu günümü görmeyi nasip etmesin bana bu kadar da netim. Bir daha da yazmayacağım,herkesin takdirine kalmış.
Huzurun yok yere kaçmasına sebep olduğum için üzgünüm..
Canım yaaa :-Arkadaşlar dünkü yaşananlarla ilgili son kez yazıyorum. Olay büyümesin diye sessiz kaldım ama farklı boyutlara gitti iyice..
Daha önceden hakaretlerim olduğu bu yapılan kaçıncı dendi ..Ben kimseye öncesinde hakaret etmedim .Dün de hakaret ettiğimi düşünmüyorum.
Sustum ,eğer ki istediğim gerçekten herkesin birbirine düşmesi olsaydı susmaz ard arda yazmaya devam ederdim.
sadece 2 kez sayfalar ayrılınca ben son katılan gelin olarak üstüme alındım sanki biz(sonradan katılan gelinler) dağdan gelip topic kurucuları olan gelinleri kovmuşuz gibi oldu.öyle hissettim. ben onu da ona istinaden yazdım ama ucu açık kaldı demek ki buralara geldi olay.talihsizlikti cidden bilseydim bin kez düşünür yazardım.
Allah şahidim olsun ki art niyetim ya da kötülüğüm yoktu..Şahsi olarak da kimseyle birşey de yoktu..
Dünden beri çok kötüyüm. Olayın tekrar tekrar dallanıp budaklanmasını istemiyorum ama özelden de mutlu musun herkes senin sözünle birbirine girdi ,yaptığına sessiz kalıyorsun dendi.
o yüzden yazıyorum..
Eğer ki içimde art niyet varsa 1 gr. Allah mutlu günümü görmeyi nasip etmesin bana bu kadar da netim. Bir daha da yazmayacağım,herkesin takdirine kalmış.
Arkadaşlar dünkü yaşananlarla ilgili son kez yazıyorum. Olay büyümesin diye sessiz kaldım ama farklı boyutlara gitti iyice..
o yüzden yazıyorum..
günaydın tatlım
kızlar günaydınlar ben hepinizi çok özlüyorum bu aralar fazla giremiyorum amaaaaa tam 17 sayfa geçmişi okudum neler olmuş öyle...
aslıcım üzülme canım herşey olacağına varır biz seni biliyoruz ve tanıyoruz niyetinide biliyoruz..
elbetki farklı anlayanlar olacaktır onlarıda anlıyorum ...en erken zamanda tatsızlıkların son bulmasını temenni ederim..
ve kendi adıma söylemem gerekirse ben topikler birleştiğinden beri fazla girmiyordum çünkü konulara yetişemiyordum ve sıkılıyordum okumaktan ve okuduğumu anlamamaktan.. ki diğer arkadaşlarda bana çok sıcak ve samimi gelmişlerdi gerçekten iyi niyetli ve tatlı kişilerdi ama yinede o kadar fazla konu ve farklı kişiler vardı ki ben yetişemiyordum ve hiçbir konuya dahil olmamayı tercih ediyordum ama bu da arkadaşlıklar arasında uzaklaşmaya neden oluyor ...
şahsi fikrimi topikler birleşirken söylememiştim çünkü topiğin daha eskilerinin karar vermesini uygun bulmuştum saygıdan...
ama ben birleşmesini istememiştim ve ayrılmış olmasıda daha samimi arkadaşlıklar kurmaya ve konuları takip etmeye faydalı oldu bence...
ben mevcut arkadaşlarımı seviyorum diğer arkadaşlarıda seviyorum .... kısacası hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar güzel haftasonları
Ben gibi bugün çalışanlara iki kere günaydın
o zaman artık daha çok bulunursun aramızda dimi canım:26:
gel böyle bazı bazı yalnız bırakma bizi
:
günaydın canlarımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?