inşallah cancağızım ..... ben sizleri seviyorum elimden geldiğincede burada bulunmaya çalışıyorum ...
hepimiz çok mutlu olalım inşallahhhhhhh bu arada aşklanmışta gelmişsinnnnnnn biran önce kavuşalım hepimiz inşallah
kızlarrrrr ben perşembe günü 2. gelinlik provama gittim...
maşallahhhhhhhhhhhh çokkk mutlu oldum da geldim...
gelinliğimin iç kalıbı tamamen hazır durumda korsajını çok beğendim tam istediğim gibi olmuş semsert bende göbek olduğu için yoğun balenli istemiştim aynen yapmışlar valla taş gibi bir üst beden dikmişler...
eteklere kadar iç kalıp yani saten kızım tamammdırrrrrr...
biliyorsunuz ben tek parça gelinlik yaptırıyorum yani dıştan görünümü tek ama aslında etek montajı sonrada yapılıyor ama birleşme noktası gizleniyor :):):)
eteğimi biraz fazla kabarık yapmışlardı... tabi gelinlikçi bunu hemen farketti üst kattan terziyi çağırdı ben bu eteği istememiştim bu kabarık olmuş dedi değiştirin yenisi yapılsın dediii o da çok hoşuma gitti yani bana o yanlış eteği uydurmaya çalışmadılar ...
sonra dantelimi seçtim.... üzerime tuttular falan şimdi danteli beyazlatmaya gönderecekelr...3. provam 13 nisanda sanırım aplikler işlenmiş olacakkkkk gelinliğime....
ayrıca kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gelinliğimi hani straplez beğenmiştim yaaaaa vezgeçtim gelinliğim askılı oluyor ve aşağıdaki fotonun aynısını yapacaklar kol ve sırt olarakkkkk... yakada aynı resimdeki gibi oyuntulu yapılacak...
bu kol modeli hoşuma gitti tam koltukaltından yapılmış gerdanı ve sırtı kapatmamış farkındaysanız...
ay 3. provama gitsemde fotolarımı çekip size göstersem gelinliğimiiiii
yani gelinğim pronovias alcanar modeline alce modelinin kol ve yaka modeli yapılmış hali olacak
Eki Görüntüle 645665
Eki Görüntüle 645666
Eki Görüntüle 645668
günaydın kuzummmm
kızlarrrrr ben perşembe günü 2. gelinlik provama gittim...
maşallahhhhhhhhhhhh çokkk mutlu oldum da geldim...
gelinliğimin iç kalıbı tamamen hazır durumda korsajını çok beğendim tam istediğim gibi olmuş semsert bende göbek olduğu için yoğun balenli istemiştim aynen yapmışlar valla taş gibi bir üst beden dikmişler...
eteklere kadar iç kalıp yani saten kızım tamammdırrrrrr...
biliyorsunuz ben tek parça gelinlik yaptırıyorum yani dıştan görünümü tek ama aslında etek montajı sonrada yapılıyor ama birleşme noktası gizleniyor :):):)
eteğimi biraz fazla kabarık yapmışlardı... tabi gelinlikçi bunu hemen farketti üst kattan terziyi çağırdı ben bu eteği istememiştim bu kabarık olmuş dedi değiştirin yenisi yapılsın dediii o da çok hoşuma gitti yani bana o yanlış eteği uydurmaya çalışmadılar ...
sonra dantelimi seçtim.... üzerime tuttular falan şimdi danteli beyazlatmaya gönderecekelr...3. provam 13 nisanda sanırım aplikler işlenmiş olacakkkkk gelinliğime....
ayrıca kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gelinliğimi hani straplez beğenmiştim yaaaaa vezgeçtim gelinliğim askılı oluyor ve aşağıdaki fotonun aynısını yapacaklar kol ve sırt olarakkkkk... yakada aynı resimdeki gibi oyuntulu yapılacak...
bu kol modeli hoşuma gitti tam koltukaltından yapılmış gerdanı ve sırtı kapatmamış farkındaysanız...
ay 3. provama gitsemde fotolarımı çekip size göstersem gelinliğimiiiii
yani gelinğim pronovias alcanar modeline alce modelinin kol ve yaka modeli yapılmış hali olacak
Eki Görüntüle 645665
Eki Görüntüle 645666
Eki Görüntüle 645668
evett aşklandım benn
bizde seni seviyoruzzzz
maşallah özlemcimiçine sinmiş belli zaten en önemlisi de
çok şık bi gelinlik olacak canım yaka kısımı çok güzel duruyor özellikle kollarda değişik olmuş her gelinlikte gördüğümüz gibi değil yani
nisana ne kaldık ki 1 ay sonra gelinliğin hazır olacak demek ne güzelll:97::97::97:
duvağın nasıl olacak resimdeki gibi uzun mu
ben çok seviyorum uzun duvakları yaaa:93::93:
özlemim nasılsın?özletme kendini yaaaa.cok az görüyorum artık seni....bu arada gelinliğin cok güzel olacak inş......cok begendim yaaa
çağlammmm iyiyim rabbime şükürler olsun sen nasılsın ......
bu aralar az girdim evet canım ara ara girip selam verip çıkıom ama topiklerde ayrılmış daha rahat takip ederim herhalde siziiii
teşekkür ederim kuzum beğendiğin için çok mutlu oldum inşallah istediğim gibi olurrrr
bende iyim tatlım...ev iş temizlik yemek ugrasıyorum işte
teşekkür ederimmm canım benim ...
duvağımı nişanlım bu gelinliğin sırt modelini gördükten sonra uzun istemeye başladı kuğu gibi olursun çok yakışır dedi bizde bu hafta gelinlikçiye söyledik aslında duvak kalça altında bitecekti ama sanırım arkadan diz kapağı hizasına kadar uzun olacak zaten gelinliğimin kuyruğuda varr bencede uzun duvaklar güzel oluyor...
inşallah yaka ve askı kısmı resimdeki kadar güzel olur inşallahhhhhallahım hepimizin içine sindirsin inşallah benimki sindi çok şükür beğenmenede çok sevindim
ama burada plum arkadaşıma tekrardan teşekkür ederim onun tavsiyesiyle gittim kadıköy iğne iplik modaevine...
uzun duvak gerçekten çok şık çok asil duruyor bu gelinliği de ne yakışır hee
b-fit le kilo da veriliyor ohh
kuğu gibi bir özlem göriciizzz
bizimde gelsin artık vakitlerimiz yaaa
çağlaaa bana ev iş yemek temizlik deme yaa soğuyorum evlilikten
onları başkası yapsa olmaz mı kiiii
hizmetçi tutmak lazım kuzummm
demesem de biliyosun ama...tamam sogutmam seni bidaaa
aslında severim ben temizlik yapmayı
hani şöyle dip bucak giriceksin eve misler gibi temizlik kokacak ev
ama devamlı devamlı çekilmez gibime geliyor
bunun yemegi var bulaşığı var
çok mu zor bunları idare etmek :44:
bide misafir geldi mi tamam artık
uzun duvak gerçekten çok şık çok asil duruyor bu gelinliği de ne yakışır hee
b-fit le kilo da veriliyor ohh
kuğu gibi bir özlem göriciizzz
bizimde gelsin artık vakitlerimiz yaaa
çağlaaa bana ev iş yemek temizlik deme yaa soğuyorum evlilikten
onları başkası yapsa olmaz mı kiiii
çalışan bi bayan olarak zor...üzgünüm ama gercekler bunlar...aksam eve git dünden kalan dagınıklıgı topla..yemek derdine düs...kocan gelsin yemek yesin bulasık cay...sonra saat olmus 11uyku geliyo zaten bütün gün işyerinde yoruluyosun....
dün misafirim gelsi bide onlara hazırlık....saat 9 da gelip gece 1.30 da gittiler....uyku aktı gözümden...bugün gözüm kanlandı düsün...
AHH KUZUM AHHH inşallah düşündüğümüz gibi güzel birşey çıkar ortaya moral verdin çok teşekkürler
b fit e bu hafta 3 seans gittim hakkınıda verdiğimi düşünüyorum karın kaslarım nefes alırken bile ağrıyor o kadar çalıştım ama gel görki 54,20 le başladım bu sabah 54,80 olmuştum nerde hata yaptım anlamadım valla halbuki tutuyorumda kendimi yemek az yiyorum ..önümüzdeki maçlara bakıcaz anlayacağınnn
canım benim inşallah gelecek sizinde bu hazırlıkların zamanı ve inşallah daha iyileri sizlerin ,senin olacak allahım yardımcımız oluyor çok şükür çok tatlı telaşlar çok güzel işler aslında dış etkenler olmasa... ki bende hiç dış etken olmadı şükürler olsun
bonjour canlarr :) nasılsınızz :) gayet güsel ve neşeli görüyorum sizlerii maşallah
çağlam misafir ağırlama nası geçti kuzumm
özlem gelinliğini çok beğendimm huzurla mutlukla giy inşallah :)
ve diğerr canlarr hepinize günaydınn
bonjour canlarr :) nasılsınızz :) gayet güsel ve neşeli görüyorum sizlerii maşallah
bi düzen tutturmak lazım heralde ya kafamda bir sıra var gibib şimdiden
planlı olursak sorun çıkmaz inşallah,yoksa hem çalış hem evi döndür çok zor
sizin misafirler abartmış bence çağlam o ne öyle biraz düşünce olur insanda
onlar çalışmıyor heralde bugün
ama sen çalışıyorsun,düşüncesizlik etmişler
esneseydin yanlarında belki kalkarlardı
bide cumartesi bence tatil olmalı yaa
en azından ev işleri bugünden yapılır yarına da dinlenmek kalır biraz
inşallah canım zaman su gibi akıp gidiyor zaten
bi bakıcaz herşey olup bitmiş çağla gibi böyle dert yanıcaz bizde
Allah utandırmasın da herşey yapılır nasılsa
cumartesi çalısmak bitiryo beni, zaten...eşim evde ben işte...hakkaten zor yaaa...bugün calısmasam dedigin gibi işlerimi bugünden bitirirm pazar dinlenirim kitap okurum film izlerim...pazar günü evden cıkmak istemyrm...ama cumartesi calısınca anne-baba ziyareti pazar oluyo...ve ben yine işe gitmiş gibi oluyorum...dinlenemiyorum..eee temizligide pazar yapıyorum...hani izin nerdeeee
merhaba kızlar ben de yakın zamanda 2013 gelini olucam inşallah,benım de heyecanıma tatlı telaşıma ortak olunn:)
enee bide aile ziyaretleri var dimi
onu haftaiçi bi akşam yapsanız pazar evden çıkmasanız olmaz mı ki:26:
hem hafta içi bi akşam yemek yapmamış olursun
pazarda artık canın ne isterse:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?