bonjour dilammben iyiyim çok şükür gördüğün gibi uçuğumla savaş halindeyim yalnızca
kabuk bağladı iğrenç bir görüntü oluşturuyor dudağımda
günaydın dilacımmmm hoşgeldinnnnnn ---bende kaçıyordum tam mesajını gördüm....
çok teşekkür ederimmmmmm canım daha güzelleri senin olsun inşallah...
CANLAR BEN KAÇTIM HEPİNİZE İYİ HAFTASONLARIIIIII MUCUKLUYORUM SİZİ
günaydın diloşummm...hosgeldin
iyi gecti bebeğim gec gitmeleri dısında
cumartesi çalısmak bitiryo beni, zaten...eşim evde ben işte...hakkaten zor yaaa...bugün calısmasam dedigin gibi işlerimi bugünden bitirirm pazar dinlenirim kitap okurum film izlerim...pazar günü evden cıkmak istemyrm...ama cumartesi calısınca anne-baba ziyareti pazar oluyo...ve ben yine işe gitmiş gibi oluyorum...dinlenemiyorum..eee temizligide pazar yapıyorum...hani izin nerdeeee
merhaba kızlar ben de yakın zamanda 2013 gelini olucam inşallah,benım de heyecanıma tatlı telaşıma ortak olunn:)
Pınar canım iyiyim bi anda net gitti sonra da kendimizi bursanin carsilarina attik şimdi otele geldik ay öldü ayaklarmmmm
boncuklu salon takımı aldım yatak örtümü aldım ohh ohh yandan diyorum
özlemimmmmm gelinliklerimiz.model olarak benziyordaha doğrusu bende alcanar in kapalisini diktiriyorum aynı.senin gibi benimde iç astar kısmım falan hazır bakalım ikincisinde danteller yerleşecek inşallah
üst kısmı full dantel devam edecek kolları da kumaş geçecek dantel de serpme olacak canım kollardaaaaaa hümmmm bilmiyoırdummmmm ikimizinde alcanar diktirdiğiniiiiii
sen nasıl kapatıyorsun ben resimdekiler gibi yaptırıommmmmm sendeki fiyat ne?
4 ,5 ay sonra çıkıyorum bu işten valla ihtiyacımız olmasa şöyle bi 6 ay falan evde oturup kafa dinlemeyi o kadar çok isterdim ki
insanın çalışma hevesini kırıyorlar yaresmen pazartesi sendromuna soktular beni
6 tane patronumaaaaa
nasılsınız cancağızlarım iyimisinzz
Kızlar merhaba aslında kk ya yeni üye oldum ama uzun zamandır çeyizler ile alakalı yazılarınızı önerilerinizi ve yorumlarınızı okuyorum ve çok yararlı bilgiler edindim sayenizde nisanliyim ve bir yıldır çeyiz hazırlıkları içerisindeyim hemen hemen herseyim bitti sayılır ufak tefek seyler kaldı bende bu arada bu yılın gelini olacağım inşallah yaza kadar henüz tarih belli olamasadasizlerle tanısip kaynaşmak istedim beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olacağım :)
Günaydın canlar Günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu hayırlı haftalar
Günaydınlaaarrr..
Biz bu hafta sonu davetiye işini hallettik, bugün tasarımı bitecek bakacağız
Beğenirsek onaylayacağız ve basılacak
Veee yarın Antalya'ya uçuyoruuuummmm
Perşembe günü döneceğim, nefes almak iyi gelecek banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?