'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bonjour dilammben iyiyim çok şükür gördüğün gibi uçuğumla savaş halindeyim yalnızca

kabuk bağladı iğrenç bir görüntü oluşturuyor dudağımda

ahh canımm yaa krem kullanıyomusun geçmesi için yada kantron yağı sür iyi gelirr:26:

aminn özlemcimm :) görüşürzzz

hoşbuldumm canımcımm ::)
az düşünceli olsalarmış eyi olumuşş aslındaaa :)

merhaba kızlar ben de yakın zamanda 2013 gelini olucam inşallah,benım de heyecanıma tatlı telaşıma ortak olunn:)

hoşgeldinn dandandankek :) çok güsel bi isimm :)
kendini tanıtsana biras adın nee ne iş yaparsınn

inşallah alırsınız çağlam sizde arabanızı canım üzme kendini amaarada öyle yapın işte haftaiçi gidin kv ye de kendi ailene de iş çıkışı direk gidin annelere daha çok vakit geçirirsiniz

hafta sonun sana kalsın,çokönemli gerçekten hem ruh hem beden sağlığı için dinlenmen lazım enerji depolaman lazım

ben geçen pazar dinlemedim mesela hafta sonu bida geldi ama hala atamadım üstümden

dankekcim e bişi kalmamış ki sizin düğüne ne güzelll

ben çıkıyorum artık canlırım mesai biter ben ve uçuğum yola çıkıyoruz

uçuğum bir birey haline geldi de artık

ama geçsin artık dua ediverim çok büyüdü çünkünüm

sağolun kızlaarrr bekleyenlerın darısı basına diyeyım:)ben istanbullda yasıycam kızlar şimdi ankaradayım,öğretmenim dersane de calışıorum ama istanbula gidince yeni iş bulmam gerekeceksizler ne durumdasınız var mı düğünü yakınlarda olan?

Pınar canım iyiyim bi anda net gitti sonra da kendimizi bursanin carsilarina attik şimdi otele geldik ay öldü ayaklarmmmm
boncuklu salon takımı aldım yatak örtümü aldım ohh ohh yandan diyorum

özlemimmmmm gelinliklerimiz.model olarak benziyor daha doğrusu bende alcanar in kapalisini diktiriyorum aynı.senin gibi benimde iç astar kısmım falan hazır bakalım ikincisinde danteller yerleşecek inşallah

aaaaa hümmmm bilmiyoırdummmmm ikimizinde alcanar diktirdiğiniiiiii

sen nasıl kapatıyorsun ben resimdekiler gibi yaptırıommmmmm sendeki fiyat ne?

Kızlar merhaba aslında kk ya yeni üye oldum ama uzun zamandır çeyizler ile alakalı yazılarınızı önerilerinizi ve yorumlarınızı okuyorum ve çok yararlı bilgiler edindim sayenizde nisanliyim ve bir yıldır çeyiz hazırlıkları içerisindeyim hemen hemen herseyim bitti sayılır ufak tefek seyler kaldı bende bu arada bu yılın gelini olacağım inşallah yaza kadar henüz tarih belli olamasada sizlerle tanısip kaynaşmak istedim beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olacağım :)

Selam kizlar.....

Birsey danismak istiyorum ben hayirlisiyla ekimde evleniyorum bu arada yurt disi yani almanyada yasiyorum aranizda Türkiyeden gelinlik alip buraya getiren oldumu acaba ?

Günaydın canlar Günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu hayırlı haftalar

haftaya barut gibi başladım

bu patron milletini hiç anlamayacağım ben hiç

neyse günaydın canlarımm

işleri toparlim geliyorum hemenn

4 ,5 ay sonra çıkıyorum bu işten valla ihtiyacımız olmasa şöyle bi 6 ay falan evde oturup kafa dinlemeyi o kadar çok isterdim ki

insanın çalışma hevesini kırıyorlar yaresmen pazartesi sendromuna soktular beni

6 tane patronumaaaaa

nasılsınız cancağızlarım iyimisinzz

tatlım günaydın hayırdır kuzum yaa
sabah sabah ne yaptılar böylee

maviş bgün mjını kısa tutmuşsun

Günaydın herkeseeeee....

sen o evde oturup dinlenme kısmını bana sor bir de
eşimle ilk tanıştığımızda, ben çalışmak istiyorum ona göre... kır dizini otur diyeceksen hiç görüşmeyelim demiştim

şimdi de yalvarıyorum aşkım işten çıkayım mııı noluuurrrrr lüffeennn diye

Günaydınlaaarrr..
Biz bu hafta sonu davetiye işini hallettik, bugün tasarımı bitecek bakacağız
Beğenirsek onaylayacağız ve basılacak

Veee yarın Antalya'ya uçuyoruuuummmm
Perşembe günü döneceğim, nefes almak iyi gelecek banaaa

Diğer topik kapatılmış, çok üzgünüm

hoşgeldin esendeniz :)

Günaydın canlar Günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu hayırlı haftalar

mavişş hayırdır canımm iyimisinn ? alışkın diiliz senden böle msj okumayaa :)

günaydın canlarrr :) nasılsınızz :)
ben sözde artık çeyiz yapmicam diyodum dün akşam yine elim durmadı aldım bişelerrr :)

oo davetiyelriniz inşallah sorunsuz tasarlanır onaylarsınız inş

antalya ya niye gidiyordun :44:
kafam karıştı :44: eğitim mi vericektin, yanlış mı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…