aminnn özlemcim çok teşekkürler
set halinde almadım ben cnm çünkü tuttuğumuz evde davlumbaz vardı fırın olarak siemens hb331e0t modelini aldım kargo dahil 599 tl ye 12 taksit yaptırdım hepsiburada kampanyası vardı 100 tl lik de hediye çeki verdi500 e gelmiş oldu yani
Bu haftasonu electroworldde bbaktık aynı fırın 1050 tl idi cnm
Ocak olarakda ben siyah cam olanlardan istiyodum siemens in siyah ocakları 850 den başlıyodu :26: Bütçemi aşıyodu ben termikel marka aldım doğubanktan kuzenim kullanıyo çok memnun ocakta 350 tl ye 10 taksit
Takıldı bile hatta resmini yüklerim çok şık oldu
hoşgeldin kuzummm nerelerdesin sen bakim gözükmüyorsun hiç
plum tatlım adını hep unutuyorum kusura bakma güle güle kullan yeni çeyizleri
english homedan kim almıştı.. :26: herşey karman çorman oldu
yeni ciciklerinizi güle güle kullanın
Maviş bebeğim sen buranın neşesisin lütfen içinde bulunduğun karamsarlığı koşar adımlarla terket
Herşey çok güzel olucak buna emin ol
Ahh ahh aklım c.tesi gününde ki tiramisu da kaldı
Kuzum cumartesi çok güzel cicikler aldım çeyizime yemek takımlarımı çatal bıçak takımlarımı kahvaltı setimi tencere setimi çaydanlığımı kahve pişirme setimi ama daha baya cicikler aldık annemlele ama heyecanı yaşayamıyorum inşallah kuzum herşey çook güzel olacak
benim aklımda o ilk denediğim iki nişanlıkta kaldıı
tatlım sen fazla gereksiz bir şekilde kendini karamsar düşüncelere saplıyorsun.. anın güzelliğini yaşamaya bak birdaha geri gelmicek
plum tatlım adını hep unutuyorum kusura bakma güle güle kullan yeni çeyizleri
english homedan kim almıştı.. :26: herşey karman çorman oldu
yeni ciciklerinizi güle güle kullanın
Maviş bebeğim sen buranın neşesisin lütfen içinde bulunduğun karamsarlığı koşar adımlarla terket
Herşey çok güzel olucak buna emin ol
merhabalar
nasılsınız bakalım kuzular
ben iyiyim çok şükür.. yarın sevdiceğin doğum günüsü ona hedayeler hazırlıyom
sizleri de özledimgeçmişe de bakamadım herkesler iyidir inşallah
hayırlu olsun canım yaa güzel denk gelmişşş valla...
Ee ne zaman evinin resimlerini yüklersin
ben iyiyim canım merak ettimdi seni gelmidin bikaç gündür dikkat ettimde
neler hazırlıyosunsürprüzlü aşklı mumlu bişiler mi yoksamm
benim aklımda o ilk denediğim iki nişanlıkta kaldıı
tatlım sen fazla gereksiz bir şekilde kendini karamsar düşüncelere saplıyorsun.. anın güzelliğini yaşamaya bak birdaha geri gelmicek
canım sıkkındı olanlara ama herkesler burda ben de özledim sizleri çok
4 tane hedaye yapıyombi baharlık mont alcam (gülinin tabirile baharatlık ) bi çiçekseperinden böle kurabiyeli kekli bişi yolladım..bi pasta yapçam bi de blog hazırlıyorum
Özlemcim ev şuan bomboş bi tek fırınla ocağım takıldı bu cumartesi diğer beyaz eşyalar gelicek
Mobilyacıda güya önümüzdeki cumartesi getiricekti ama annem aramış yan çizmiş Kurumadı daha cilası yetişirse fln filan demiş
Sözünde durmayan insanları hiç sevmiyorum Zaten anlamıştım satıcı kadın okadar yapıştıki çaylar kahveler ısmarladı bize diller döktü bi güzel bi yalakalıklar Babam çok sever öyle şeyleri ben bbiraz daha bakıcaktım kadının aşırı yapmacık hareketlerinden ama babam sayesinde çıkamadık Umarım eşyalar güzel olurdu artık tarihi geçtimGelince perdeleri fln takıp koyucam inşallah özlemcim Siz naptınız Ev bakıyomusnuz cnm
Pambukprenses ismim tuğçeÖnemli değil cnm bende seninkini hatırlamıyorum unutmamak için ismlerinizi not alıyorumda
Senin adını yazmamışım not defterime
Çok teşekkür ederim English home dan perde ve tül aldım mutfak için bakalım gelsin inş.güzel olur
canım sıkkındı olanlara ama herkesler burda ben de özledim sizleri çok
4 tane hedaye yapıyombi baharlık mont alcam (gülinin tabirile baharatlık ) bi çiçekseperinden böle kurabiyeli kekli bişi yolladım..bi pasta yapçam bi de blog hazırlıyorum
napıyorsunuz bakimmmm,
mavişşşşş bir ara üzgün süzgündün sankiiii... ilgilenemedim durumla ama gördüm kızlar sana telkin veriyorlardı
sakin ol kuzui bu zamanlar sıkıntılar çok olacak sonra hopp hepsi uçup gidecekler
özge baharatlık mı alıyormuşsun sevgiliye
bizimkinin de istediği birşey ama ben almadım
zehra denediğğin nişanlıkların fotoları yok mu :44:
hehehe baharatlık gibi algılıyo çeyiz hazırlığı yapan kızçeler, algıda seçicilik
bu arada listeyi devam ettirmek istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyom
fikirlere açığım.. olduğu gibi mi devam ettireyim yoksa sadece burdaki arkadaşları mı sayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?