'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlu olsun canım yaa güzel denk gelmişşş valla...

Ee ne zaman evinin resimlerini yüklersin

Kuzum cumartesi çok güzel cicikler aldım çeyizime yemek takımlarımı çatal bıçak takımlarımı kahvaltı setimi tencere setimi çaydanlığımı kahve pişirme setimi ama daha baya cicikler aldık annemlele ama heyecanı yaşayamıyorum inşallah kuzum herşey çook güzel olacak

Ahh ahh aklım c.tesi gününde ki tiramisu da kaldı

benim aklımda o ilk denediğim iki nişanlıkta kaldıı

tatlım sen fazla gereksiz bir şekilde kendini karamsar düşüncelere saplıyorsun.. anın güzelliğini yaşamaya bak birdaha geri gelmicek

tatlım sen fazla gereksiz bir şekilde kendini karamsar düşüncelere saplıyorsun.. anın güzelliğini yaşamaya bak birdaha geri gelmicek

Aslında haklısın kuzum çok karamsar düşüncelere kapılıyorum kafamda kurdukça kuruyorum buda mutluluğumu engelliyo herşeyi olurunu bırakıyorum mutlu olacam ben Allah'ın izniyle

Pambukprenses ismim tuğçe Önemli değil cnm bende seninkini hatırlamıyorum unutmamak için ismlerinizi not alıyorumda
Senin adını yazmamışım not defterime

Çok teşekkür ederim English home dan perde ve tül aldım mutfak için bakalım gelsin inş.güzel olur

merhabalar
nasılsınız bakalım kuzular
ben iyiyim çok şükür.. yarın sevdiceğin doğum günüsü ona hedayeler hazırlıyom
sizleri de özledim geçmişe de bakamadım herkesler iyidir inşallah

merhabalar
nasılsınız bakalım kuzular
ben iyiyim çok şükür.. yarın sevdiceğin doğum günüsü ona hedayeler hazırlıyom
sizleri de özledim geçmişe de bakamadım herkesler iyidir inşallah

ben iyiyim canım merak ettimdi seni gelmidin bikaç gündür dikkat ettimde

neler hazırlıyosunsürprüzlü aşklı mumlu bişiler mi yoksamm

hayırlu olsun canım yaa güzel denk gelmişşş valla...

Ee ne zaman evinin resimlerini yüklersin

Özlemcim ev şuan bomboş bi tek fırınla ocağım takıldı bu cumartesi diğer beyaz eşyalar gelicek
Mobilyacıda güya önümüzdeki cumartesi getiricekti ama annem aramış yan çizmiş Kurumadı daha cilası yetişirse fln filan demiş
Sözünde durmayan insanları hiç sevmiyorum Zaten anlamıştım satıcı kadın okadar yapıştıki çaylar kahveler ısmarladı bize diller döktü bi güzel bi yalakalıklar Babam çok sever öyle şeyleri ben bbiraz daha bakıcaktım kadının aşırı yapmacık hareketlerinden ama babam sayesinde çıkamadık Umarım eşyalar güzel olurdu artık tarihi geçtim Gelince perdeleri fln takıp koyucam inşallah özlemcim Siz naptınız Ev bakıyomusnuz cnm

ben iyiyim canım merak ettimdi seni gelmidin bikaç gündür dikkat ettimde

neler hazırlıyosunsürprüzlü aşklı mumlu bişiler mi yoksamm

canım sıkkındı olanlara ama herkesler burda ben de özledim sizleri çok
4 tane hedaye yapıyom bi baharlık mont alcam (gülinin tabirile baharatlık ) bi çiçekseperinden böle kurabiyeli kekli bişi yolladım..bi pasta yapçam bi de blog hazırlıyorum

Ama harikaydı onlar zehra yaa foto çekebilseydik iyi olcaktı

Hihihihi napayım yanlış okumuşum baharatlık diye okudum,bence güzel fikir baharlık montu napcak baharatlık al sen

TAMAM canım eşyalar yerleşince bizi ihmal etme ben merak ediyorum şahsen....

biz ev bakıyoruz ama bakmıyoruz :):):)
yani mayıs gibi tutabiliriz anca 2 aylık kira öderiz diyoruz ev boşken.... o nedenle şuanda sadece netten bakıyoruz ama gidip evi görmüyoruz zaten işimize gelen pek bir yer de çıkmıyor napcaz hiç bilmiyorummmmmmmm zatn en çok kafama taktığım meselede bu napıcaz bu ev meselesini hiç bilmiyorum zeytinburnunda evler eski pahalı ve pis

Tatlım zehra bende

napıyorsunuz bakimmmm,
mavişşşşş bir ara üzgün süzgündün sankiiii... ilgilenemedim durumla ama gördüm kızlar sana telkin veriyorlardı
sakin ol kuzui bu zamanlar sıkıntılar çok olacak sonra hopp hepsi uçup gidecekler

özge baharatlık mı alıyormuşsun sevgiliye
bizimkinin de istediği birşey ama ben almadım

zehra denediğğin nişanlıkların fotoları yok mu :44:

bende baharatlık diye okudum

hem el emegi hem de maddi bişeyler olmuş çok iyi olmuş,beğendim

benim nişanlıcanım da atkısını çok beğenmiş ama yüzsüzlük yapıp hani bunun beresi dedi

blog da süper fikirmiş hee

aklımda olsun

hehehe baharatlık gibi algılıyo çeyiz hazırlığı yapan kızçeler, algıda seçicilik
bu arada listeyi devam ettirmek istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyom
fikirlere açığım.. olduğu gibi mi devam ettireyim yoksa sadece burdaki arkadaşları mı sayalım?

var tatlım ama sadece bitanesii
aklımın kaldıklarına foto çektirtmediler

algımın seçiçiliğini yirim yaademek ki evlenmeye hazırım ben:123:

o konuyu bilemedim ben:26:

ama burda olanlar daha mı iyi olur ki:44:

kimseyi kırmak istemem ama yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…