Merhaba kızlar sizi çok özledim sayfa açık ama bakamıyorum pek
Sürekli bişeylerle uğraşıyorum çok az kaldıya kafamda sürekli bişeyler var :18:
Bu akşam duvağımı seçicem Gelinliğimi hatırlıyomusunuz bilmiyorum komple hayal tülden drapeli prenses etek sade bi gelinlik
Sadece belinde swaroski taşdan bi kemer var Oyüzden duvağımı hafif kabarık bişey yaptırsam diyorum Üstten duvak olsun yani
Üzerinede taş serpiştirym sizce nasıl olur Örnek varsa elinizde böyle bişey paylaşırmısınız
Ben size diyorum d.kontrol hapı zarar veriyor vücuda erkeklere bırakalım diye kimse beni dinlemiyo ki, bakın Çağlamı hasta etti salak hap
tuğçecimm fotosunu koyabilirmisinn gelinliğiinin ben bilmiyorumm :)
yardımcı olmaya çalışalım sanaa
ben de hapa baslayalı 6 gün oldu... ilk 1 -2 saat baş dönmesi oluyor bende...
ilk günlere göre daha iyiyim.. ilk gün tüm gün başım dönmüştü..birkaç hafta daha deneyeceğim olmadı bırakcam zaten. hapı fazla kullanma taraftarı değildim.. en fazla 5-6 ay diyordum.
Çağloşumun migren ağrısı olmuş o çok berbat ya..
Aslıcım hangi marka kullanıyosun Bide çağla hangi marka kullanıyodu sorucam sorucam unutuyorum Yan etkisi fazla galiba :26:
Bende bi 10 gün sonra başlarım heralde regl tarihim yaklaşıyo
Aslıcım hangi marka kullanıyosun Bide çağla hangi marka kullanıyodu sorucam sorucam unutuyorum Yan etkisi fazla galiba :26:
Bende bi 10 gün sonra başlarım heralde regl tarihim yaklaşıyo
cnm işyerinden upload yapılmıyo malesef
Ama benim açtığım başlıklarda gelinlikle ilgili bi konu var Orda olması lazım :44:
ben de hapa baslayalı 6 gün oldu... ilk 1 -2 saat baş dönmesi oluyor bende...
ilk günlere göre daha iyiyim.. ilk gün tüm gün başım dönmüştü..birkaç hafta daha deneyeceğim olmadı bırakcam zaten. hapı fazla kullanma taraftarı değildim.. en fazla 5-6 ay diyordum.
Çağloşumun migren ağrısı olmuş o çok berbat ya..
Yasmin mi yazz mı karar veremedim piyasadakilerin en iyisi bu ikisiymiş en son çıkan yazz mış ama
Ben 2 kere doktora gittim ilki yazz önerdi İkincisi yasmin Kafam karıştı
Bi kere seneler önce adet düzensizliği için bir ay kullanmıştım ama duyulmamış bi marka
Asabi bi insan olup çıkmıştım Yan bakanın gözünü oyasım geliyodu
Umarım yine öyle bi etki yapmaz
Aslım sen kullan da memnun kalırsan bende ona göre başlıcam
çağladaki yan etkileri duyunca gözüm korktu açıkçası
birde ben normalde hap falan kullanmam pek
sonra ters etki yapmasın yok yere
hümmmdimii aynı gün evlenmiş oluruzz
ben bi nişanlıma söliim bakayım ne dicek
söyle bakaım canım ne diyecek merak ettm
Mesela doktor bana ilaç saatini akşam saatlerinde ,tok karnına ayarlamamı önermişti..
Gece yatmadan önce alınca yan etkide pek hissedilmiyor bende..
Yasmin mi yazz mı karar veremedim piyasadakilerin en iyisi bu ikisiymiş en son çıkan yazz mış ama
Ben 2 kere doktora gittim ilki yazz önerdi İkincisi yasmin Kafam karıştı
Bi kere seneler önce adet düzensizliği için bir ay kullanmıştım ama duyulmamış bi marka
Asabi bi insan olup çıkmıştım Yan bakanın gözünü oyasım geliyodu
Umarım yine öyle bi etki yapmaz
Ben konuştum bu konuyu canım bana zarar verecek haplar ne diyorsun dedim tamam dedi ikiletmeden
ben myralon kullanıyorum, benimki kötü müymüş
Ben konuştum bu konuyu canım bana zarar verecek haplar ne diyorsun dedim tamam dedi ikiletmeden
aaa o zaman ben aile hekimliğine gidersem ki sanmıyorum, isteyeyimama anlamadım ilacı dr vermiyor ki nasıl kalmamış ellerinde :44: bende bir yan etkisi olmadı ilacımın araştırayım bakalım.
hadi görüşürüz kızlar.
Canım bende konuştum benimkide sen bilirsin dedi
Konu +18 e kayıcak biraz amaEn azından bi kaç ay aramıza hiç bişeyin girmesini istemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?