'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tuğçecimm fotosunu koyabilirmisinn gelinliğiinin ben bilmiyorumm :)
yardımcı olmaya çalışalım sanaa

Ben size diyorum d.kontrol hapı zarar veriyor vücuda erkeklere bırakalım diye kimse beni dinlemiyo ki, bakın Çağlamı hasta etti salak hap

ben de hapa baslayalı 6 gün oldu... ilk 1 -2 saat baş dönmesi oluyor bende...

ilk günlere göre daha iyiyim.. ilk gün tüm gün başım dönmüştü.. birkaç hafta daha deneyeceğim olmadı bırakcam zaten. hapı fazla kullanma taraftarı değildim.. en fazla 5-6 ay diyordum.

Çağloşumun migren ağrısı olmuş o çok berbat ya..

Aslıcım hangi marka kullanıyosun Bide çağla hangi marka kullanıyodu sorucam sorucam unutuyorum Yan etkisi fazla galiba :26:
Bende bi 10 gün sonra başlarım heralde regl tarihim yaklaşıyo

Aslıcım hangi marka kullanıyosun Bide çağla hangi marka kullanıyodu sorucam sorucam unutuyorum Yan etkisi fazla galiba :26:

konuya bodosloma dalıyorum ama ben yazz 2444 kullanıyorum canım , çağlada ondan kullanıyordu.Ama o ilaç migreni tetikliyor benim doktorum söylemişti..
Bana hiçbir yan etkisi olmadı bu ilacın , önceden yasmin kullandım sersem gibi yapmıştı ağlama krizlerine giriyordum ama yazzda etki görmedim.
bünyeden bünyeye değişiyordur :44:

Müge'ye katılıyorum Tuğçe bünyeden bünyeye değişiyor çok..

ben yasmin kullanıyorum.. ilk birkaç saat hariç herhangi bir etki yok gibi şimdilik. vücudumu dinliyorum.birkaç haftaya daha net belli olur.

Mesela doktor bana ilaç saatini akşam saatlerinde ,tok karnına ayarlamamı önermişti..
Gece yatmadan önce alınca yan etkide pek hissedilmiyor bende..

Yasmin mi yazz mı karar veremedim piyasadakilerin en iyisi bu ikisiymiş en son çıkan yazz mış ama
Ben 2 kere doktora gittim ilki yazz önerdi İkincisi yasmin Kafam karıştı
Bi kere seneler önce adet düzensizliği için bir ay kullanmıştım ama duyulmamış bi marka
Asabi bi insan olup çıkmıştım Yan bakanın gözünü oyasım geliyodu
Umarım yine öyle bi etki yapmaz

Ben konuştum bu konuyu canım bana zarar verecek haplar ne diyorsun dedim tamam dedi ikiletmeden

ben myralon kullanıyorum, benimki kötü müymüş

Aslım sen kullan da memnun kalırsan bende ona göre başlıcam

çağladaki yan etkileri duyunca gözüm korktu açıkçası
birde ben normalde hap falan kullanmam pek
sonra ters etki yapmasın yok yere

hümmm dimii aynı gün evlenmiş oluruzz
ben bi nişanlıma söliim bakayım ne dicek

söyle bakaım canım ne diyecek merak ettm

Mesela doktor bana ilaç saatini akşam saatlerinde ,tok karnına ayarlamamı önermişti..
Gece yatmadan önce alınca yan etkide pek hissedilmiyor bende..

ayy aslında en iyisi ya :44::44: akşamm ben ilk hapımı akşam içtim Mügem sonra akşam zor olur diye (düğün günü de içeçeğim aklıma geldiği için) sabaha çevirdim.:26:
dediğin çok mantıklı tekrar akşama çevirsem olur mu ?:44:

yazz 28 gün içiliyor ara vermeden. dozajı yasmine göre daha az.

yasmin 21 gün içiliyor. dojayı yazz'a göre yüksek ama yan etki olarak daha az yan etki gösterir dedi. ben 21 gün içip 7 gün ara vermek adına yasmin dedim ama aslında dozu yüksek oldugu icin yine aynı kapıya cıkıyor yazzz'la.

Mügenin dediği gibi bünyede etkisi çok farklı oluyor.

Ben konuştum bu konuyu canım bana zarar verecek haplar ne diyorsun dedim tamam dedi ikiletmeden

ya benim nişanlımda yan etkileri duyunca ben korunayım dedi ama ben Oya'ya da demiştim ya. ilk zamanlar içim içimi kemirir ya bişi olduysa diye diye o yüzden ilk birkaç ay kullanmak istiyorum en azından alısana dek pinpirikli halim gider.
ben myralon kullanıyorum, benimki kötü müymüş

senin hapını saglık bakanlı veriyormuş. dr. bana her ay gelip yazdırabilirsin ücretsiz veriyoruz ama şuan elimizde yok demişti.

aaa o zaman ben aile hekimliğine gidersem ki sanmıyorum, isteyeyim ama anlamadım ilacı dr vermiyor ki nasıl kalmamış ellerinde :44: bende bir yan etkisi olmadı ilacımın araştırayım bakalım.
hadi görüşürüz kızlar.

bilmem şuan bakanlığın elinde yok demişti geçen ay

görüşürüz

bu arada hapın iyi bir yan etkisi var şimdilik olmaz inşallah

kilo aldırır deniliyor ama ben de şuan tam tersi hiç iştahım olmuyor

Canım bende konuştum benimkide sen bilirsin dedi
Konu +18 e kayıcak biraz ama En azından bi kaç ay aramıza hiç bişeyin girmesini istemiyorum ben

benimde nişanlım öyle düşünüyor
o yüzden bu konuda ona güvenemiyorum :26: :26:

kontrol bende olmalı kazaya uğramamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…