Himm oya nin dediğine göre çok inceymis fark edilmiyor bile dediCanım bende konuştum benimkide sen bilirsin dedi
Konu +18 e kayıcak biraz amaEn azından bi kaç ay aramıza hiç bişeyin girmesini istemiyorum ben
aaa o zaman ben aile hekimliğine gidersem ki sanmıyorum, isteyeyimama anlamadım ilacı dr vermiyor ki nasıl kalmamış ellerinde :44: bende bir yan etkisi olmadı ilacımın araştırayım bakalım.
hadi görüşürüz kızlar.
benimde nişanlım öyle düşünüyor
o yüzden bu konuda ona güvenemiyorum :26: :26:
kontrol bende olmalı kazaya uğramamak için
Himm oya nin dediğine göre çok inceymis fark edilmiyor bile dedi
kuzenim.geldi şimdi evli.ona da sordum 2 yıl bebek yapmadılar kullanmadım dedi hap bırak o halletsinevet öyleymişinceymiş.
o kaza konusunda da kontrol edilecek işte.:44: ilkaylar alıştırma olsun diye hap + kondom (prova) yapılabilinir.
benimde nişanlım öyle düşünüyor
o yüzden bu konuda ona güvenemiyorum :26: :26:
kontrol bende olmalı kazaya uğramamak için
Himm oya nin dediğine göre çok inceymis fark edilmiyor bile dedi
Doktor cirt die hapı yazıyor en az 10.kişiyle konustum bu konuda herkes.prezervatif dedi ilk.günden beri kullaniyoruz.diye.... yirtilirsa önlem alınıyor tabiki de ertesi gün hapı var Allah koşunun yirtilmaya karşı onu he zaman bulundurmak.lazımYaaa evet bende güvenemem yırtıldımı yoksa delindimi diye içim içimi yer en azından ilk bi kaç ay kafam rahat olur diye düşünmüştüm :26:
Bide geçen sene evlenen bi arkadaşımın bebeği oldu yeni Kocası diyomuşki mesela o işi yapıcakları zaman beni sıkıyo hiç bişey anlamıyorum ilk takmayalım sonuna doğru (yani o sıvı geliceği zaman) takarız :44:
Bazen yanımızda prez. olmuyodu falan öyle öyle hamile kaldım dedi :26:
Bi sürü şey anlattı ama ben anlamadım pek Son gittiğim doktorda cinselliği öğrenene kadar hap kullanılmasını öneriyorum dedi :44:
Doktor cirt die hapı yazıyor en az 10.kişiyle konustum bu konuda herkes.prezervatif dedi ilk.günden beri kullaniyoruz.diye.... yirtilirsa önlem alınıyor tabiki de ertesi gün hapı var Allah koşunun yirtilmaya karşı onu he zaman bulundurmak.lazım
Evet fark ediliyormis tabi sonuçta içinde olmayacak anla.ki.gitti içeri.. çok açık.konustum ama kusura bakmayınyırtıldığı farkediliyor mu ki:44:
bilmemek ne zor bişey yaa:96::96:
Evet fark ediliyormis tabi sonuçta içinde olmayacak anla.ki.gitti içeri.. çok açık.konustum ama kusura bakmayın
evet canım.aynen öyleyok canım ne kusuru ya keyfi olarak hikaye anlatmıyoruz ki biz burda,yeni evlenecek kızların en büşük sıkıntılarından biri bu sonuçta
peki şimdi bu yırtılma olayı gerçekleşirse hemen ertesi gün hapımı almak gerekiyor:26:
ayy aslında en iyisi ya :44::44: akşamm ben ilk hapımı akşam içtim Mügem sonra akşam zor olur diye (düğün günü de içeçeğim aklıma geldiği için) sabaha çevirdim.:26:
dediğin çok mantıklıtekrar akşama çevirsem olur mu ?:44:
bilmem şuan bakanlığın elinde yok demişti geçen ay
görüşürüz
bu arada hapın iyi bir yan etkisi var şimdilik olmaz inşallah
kilo aldırır deniliyor ama ben de şuan tam tersi hiç iştahım olmuyor
olur tabi tatlım daha yeni kullanmışın,nasıl olsa düğüne var
bende ilginçtir kilo problemi olmadı , doktorum iştah açar ama kişinin kendiyle alakalı bi durum demişti.
Kızlar bence sizde hapa karşı çok ön yargılı olmayın.
yırtıldımı kaçtımı ne oldu derken stres olmak yerine doktora danışın derim
evet canım.aynen öyle
Tuğçe bana dr. ilk zamanlar cinselliği öğrenene kadar hap kullanmanız mantıklı diye. benim de kondom ile ilgili bu tarz soru işaretlerim vardı.
bilmiyorum başladım hapa.. bakalım deneyeceğim biraz daha
bir de ilişkiye başlamadan takılmalıymışerkek organından gelen zevk sularında bile sperm olabilirmiş bazen. (açık konustum kusura bakmayın:26:- okudugum kitapta yazıyordu)
Ne biliyim muhakkak var tabi zararı inş. en kısa zamanda erkekler için bi hap çıkarırlarGeçenlerde gazetede okudum çalışmaları varmış bilimadamlarının
Zevki ortak alıyoruz ama btün sorumluluğun kadınlara yüklenmesi çok saçma Hemde sağlığımız pahasına Birazda onlar içsin ilaç
benim tek korkum zararları nedir?kuzenim 4 yıl kullandı bebek istediğinde çok zor oldu doktoru da uzun zaman kullanmışsın demiş
baya sorunlu oldu düşük falan oldu yaniama çok şükür şimdi bi paşamız var
bundan baya etkilendim heralde ben:26:
Yasmin mi yazz mı karar veremedim piyasadakilerin en iyisi bu ikisiymiş en son çıkan yazz mış ama
Ben 2 kere doktora gittim ilki yazz önerdi İkincisi yasmin Kafam karıştı
Bi kere seneler önce adet düzensizliği için bir ay kullanmıştım ama duyulmamış bi marka
Asabi bi insan olup çıkmıştım Yan bakanın gözünü oyasım geliyodu
Umarım yine öyle bi etki yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?