'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimde nişanlım öyle düşünüyor
o yüzden bu konuda ona güvenemiyorum :26: :26:

kontrol bende olmalı kazaya uğramamak için

Himm oya nin dediğine göre çok inceymis fark edilmiyor bile dedi

evet öyleymiş inceymiş.

o kaza konusunda da kontrol edilecek işte.:44: ilkaylar alıştırma olsun diye hap + kondom (prova) yapılabilinir.

benimde nişanlım öyle düşünüyor
o yüzden bu konuda ona güvenemiyorum :26: :26:

kontrol bende olmalı kazaya uğramamak için

Himm oya nin dediğine göre çok inceymis fark edilmiyor bile dedi

Yaaa evet bende güvenemem yırtıldımı yoksa delindimi diye içim içimi yer en azından ilk bi kaç ay kafam rahat olur diye düşünmüştüm :26:
Bide geçen sene evlenen bi arkadaşımın bebeği oldu yeni Kocası diyomuşki mesela o işi yapıcakları zaman beni sıkıyo hiç bişey anlamıyorum ilk takmayalım sonuna doğru (yani o sıvı geliceği zaman) takarız :44:
Bazen yanımızda prez. olmuyodu falan öyle öyle hamile kaldım dedi :26:
Bi sürü şey anlattı ama ben anlamadım pek Son gittiğim doktorda cinselliği öğrenene kadar hap kullanılmasını öneriyorum dedi :44:

Doktor cirt die hapı yazıyor en az 10.kişiyle konustum bu konuda herkes.prezervatif dedi ilk.günden beri kullaniyoruz.diye.... yirtilirsa önlem alınıyor tabiki de ertesi gün hapı var Allah koşunun yirtilmaya karşı onu he zaman bulundurmak.lazım

Bi de.öyle temas anında takma falan olmaz.öyle hiç ilişkiye başlamadan takılacakmis.he zaman.bulunduracaksin ben dikkatliyım çok.şükür

yırtıldığı farkediliyor mu ki:44:

bilmemek ne zor bişey yaa:96::96:

Tuğçe bana dr. ilk zamanlar cinselliği öğrenene kadar hap kullanmanız mantıklı diye. benim de kondom ile ilgili bu tarz soru işaretlerim vardı.

bilmiyorum başladım hapa.. bakalım deneyeceğim biraz daha

bir de ilişkiye başlamadan takılmalıymış erkek organından gelen zevk sularında bile sperm olabilirmiş bazen. (açık konustum kusura bakmayın:26:- okudugum kitapta yazıyordu)

Evet fark ediliyormis tabi sonuçta içinde olmayacak anla.ki.gitti içeri.. çok açık.konustum ama kusura bakmayın

yok canım ne kusuru ya keyfi olarak hikaye anlatmıyoruz ki biz burda,yeni evlenecek kızların en büşük sıkıntılarından biri bu sonuçta

peki şimdi bu yırtılma olayı gerçekleşirse hemen ertesi gün hapımı almak gerekiyor:26:

olur tabi tatlım daha yeni kullanmışın,nasıl olsa düğüne var

bende ilginçtir kilo problemi olmadı , doktorum iştah açar ama kişinin kendiyle alakalı bi durum demişti.

Kızlar bence sizde hapa karşı çok ön yargılı olmayın.
yırtıldımı kaçtımı ne oldu derken stres olmak yerine doktora danışın derim

iyi bari.

Ne biliyim muhakkak var tabi zararı inş. en kısa zamanda erkekler için bi hap çıkarırlar Geçenlerde gazetede okudum çalışmaları varmış bilimadamlarının
Zevki ortak alıyoruz ama btün sorumluluğun kadınlara yüklenmesi çok saçma Hemde sağlığımız pahasına Birazda onlar içsin ilaç

benim tek korkum zararları nedir?kuzenim 4 yıl kullandı bebek istediğinde çok zor oldu doktoru da uzun zaman kullanmışsın demiş

baya sorunlu oldu düşük falan oldu yaniama çok şükür şimdi bi paşamız var

bundan baya etkilendim heralde ben:26:

bence de

ben arada nişanlıma diyorum ki vereyim bi sende iç ne etki olcak acaba

2 yıldan uzun süre kullanılması yumurtalıkları tembelleştiriyormuş. dr bana öyle dedi.

düğündaşım selam :)) çok az kaldı şaka maka :)) ben 2 kere doktora gittim. ilk gittiğim doktor piyasadan kalkan bir ilacı yazdığı için daha da güvenilir bir doktora gittim ve en ince detaya kadar bilgi verdi.Şuanda çok rahatım,incelik kalınlık vs durumuna bile bakıp bir sürü ilaç yazdı.idrar torbasında vs zorlama dan sancılar oluyormuş. kremler, ilaçlar yazdı... ve bende yasmin alıyorum.12 13 gün oldu, ilk zamanlar hafif bulantı ve baş dönmesi yaptı ama şuanda iyiyim. bakalım iştah ile ilgili bişey olucak mı :) ama bende tok karnına yemekten sonra ve hep aynı saatlerde alıyorum adetimin ilk günü başlamıştım

ben gidiyorum artık canlar size mutlu akşamlar

biraz daha düşünelim bu yöntemleri

yarın inşallah özge,zehra ve gülin üçlüsü dönmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…