düğündaşım selam :)) çok az kaldı şaka maka :)) ben 2 kere doktora gittim. ilk gittiğim doktor piyasadan kalkan bir ilacı yazdığı için daha da güvenilir bir doktora gittim ve en ince detaya kadar bilgi verdi.Şuanda çok rahatım,incelik kalınlık vs durumuna bile bakıp bir sürü ilaç yazdı.idrar torbasında vs zorlama dan sancılar oluyormuş. kremler, ilaçlar yazdı... ve bende yasmin alıyorum.12 13 gün oldu, ilk zamanlar hafif bulantı ve baş dönmesi yaptı ama şuanda iyiyim. bakalım iştah ile ilgili bişey olucak mı :) ama bende tok karnına yemekten sonra ve hep aynı saatlerde alıyorumadetimin ilk günü başlamıştım
Aaaaa incelik kalınlık durumuna mı baktı nası yaniBana hiç bişeye bakmadan direk yazdı Hangi doktormuş cnm o bana bi özelden hastane ismi yazsana
Banada nedense yasmin daha sıcak geliyo bi arkadaşım 2 sene kullandı bırakınca 1-2 ay içinde hamile kaldı çünkü oyüzden
Şimdi mesaim bitti kıızlar öpüyorum hepinizi servisim kaçmasın
Aaaaa incelik kalınlık durumuna mı baktı nası yaniBana hiç bişeye bakmadan direk yazdı Hangi doktormuş cnm o bana bi özelden hastane ismi yazsana
Banada nedense yasmin daha sıcak geliyo bi arkadaşım 2 sene kullandı bırakınca 1-2 ay içinde hamile kaldı çünkü oyüzden
Şimdi mesaim bitti kıızlar öpüyorum hepinizi servisim kaçmasın
oooo koyu muhabbet var burda humyardimci olabilecegim bir sey varsa hay hay
Evleneceğiz malum canımaz kaldı bu konularda önemli ben hap kullanmama taraftarıyım bakalım ne olacak
e önemli tabibence de hap kullanmayın kızlar eşleriniz korunsun ne diye vücudunuza dengenizi bozacak bir şey alasınız ki benim eşim hap kullanmamı istemedi ne gerek var dedi sen dengeni bozma dedi hiç bir korunma yöntemi %100 değildir annemin meşhur sözü : en etkili korunma hiç bir şey yapmamaktır
Hehhehehe o ne ya öyle adeti düzenli olan bi kadın bunu yapsa cırt hamile kalırBizde öyle yapacağız herhalde ben zaten kilo almaya çok yatkın bi insanım daha fazla şişmek istemiyorum... bırakıp da 1 yıl hamile kalamayanları bile duydum
kız yapmamaktır derken o işi yapmamaktırhapa gerek yok yaa erkeğin korunması en mantıklısı
hoşgeldin sinemm dila bendee çok memnun oldummm
hayırlı oolsunn bu arada düğününn :)
kedicikk bence güsell olurr
baya baya anlamlı bi günmüşş sizin için bide nikah tarihinizle özelleştirebilirsinizz
kızlarr size bir soru
bizim düğün 1 eylülde
nikahı 19 mayısta kıysak
nasıl olur :26: :26:
arada çok zaman var ama bilemedim de
19.05 bizim ilk çıkmaya başladığımız gün
1905 gs nin kuruluşu
fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliorum
Bende memnun oldummmm1206 ya geldi... balayı için %5 varmış işte ondan da yararlandık
çok iyi olmuş hümeyracım hayırlı olsun tekrardan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?