'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aaaaa incelik kalınlık durumuna mı baktı nası yani Bana hiç bişeye bakmadan direk yazdı Hangi doktormuş cnm o bana bi özelden hastane ismi yazsana
Banada nedense yasmin daha sıcak geliyo bi arkadaşım 2 sene kullandı bırakınca 1-2 ay içinde hamile kaldı çünkü oyüzden
Şimdi mesaim bitti kıızlar öpüyorum hepinizi servisim kaçmasın

:44::44::44: incelik-kalınlıkkk .. bana da bakan olmadı

iyi akşamlar

*
pınar sana da iyi akşamlar.

*

yarın inşallah gülin-zehra-özge burda olur .
Özge bugün güzel yemekler yapcaktı sevdiceğine

canım daha mesaj sayım dolmadı diye sanıyorum özel mesaj atamıyorum sen bana msj atarsan cevap yazabilirim belkim :s yasmin ilacını incelik kalınlığa göre değilde(zar) zararı az diye verdi. ilk gece zorlama olur mu esnek mi değil mi diye baktı. ve mesela biz balayına saklamayı düşünüyoduk :) istanbul dayken olsun dedi, çok kanama olabilir vs gibi :s ama benim 2 yakın arkadaşımda yasmin kullandılar bırakınca 2 3 ayda oldu bebeişleri çok şükürrr :))

Evleneceğiz malum canım az kaldı bu konularda önemli ben hap kullanmama taraftarıyım bakalım ne olacak

e önemli tabi bence de hap kullanmayın kızlar eşleriniz korunsun ne diye vücudunuza dengenizi bozacak bir şey alasınız ki benim eşim hap kullanmamı istemedi ne gerek var dedi sen dengeni bozma dedi hiç bir korunma yöntemi %100 değildir annemin meşhur sözü : en etkili korunma hiç bir şey yapmamaktır

Hehhehehe o ne ya öyle adeti düzenli olan bi kadın bunu yapsa cırt hamile kalır Bizde öyle yapacağız herhalde ben zaten kilo almaya çok yatkın bi insanım daha fazla şişmek istemiyorum... bırakıp da 1 yıl hamile kalamayanları bile duydum

kız yapmamaktır derken o işi yapmamaktır hapa gerek yok yaa erkeğin korunması en mantıklısı

hoşbuldum canım :) memnun oldum çok teşekkür ederim senin düğün ne zaman :)

çok hoş olur bence ama nişanlına da bağlı tabi mesela benim nişanlım önce nikah kıyarsak bekleyemem ben dedi :)))

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Son düzenleme:
gunaydın kuzucuklar Aşk doluu günler geçirmeniz dileğiyle..

günaydınnnn gelincanlarrrrr
hümümm bakıcam şimdi çeyizlerinee :)

mavişş senden de hala bekliyoruzz bi çeyiz topiğii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…