idare etceksinn artıkk kuzumm napcann sonu mutluu sonn inşallahh
İnşallah kuzum hayırlısıyla öyle olacak
Gülinim o kaday okudum okudum okudum geçmişi bana cevap virmemişsin herkese yasmışsın ama paa yuk
Aaaa farketmedim kuzummm ne yazmıştın kiiii görmedim kusurabakma
kızlarr yaaa 21 mart bizim hem yıl dönümümüz hem sevdüceğin doğum günü ama o askeriyedenasıl bişeler yapabilirim sizceeee :44::44::44:
kızlarr yaaa 21 mart bizim hem yıl dönümümüz hem sevdüceğin doğum günü ama o askeriyedenasıl bişeler yapabilirim sizceeee :44::44::44:
Canım ben sevdiceğim askerdeyken en çok yiyecek yapıp gönderince seviniyodu
Oda boğazına düşkünse en sevdiği kurabiye yada ne bilym bozulmıycak bişey yapıp gönderebilirsin bence
Yani askerdeki insana gönderilecek başka bişey gelmiyo aklıma heee bide ben ananeme patik ördürtüp göndermiştim Ben ördüm diye
Onada çok sevinmişti Yani ne bilym işine yarıycak şeyler gönder
o gün benimde doğum günümm sen sürprüzünü bana yapabilirsin
Canım ben kurabiye yaptırdım askerdeykençok sevdi onları
mektup yazim dedimm birinde yok yazma burdaki üstleri sevmiyorum okuyolar okumasınlar dedi ama yazıcamm :)
başka bişe benimde aklıma gelmiyo yaauf askeriye yaaa uffff
bayatlamazmı kurabiye flnn pekiii :44::44:
tek yoll kurabiye sanırımmm
oy geçen sene ne güseldii yaaaaa
Canım banada sakın öyle kalpli çiçekli zarflara koyma makara yapıyolar sonra burda demişti
Ama sonra göndermiştim bişey dememişler Bide zarfa yeni çektirdiğim vesikalığımı koymuştm çok kızmıştı mektup zarfı açılmış çünkü :26:
Yazdıklarınada dikkat etmende fayda var :44:
Heee kurabiyeyle börek yapıp saklama kabına kurabiyeyide kavanoza koymuştum.
Ufak bi koliye koydum onları Hızlı kargo var bi kaç lira daha fazla veriyosun 1 günde elinde oluyo
Canım banada sakın öyle kalpli çiçekli zarflara koyma makara yapıyolar sonra burda demişti
Ama sonra göndermiştim bişey dememişler Bide zarfa yeni çektirdiğim vesikalığımı koymuştm çok kızmıştı mektup zarfı açılmış çünkü :26:
Yazdıklarınada dikkat etmende fayda var :44:
Heee kurabiyeyle börek yapıp saklama kabına kurabiyeyide kavanoza koymuştum.
Ufak bi koliye koydum onları Hızlı kargo var bi kaç lira daha fazla veriyosun 1 günde elinde oluyo
Geçecek canım geçecek... sen şükret ki sizinkilere hiç bayram denk gelmedi bizimkiler ağustosta gitti ya ramazan da yok kurban da yok yılbaşında yok hiçbirşey de yoklardı
battişcafe | Facebook bne burda yaptırdım
Sizinkileri neden okudular acaba... Benim kargo gelmiş komutanın oraya götürmüşler kitap falan gönderdim ben yanında falan... mektup ta yazdım tabi cicili bicili komutanda bu özel herhalde demiş canıma vermış hiç açmadan
Sizinkileri neden okudular acaba... Benim kargo gelmiş komutanın oraya götürmüşler kitap falan gönderdim ben yanında falan... mektup ta yazdım tabi cicili bicili komutanda bu özel herhalde demiş canıma vermış hiç açmadan
O iyi biyere ve iyi bbi komutana gelmiş demekki cnm benim nişanlım çok büyük ve önemli bi yerde yaptı askerliğini
Çok kalabalık bi yerdi göz açtırmıyolardıKısa dönemdi çok şükür
ne güselllbenimki okunuyo yazma dedi banaa
bide kıskanç ki sormaa inşallah kızmazz yazdığımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?