Bazı yerler öyle evet benimkinin orda da uyuzlar vardı onun nöbet saatinde olsa kesin okurdu mesela
Kızmaz kızmaz onlar öyle diyorlar sonra gözleri gülüyor
Kardeşimin gelmesini bekliyorum spora gideceğim sonra anahtarını unutmuş hanımcağız... bugün diyet hiç bozulmadı yani şu anlık
inşallahh :) şimdi uçak biletlerine baktımm hafta sonu gidiş dönüş yapim diee :) bakalım son aklım bilirrr
tebriklerrr hümmümm :) bu saatten sonra da bozulmaz sanırımm :) su iç suu
hümmmm senin kurabişleri yaptırdığın yer bizim çorludaymış
görünce sevindirik oldum
Kizlarr ben bugunn hoccakalin diemeden ciktimm kusura bakmayinn :)) mesai bitimine 15 dk kala is gelince bitirmeye calistimm :))
Bende aynen senin giib oldum bi anda çıktım elektrik gitti sonra kardeşim geldi pırr spora koştum
ben de birden çıktım aynen
kayınannecanım çağırdı gözleme yemeye ona gittim
az yedim valla
bu arada maşallah ama kendimi mutlu hissediyorum yaa
kimi görsem düğün tarihini söylesem ayyy az kalmış diyolar sevindirik oluyorum
Ahh canlarimm benimm cumleten habersiz cikmisiz demekkii :) ayy ben bugun cok yedim kendimi cok suclu hissedyorumm
ben de birden çıktım aynen
kayınannecanım çağırdı gözleme yemeye ona gittim
az yedim valla
bu arada maşallah ama kendimi mutlu hissediyorum yaa
kimi görsem düğün tarihini söylesem ayyy az kalmış diyolar sevindirik oluyorum
Neeeeeebana gaz ver kendin ye oldu mu Dila hanımcımmmmm
bu aradaaa lazerci kuzularım
şimcik benim 22 martta 3. seansım var ama maşallah ki daha hiç çıkmadı bende yaaa
o zamana kadar da çıkmaz kiii... boşu boşuna 160 tl vermek de istemiyom
naapsam bilemedim, düzenli de gitmek istiyom
Ozgemm duzenli git ise yarasinn bu ay gitmezsen cikmaya baslicak cunku emin oll :) bende gidiyorum cunku bi ihmal ettim cikmayan yerlerden de cikmaya basladii duzenli git kuzumm cikmasa bile ihmal etme o sekilde bitiyo zatenn
ama diloşummm çıkmayınca da yapçaklar mı kiii
yani çıkmayan yerlere de atış yapıcak mı kadınnn
Kuzumm illaki kalan yerleri vardir kil uclarinin gorunduguu yaparlar mutlakaa zaten cok gerekli diilse atis yapmazz :))
Masallah masallahh :)) ay telden giriyomm hic gulen aurat yapamiyormm :)) nazar boncugu koydumm ozgemm :)) benimde bitti nerdeysee :)) bole bi rahatlik bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?