'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kardeşimin gelmesini bekliyorum spora gideceğim sonra anahtarını unutmuş hanımcağız... bugün diyet hiç bozulmadı yani şu anlık

Bazı yerler öyle evet benimkinin orda da uyuzlar vardı onun nöbet saatinde olsa kesin okurdu mesela

Kızmaz kızmaz onlar öyle diyorlar sonra gözleri gülüyor

inşallahh :) şimdi uçak biletlerine baktımm hafta sonu gidiş dönüş yapim diee :) bakalım son aklım bilirrr

Kardeşimin gelmesini bekliyorum spora gideceğim sonra anahtarını unutmuş hanımcağız... bugün diyet hiç bozulmadı yani şu anlık

tebriklerrr hümmümm :) bu saatten sonra da bozulmaz sanırımm :) su iç suu

hümmmm senin kurabişleri yaptırdığın yer bizim çorludaymış
görünce sevindirik oldum

Kizlarr ben bugunn hoccakalin diemeden ciktimm kusura bakmayinn :)) mesai bitimine 15 dk kala is gelince bitirmeye calistimm :))

ben de birden çıktım aynen
kayınannecanım çağırdı gözleme yemeye ona gittim
az yedim valla
bu arada maşallah ama kendimi mutlu hissediyorum yaa
kimi görsem düğün tarihini söylesem ayyy az kalmış diyolar sevindirik oluyorum

Bende aynen senin giib oldum bi anda çıktım elektrik gitti sonra kardeşim geldi pırr spora koştum

Ahh canlarimm benimm cumleten habersiz cikmisiz demekkii :) ayy ben bugun cok yedim kendimi cok suclu hissedyorumm

bu aradaaa lazerci kuzularım
şimcik benim 22 martta 3. seansım var ama maşallah ki daha hiç çıkmadı bende yaaa
o zamana kadar da çıkmaz kiii... boşu boşuna 160 tl vermek de istemiyom
naapsam bilemedim, düzenli de gitmek istiyom

Ozgemm duzenli git ise yarasinn bu ay gitmezsen cikmaya baslicak cunku emin oll :) bende gidiyorum cunku bi ihmal ettim cikmayan yerlerden de cikmaya basladii duzenli git kuzumm cikmasa bile ihmal etme o sekilde bitiyo zatenn

Ozgemm duzenli git ise yarasinn bu ay gitmezsen cikmaya baslicak cunku emin oll :) bende gidiyorum cunku bi ihmal ettim cikmayan yerlerden de cikmaya basladii duzenli git kuzumm cikmasa bile ihmal etme o sekilde bitiyo zatenn

ama diloşummm çıkmayınca da yapçaklar mı kiii
yani çıkmayan yerlere de atış yapıcak mı kadınnn

Kuzumm illaki kalan yerleri vardir kil uclarinin gorunduguu yaparlar mutlakaa zaten cok gerekli diilse atis yapmazz :))

doğru diyosun parayı düşünmeyeyim bu aşamada hazır bu kadar memnunken
2. seansa kadar baya mutsuzdum çok çıktı diye ama maşallah 2 ay oldu ama çıkmadıııı

Masallah masallahh :)) ay telden giriyomm hic gulen aurat yapamiyormm :)) nazar boncugu koydumm ozgemm :)) benimde bitti nerdeysee :)) bole bi rahatlik bilmiyorumm

Masallah masallahh :)) ay telden giriyomm hic gulen aurat yapamiyormm :)) nazar boncugu koydumm ozgemm :)) benimde bitti nerdeysee :)) bole bi rahatlik bilmiyorumm

aynen kuzum yaa bu zamana kadar yapmadığıma yanarım valla
senin kaç seans oldu bitti nerdeyse demişsin yaa
sana da maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…