'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben haziran sonundan beri devam ediyorumm ama son 2 ay aksattimm yinedee yok dencek kadar azz :))

Bende çok gitmek istiyordum lazer e. ama iş yok güç yok ailem zaten çeyizi alıyor bi de verin de tüylerimi azaltayim diyemedim. Biraz sıkıntı cekecegim artık sürekli makina ağda

Oyyy asker bekleyen kizlar allah kavustursun. Ne zorlu bir yoldur o... yasayan bilir derler ya gercekten oyle. Cok ama cok zorduu. Askim bi bu yolu gecersek hic ayrilmayiz demisti bana. Rabbim hic ayirmasin bizi, sizi, hepimizi..

Bende çok gitmek istiyordum lazer e. ama iş yok güç yok ailem zaten çeyizi alıyor bi de verin de tüylerimi azaltayim diyemedim. Biraz sıkıntı cekecegim artık sürekli makina ağda

Humumm benimm insallah evlendikten sora yaptirirsinn canimm skma caninii.azcik sabrett.azaltan kremler fln varmis kullaniyomusun onlardan

Oyyy asker bekleyen kizlar allah kavustursun. Ne zorlu bir yoldur o... yasayan bilir derler ya gercekten oyle. Cok ama cok zorduu. Askim bi bu yolu gecersek hic ayrilmayiz demisti bana. Rabbim hic ayirmasin bizi, sizi, hepimizi..

Zehramm nolduu canimm sen yeni mi yolladin sevducegi askeree.aminn cumlemizinki hayirlisiyla kazasiz belasiz sekilde gelirlerr

kızlar iyi akşamlar boylesine canım sanırsam 349 yarensin az kalmış 347 ler geldi bir ay geçti maşalllah vay be zaman geçiyormuş kötü haberlerden uzakta askerliği geçiriyorsunuz bizim süreç çok sancılıydı hergün şehitler oluyordu

kızlar bizdede benim aşkımın zorlamasıyla güzel gelişmeler oluyor 2013 yılı için zorluyor ama bende zehram gibi 2014 geliniyim böylesi daha uygun ama bnmki maddiyatı umursamıyor bu sene altından kalkacaklarını düşünüyor yani söz nişan süresi ard arda olsun dedi ne diyim şaşkınım ben beklemiyordum ona kalsa haziranda söz nişan olsun kasımda düğün yapalım diyor dua edin ama hayırlısı için ben hayırlısının 2014 te oalcağna inanıyorum nedense ablası bu sene evlensin mani olmayalım istiyorum ne zormuş yaaa kızlar

gizim hoşgeldinnn
kuzum biliyo musun bu hayatta biraz da bencil olmak lazım.. sen çok iyi niyetlisin ablasını sen daha çok düşünüyosun.. ama onların daha çok belirsiz mailde anlattığın gibi
sizin ise bekleyecek bişeyiniz yok .. 6 sene olmuş.. işleriniz güzel Allaha şükür maddiyat da güzel
sen de kendini evliliğe hazır hissediyosan bence beklemeyin kuzum kavuşun

Gizzz insallahh bizimkilerde gelir hayirlisiylaa ne zormus asker beklemekk( cok sukur ole bi skintimiz yokk ama sevducegin oldugu yer surgun bolgesiymiss.
Ben hem abimi hem sevducegi askere yolladimm canimm ole zorki arkada kalmakk.az kaldi hayirlisiyla mayis sonunda ikiside burdaa.rabbimm hepsine hayirli teskereler versinn.

Dugun isine gelince de eger gucunuz varsa yapabilirsiniz canimm onunuzdeki surec uzunn daha mart ayindayizz.hakkinizda hayirlisi neyse o olsunn insallah

kremlerin jiletten bi farkı yok canım.en iyisi sir ağda valla

özge canım en tırstığım şey araya birinin girmesiydi ama hayırlısı aşk kolay bulunmuyor ablasının konusu öyle karışık ki dua ediyorum seviyor ya yuvasını kursun belirsizliği kalksın die yok kuzum çok yakın zamanda hızlıca evleneceklermiş öyle beklicek bişiler yokmuş ablanın çeyizi hazırdı zaten masraf felan görmicekler maşalllah herşeyi fazlasıyla var ondan bana bilem çıkar çeyiz

güzel yorumun için saol özgem inan ben sadece bizim için uğraşnlar yok sanıyordum çünkü susma kararı almıştım benimli bişi umrumda değil zor duruma felan düşmezler herkes ucundan tutucak daha fazla beklemek istemiyorum üzüntümde sevincimde uzağımda deniz aşırı yollarda olmana katlanamıyorum artık dedi çok şaşırdım çok duygusal benim onu sevmediğimi düşünüyor kendimi dondurdum diedir kaç gündür sevdiğini gösterecek tek bişi yapmıyorsun seni seviyorum diyorum ondan sonra serni seviyorum diyorsun ben sölemeden sölemiyorsun diyor inan şaşkınım böle şelere dikkat etmiyordum ben o ise kırılıyormuş

dün sen musakkka yaptığını söleyince bende özendim yapsammı aşkım sever ona yaparım öğreneyim dedim dün benimki aradı hayal kuruyor bende musakka seversin dimi aşk fırındamı tenceredemi dedim çocuk şok oldu aşkım güzel şelerden bahsetsek yemeği ertelesek dedi bende yok şimdi söleee mereklazndım dedim

çocuk ahh giz işten eve gelince seni özledim demek yeriğne hayatım ne yemek var dicem o zaman dersin ama sen beni sevmiyon die dedi

ahahaha keyfim yerimde yaaa yinee diolagları yazıyorum komedi gibiyizzzz

kremlerin jiletten bi farkı yok canım.en iyisi sir ağda valla

Canimm agda sorasi surulen kremleri dedimm benn digerleri cidden jilet gibii :))

Masallah gizz Allah ayirmasin huzurunuzu kacirmasin insallah.bi skintinz mi var uzak duruyosunn sevdicege?

Dilam.ben onları.bilmiyordum bi arastirayim onu sağol.kuzum.
Bu arada saat 9.30da.süt.ve meyve yendi
Su icer yatarım bundan.sonra.da artık

hüm ben şimdi sana maddiyat dicem sen bana dicen benim nişanlı napsın tek maaşla evlencez haklısın valla inana ne desen haklısın :) ama tırsıyorum kız bu hayatın başında bir heves hep böyleydi tez canlı ben öle olamıyorum

kızlar ne olur benim için hayırlısını isteyin dua edeyin iim çok rahat ailesi bişileri görüyor yani inanmazdım sadece kendi kızlarını değil el kızınıda düşünüyorlar oğullarınmın ne çok sevdiğini görüyolar yani aynı anda ikiniz evlenemezsiniz dien bir aile yok bana ne oluyor bende çözemedim kendi evlatcağızlarından çok düşünüyorum onları :))))))))))

boylesine canım inan ağustosta gitmediklerine yat kalk şükret ağustosta ocğaı görmek koca seneye veda etmek zordu ama ne bileyim bana sizinki çok çabuk geçti gibi geliyor yada benimki geldi ya zaman hızlı aktı gibi geldi şu zaman geçiyor dienlere ne gıcık olurdum ama :) inan bazen deim o döngü ben beklerken herkes sevdiceğiyle sıcak yaz günü gezdi kışınsa inadına ben gezicem benim askerim görevi diğer askerlere devredecek vatanı beklemek onlara kalacak diyordum kışın gezilmez derken valla inadımı hastalık pahasına olursa olsun gezdim tozdum

biz beklerken yazdı yaaa herkes aşkıyla geziyordu şimdi kış geldi kışın beklemek yazınki kadar hiç koymamıştır bana ama yazın azap yaşadım inan o güneş beni yakmıyordu bedenimi donduruyordu adeta

beklemek yazında kışında zor ben ne dersem diyim seni bu hasretten yeni çıkmış biri olarak gözleirm dolu dolu anlıyorum hala gözlerim doluyor hala anlıyorum ben o günleri gömdüm ama hatırlıyorum çaresizlikler herşey geride kaldı belirsizliklerden kurtulmanız dileğiyle

kızlar ben kaçtım herkese saygılar öperim

Yok kiz benimki 2010 da geldi askerden birdaha yasatmasin Rabbim. Topikte birilerinin asker bekledigini okudum hayal gornedim dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…