Ben haziran sonundan beri devam ediyorumm ama son 2 ay aksattimm yinedee yok dencek kadar azz :))
Bende çok gitmek istiyordum lazer e. ama iş yok güç yok ailem zaten çeyizi alıyor bi de verin de tüylerimi azaltayim diyemedim. Biraz sıkıntı cekecegim artık sürekli makina ağda
Oyyy asker bekleyen kizlar allah kavustursun. Ne zorlu bir yoldur o... yasayan bilir derler ya gercekten oyle. Cok ama cok zorduu. Askim bi bu yolu gecersek hic ayrilmayiz demisti bana. Rabbim hic ayirmasin bizi, sizi, hepimizi..
kızlar iyi akşamlar boylesine canım sanırsam 349 yarensin az kalmış 347 ler geldi bir ay geçti maşalllah vay be zaman geçiyormuş kötü haberlerden uzakta askerliği geçiriyorsunuz bizim süreç çok sancılıydı hergün şehitler oluyordu
kızlar bizdede benim aşkımın zorlamasıyla güzel gelişmeler oluyor 2013 yılı için zorluyor ama bende zehram gibi 2014 geliniyim böylesi daha uygun ama bnmki maddiyatı umursamıyor bu sene altından kalkacaklarını düşünüyor yani söz nişan süresi ard arda olsun dedi ne diyim şaşkınım ben beklemiyordum ona kalsa haziranda söz nişan olsun kasımda düğün yapalım diyor dua edin ama hayırlısı için ben hayırlısının 2014 te oalcağna inanıyorum nedense ablası bu sene evlensin mani olmayalım istiyorum ne zormuş yaaa kızlar
kızlar iyi akşamlar boylesine canım sanırsam 349 yarensin az kalmış 347 ler geldi bir ay geçti maşalllah vay be zaman geçiyormuş kötü haberlerden uzakta askerliği geçiriyorsunuz bizim süreç çok sancılıydı hergün şehitler oluyordu
kızlar bizdede benim aşkımın zorlamasıyla güzel gelişmeler oluyor 2013 yılı için zorluyor ama bende zehram gibi 2014 geliniyim böylesi daha uygun ama bnmki maddiyatı umursamıyor bu sene altından kalkacaklarını düşünüyor yani söz nişan süresi ard arda olsun dedi ne diyim şaşkınım ben beklemiyordum ona kalsa haziranda söz nişan olsun kasımda düğün yapalım diyor dua edin ama hayırlısı için ben hayırlısının 2014 te oalcağna inanıyorum nedense ablası bu sene evlensin mani olmayalım istiyorum ne zormuş yaaa kızlar
kremlerin jiletten bi farkı yok canım.en iyisi sir ağda vallaHumumm benimm insallah evlendikten sora yaptirirsinn canimm skma caninii.azcik sabrett.azaltan kremler fln varmis kullaniyomusun onlardan
Zehramm nolduu canimm sen yeni mi yolladin sevducegi askeree.aminn cumlemizinki hayirlisiyla kazasiz belasiz sekilde gelirlerr
gizim hoşgeldinnn
kuzum biliyo musun bu hayatta biraz da bencil olmak lazım.. sen çok iyi niyetlisin ablasını sen daha çok düşünüyosun.. ama onların daha çok belirsiz mailde anlattığın gibi
sizin ise bekleyecek bişeyiniz yok .. 6 sene olmuş.. işleriniz güzel Allaha şükür maddiyat da güzel
sen de kendini evliliğe hazır hissediyosan bence beklemeyin kuzum kavuşun
kremlerin jiletten bi farkı yok canım.en iyisi sir ağda valla
özge canım en tırstığım şey araya birinin girmesiydi ama hayırlısı aşk kolay bulunmuyor ablasının konusu öyle karışık ki dua ediyorum seviyor ya yuvasını kursun belirsizliği kalksın die yok kuzum çok yakın zamanda hızlıca evleneceklermiş öyle beklicek bişiler yokmuş ablanın çeyizi hazırdı zaten masraf felan görmicekler maşalllah herşeyi fazlasıyla var ondan bana bilem çıkar çeyiz
güzel yorumun için saol özgem inan ben sadece bizim için uğraşnlar yok sanıyordum çünkü susma kararı almıştım benimli bişi umrumda değil zor duruma felan düşmezler herkes ucundan tutucak daha fazla beklemek istemiyorum üzüntümde sevincimde uzağımda deniz aşırı yollarda olmana katlanamıyorum artık dedi çok şaşırdım çok duygusal benim onu sevmediğimi düşünüyor kendimi dondurdum diedir kaç gündür sevdiğini gösterecek tek bişi yapmıyorsun seni seviyorum diyorum ondan sonra serni seviyorum diyorsun ben sölemeden sölemiyorsun diyor inan şaşkınım böle şelere dikkat etmiyordum ben o ise kırılıyormuş
dün sen musakkka yaptığını söleyince bende özendim yapsammı aşkım sever ona yaparım öğreneyim dedim dün benimki aradı hayal kuruyor bende musakka seversin dimi aşk fırındamı tenceredemi dedim çocuk şok oldu aşkım güzel şelerden bahsetsek yemeği ertelesek dedi bende yok şimdi söleee mereklazndım dedim
çocuk ahh giz işten eve gelince seni özledim demek yeriğne hayatım ne yemek var dicem o zaman dersin ama sen beni sevmiyon die dedi
ahahaha keyfim yerimde yaaa yinee diolagları yazıyorum komedi gibiyizzzz
Dilam.ben onları.bilmiyordum bi arastirayim onu sağol.kuzum.
Bu arada saat 9.30da.süt.ve meyve yendi
Su icer yatarım bundan.sonra.da artık
Humumm benimm insallah evlendikten sora yaptirirsinn canimm skma caninii.azcik sabrett.azaltan kremler fln varmis kullaniyomusun onlardan
Zehramm nolduu canimm sen yeni mi yolladin sevducegi askeree.aminn cumlemizinki hayirlisiyla kazasiz belasiz sekilde gelirlerr
HehehehhOhh afiyet olsunn canimm ben o vicdan azabindan sonra su ictimm sadecee :))
gizem.ve ben bekledik.ama.bitti.18 ocakta kavustuk 1.5 ay önce şimdi de Dila bekliyorYok kiz benimki 2010 da geldi askerden birdaha yasatmasin Rabbim. Topikte birilerinin asker bekledigini okudum hayal gornedim dimii
gizem.ve ben bekledik.ama.bitti.18 ocakta kavustuk 1.5 ay önce şimdi de Dila bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?