'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşallah maşallahh

sen geçmezse yinede ihmal etme git bi doktoraa Allah korusunn bi sıkıntı çıkmasın sonradann:26::26:
krem fln sürr eve gidincede ohh miss :)

ay Allahımm tövbe YaRabbimm

uyuşma yoksa iyi incinmiştir belki. bakalım kas gevselticiyle iyi olur inş.

bende varıııımmm :)

1 eylül düğünüm,
30 ağustos kına gecem vaaar :)

14 HAZİRAN 2013 KINA GECEM
15 HAZIRAN 2013 DUGUNUM VAR

2013 yılının gelincikleri Rabbım hayırlısıyla beyaz gelinliklerle sevdıgımız adamın kolunda gelin olup yuvamıza ucmayı nasip eylesin
ve tabi ki darısı bekar kardeslerımızın basına olsun
Raabbım herkese kalbı ıman dolu,ahlakı guzel, ıffetli ,edepli bir ömur boyu bırbırınıze karsı ask ve sevgı ıcınde saygı sadakat guven ıle aynı catı altında aynı yastıkta yasamayı nasıp etsın

bu arada pınarcım 10 gramlık bile bilezikler var.. hem de kalın da görünenlerden
bence öyle bişi alabilirsin 900 e falan gelir heralde
benim kardeşler bana bilezik takamıcak ama çalışmıyolar canları sağolsun
ama senin de düğünün var ya takmaman garip karşılanmaz bence

Asıl taze gelin sensin kuzum ne kaday kaldı:26::26::26:
Sexy gecelikler
İç çamaşırları pijamalar felan bide manifaturacıya da didecekmişiz ama bilmiyom niden ordan ni alınır acep:26::26::26:

kv denin yanında cekinmeden bakabilirsin inş. ben göz ucuyla bakabilmiştim

manifaturacıdan kumaş vs mi alıncak ki? bohçalar icin :44:

kv denin yanında cekinmeden bakabilirsin inş. ben göz ucuyla bakabilmiştim

manifaturacıdan kumaş vs mi alıncak ki? bohçalar icin :44:

İnşallah bakabilirim kuzum yaa ay ben onu hiç düşünmemiştim nese bi yolunu bulurum bilmiyom ki manifaturacıdan ne alacaklar ki yaa gidince görecem inşallah

Pınarım canım benim.....durumun yoksa bilezik takmasan da olur...bu konuda kasma kendini....ama takmak istiyosan.750 ye de var yani...ince biraz ama olsun....benim annemlerin de durumu yoktu.....bende zorlamayın dedim....1500 e bi çift aldılar.brini annem taktı birini babam.kızkardeşimin biri(calısıyo)yüzük taktı.digeri bişi takmadı 15 yasında ögrenci yani....kasma kendini abin seni anlar zaten....altın düşmüşken 750 olan bilezigi daha ucuza alabilirsin....:26::26:

annemler benden bekliyor canım yaa

10-12 gr diye düşündüm bende ama bakalım bi kuyumcuya gitmek lazım:26:

1000 lira civarı uygun sanki..benim düğün de sıkışmayaydı bu yaza iyiydi

ev eşyalarına da yardım etmek istiyodum ama hangi camiye imam olcağımı şaşırdım artık ben

özgem şöyle düşünüyorum ben.sonuçta bişey yapmam lazım.bi çeyrek veya yarım falan az gelir en azından bileklik kolye falan olmalı netten baktığım kadarıyla onlarda 600-700 gibi e bunlar 14 ayar kaybı olacak yani sonra satmak zorunda kalsalar.ben istiyorum ki yarın bir gün bi ihtiyaçlarını görsünler zira baya borçları olacak onlarında

üsttede yazdım 10-12 gr gibi bişeyler var aklımda sanırım öyle olacak.

şubat maaşımı alamadım daha alayım bi gideyim kuyumcuya dediğin gibi şöşle biraz daha kalın gibi görünenlerden bulursam alayım koyayım bari

İnşallah bakabilirim kuzum yaa ay ben onu hiç düşünmemiştim nese bi yolunu bulurum bilmiyom ki manifaturacıdan ne alacaklar ki yaa gidince görecem inşallah
amann mavişş utanmadan all istediğiniii ben öle yapmıştımmm
hatta kv benden iyiydii zevklerimiz de uydu şunu al kızım bu daha iyi olur kızımm
canıma minnet benimde tabiiii

haticem çok geçmiş olsunn canımm yaaa.
ilaç alıyomusun pekii ??

amann mavişş utanmadan all istediğiniii ben öle yapmıştımmm
hatta kv benden iyiydii zevklerimiz de uydu şunu al kızım bu daha iyi olur kızımm
canıma minnet benimde tabiiii
Tamam kuzum yaa bakalım ne olacak görecem bende bi çeyiz köşesi açabilsem ama sen duyma dilam kızma paynak kaday çocuka

Pınarcım kasma boşuna kendini herkes biliyordur ev kurmaya çalışanın elinin darda olacağını o yüzden bütçene uygun birşey al.

Dilam ilaçlarımı alıyorum.Zaten raporluydum 2 gün bakalım düzelmezsem yarın yine gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…