'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim sağoldurum varda anca kendime yaaa

biz bu işin altından nasıl kalkacağız hiç biliyorum ben ya.düşündükce çıldıracak gibi oluyorum neye elimi atsam para elini kolunu bağlıyor insanın.kendimi geçtim şu an zaten bizim düğüne biraz daha zaman olduğu için tamamen hazirana konsantreyiz.ama elde avuçta yok ki doğru düzgün bişey

neyse bi anlatsam burdan köye yol olur yaniben biraz bi para ayarlayıp gideyim kuyumcuya bakarım artık orda kalınlık incelik olarak nasıl.

750 dedğin aşağı yukarı 8 gr gibi olacak heralde:26:ince mi duruyor canım onlar:26:

Tamam kuzum yaa bakalım ne olacak görecem bende bi çeyiz köşesi açabilsem ama sen duyma dilam kızma paynak kaday çocuka
daha demiyom ben bişeee

çok geçmiş olsunn canım benimm hemen geçsin inşallah :)
bu arada bernardo serisinin kahvaltı takımını aldım bendee :) huzurla güsel günlerde kullanalım inşallahh :26::26::26:

ince tabi biraz...ama olsun durumun halin vaktin neyse o...ayıplayana ayıp yani....olsa herkes ister adana burması

Ya kuzum kısma bana ağlayım sonya yapacam ama ne zaman Allah bilir

haticem kendi derdime daldım sana geçmiş olsun diyemedim canım kusuruma bakma

iyisindir inşallah artık:26:evini mobilyalarını bekliyorum ben merakla

bütçeye bakarsam hiç bişey almamam lazım haticem yaçünkü bende bütçe denen bişey kalmadı artık

ama mecburen bi yerlerden kasıp almam lazım

Takımının fotosunu paylaşsana ben daha almadım bakayım bütçeme göre almayabilirimde kahvaltı takımı bernardodan

Önemli değil canım
Henüz eşyaları yerleştirmedim.
Bu hafta inşallah perdeler geldin mobilyayı düzene koyup fotograflarını çekeceğim.
Birtek yatakodası çok şekilsiz oldu ona çok üzüldüm.Bakalım umarım bir yolunu buluruz.

ince tabi biraz...ama olsun durumun halin vaktin neyse o...ayıplayana ayıp yani....olsa herkes ister adana burması

tabi canım doğru diyosun aslında herkes biliyor 2 ay arayla evleneceğimizi durumumuzun zor olduğunu zaten ben pek dert etmem millet ne demiş diye ama insan yinede mahcup olmak istemiyor

nasıl olmuş koltukların rengi:26:

yatak odasında noldu sığmadı mı mobilyan:26:

Acaba sana gelip çalsam mı takım olur benimkiyle
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah

olur canımm tabikii :)
gelceğin günü söle ben sana hazırlık yapim pasta çörekk :)
takımın koordinatlarınıda bildiririmm alırsınn

amin canım hepimiz iyi günlerimizde kullanırız inşallahh

hatice hoşgeldın canım geçmi olsun. biran once iyileşirsin inşlh. çeyizlerine baktım hepsi çok guzel huzur içinde kullan kuzucumm

nasıl olmuş koltukların rengi:26:

yatak odasında noldu sığmadı mı mobilyan:26:
Koltukların rengi çok güzel olmuş.
Hatta mobilyacı vitrine koymak istediğini teslim aldığında fotografları çekmediği için bizden fotograflarını istedi.

Dilam geldiğimde pasta avrsa ben tabakları unuturum beee

Kuzularım balayı için uçak bileti almayanlar bir an önce alsınlar.... valla gidiş pazartesi olmasına rağmen berbat pahalı ya biletler dönüş zaten pazar onu hiç sormayın :18::18::18:

Valla dönüş zaten pahalıya gelecekti bari gidişi uygun olsun dedik akşam 7 ve sabah 7 uçağında uygun vardı akşam 7 de gidersek otelin 1 günü tamamen yanacaktı sabah 7ye aldıkkk nasıl kalkıp gideceğiz o yorgunlukla bilmiyorummm... otelin girişi de saat 14.00den sonra genelde öyle oluyor zaten antalya da biraz gezer sonra öğlen alanya ya geçeriz dedik... Sizce akşama mı alsaydık doğru mu ettik :44:
:44::44:
:44:

Amin canım inşallah amiiin :)

yoo iyi yapmışsınız bencee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…