Pınarım canım benim.....durumun yoksa bilezik takmasan da olur...bu konuda kasma kendini....ama takmak istiyosan.750 ye de var yani...ince biraz ama olsun....benim annemlerin de durumu yoktu.....bende zorlamayın dedim....1500 e bi çift aldılar.brini annem taktı birini babam.kızkardeşimin biri(calısıyo)yüzük taktı.digeri bişi takmadı 15 yasında ögrenci yani....kasma kendini abin seni anlar zaten....altın düşmüşken 750 olan bilezigi daha ucuza alabilirsin....:26::26:
daha demiyom ben bişeeeTamam kuzum yaa bakalım ne olacak görecem bende bi çeyiz köşesi açabilsem ama sen duyma dilam kızma paynak kaday çocuka
Pınarcım kasma boşuna kendini herkes biliyordur ev kurmaya çalışanın elinin darda olacağını o yüzden bütçene uygun birşey al.
Dilam ilaçlarımı alıyorum.Zaten raporluydum 2 gün bakalım düzelmezsem yarın yine gideceğim.
şimdi sorum geliyor
malumunuz 3 ay sonra abimin düğünü var ondan 2.5 ay sonra da benim
ben hep abimlere bilezik takarım diye düşündüm ki altında şu anda baya düşük
ama bu beni çok zorlayacak sanırım yani kendi taksitlerim eksiklerim var
arada sadece 2.5 ay olmasa hiiççç sorun değil elimden gelenin fazlasını yapardım
ama ben şimdi napayım:97::97:
damadın kardeşi olarak bana bilezik düşer dimi:26:
aslında kendimi her türlü zorlamak istiyorum benim bitane abim var başka kimsem yok ki
keşke çok para kazanıyor olsam yaa
canım benim sağoldurum varda anca kendime yaaa
biz bu işin altından nasıl kalkacağız hiç biliyorum ben ya.düşündükce çıldıracak gibi oluyorum neye elimi atsam para elini kolunu bağlıyor insanın.kendimi geçtim şu an zaten bizim düğüne biraz daha zaman olduğu için tamamen hazirana konsantreyiz.ama elde avuçta yok ki doğru düzgün bişey
neyse bi anlatsam burdan köye yol olur yaniben biraz bi para ayarlayıp gideyim kuyumcuya bakarım artık orda kalınlık incelik olarak nasıl.
750 dedğin aşağı yukarı 8 gr gibi olacak heralde:26:ince mi duruyor canım onlar:26:
daha demiyom ben bişeee
çok geçmiş olsunn canım benimm hemen geçsin inşallah :)
bu arada bernardo serisinin kahvaltı takımını aldım bendee :) huzurla güsel günlerde kullanalım inşallahh :26::26::26:
Pınarcım kasma boşuna kendini herkes biliyordur ev kurmaya çalışanın elinin darda olacağını o yüzden bütçene uygun birşey al.
Dilam ilaçlarımı alıyorum.Zaten raporluydum 2 gün bakalım düzelmezsem yarın yine gideceğim.
Takımının fotosunu paylaşsana ben daha almadım bakayım bütçeme göre almayabilirimde kahvaltı takımı bernardodandaha demiyom ben bişeee
çok geçmiş olsunn canım benimm hemen geçsin inşallah :)
bu arada bernardo serisinin kahvaltı takımını aldım bendee :) huzurla güsel günlerde kullanalım inşallahh :26::26::26:
haticem kendi derdime daldım sana geçmiş olsun diyemedim canım kusuruma bakma
iyisindir inşallah artık:26:evini mobilyalarını bekliyorum ben merakla
bütçeye bakarsam hiç bişey almamam lazım haticem yaçünkü bende bütçe denen bişey kalmadı artık
ama mecburen bi yerlerden kasıp almam lazım
ince tabi biraz...ama olsun durumun halin vaktin neyse o...ayıplayana ayıp yani....olsa herkes ister adana burması
Önemli değil canım
Henüz eşyaları yerleştirmedim.
Bu hafta inşallah perdeler geldin mobilyayı düzene koyup fotograflarını çekeceğim.
Birtek yatakodası çok şekilsiz oldu ona çok üzüldüm.Bakalım umarım bir yolunu buluruz.
şölekiiii ;
Eki Görüntüle 650302
Acaba sana gelip çalsam mı takım olur benimkiyle
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah
Koltukların rengi çok güzel olmuş.nasıl olmuş koltukların rengi:26:
yatak odasında noldu sığmadı mı mobilyan:26:
olur canımm tabikii :)
gelceğin günü söle ben sana hazırlık yapim pasta çörekk :)
takımın koordinatlarınıda bildiririmm alırsınn
amin canım hepimiz iyi günlerimizde kullanırız inşallahh
hatice hoşgeldın canımgeçmi olsun. biran once iyileşirsin inşlh. çeyizlerine baktım hepsi çok guzel huzur içinde kullan kuzucumm
Koltukların rengi çok güzel olmuş.
Hatta mobilyacı vitrine koymak istediğini teslim aldığında fotografları çekmediği için bizden fotograflarını istedi.
Günaydın kızlar ben geldim.
veeeeeeee sonunda kuzucuklar sonunda bende çeyiz köşemi açmış bulunmaktayım.Öyle çok şey yok ama oldukça ekleyeceğim inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...895-beynelminelin-ceyizleri.html#post29207783
14 HAZİRAN 2013 KINA GECEM
15 HAZIRAN 2013 DUGUNUM VAR
2013 yılının gelincikleri Rabbım hayırlısıyla beyaz gelinliklerle sevdıgımız adamın kolunda gelin olup yuvamıza ucmayı nasip eylesin
ve tabi ki darısı bekar kardeslerımızın basına olsun
Raabbım herkese kalbı ıman dolu,ahlakı guzel, ıffetli ,edepli bir ömur boyu bırbırınıze karsı ask ve sevgı ıcınde saygı sadakat guven ıle aynı catı altında aynı yastıkta yasamayı nasıp etsın
Kuzularım balayı için uçak bileti almayanlar bir an önce alsınlar.... valla gidiş pazartesi olmasına rağmen berbat pahalı ya biletler dönüş zaten pazar onu hiç sormayın :18::18::18:
Valla dönüş zaten pahalıya gelecekti bari gidişi uygun olsun dedik akşam 7 ve sabah 7 uçağında uygun vardı akşam 7 de gidersek otelin 1 günü tamamen yanacaktı sabah 7ye aldıkkk nasıl kalkıp gideceğiz o yorgunlukla bilmiyorummm... otelin girişi de saat 14.00den sonra genelde öyle oluyor zaten antalya da biraz gezer sonra öğlen alanya ya geçeriz dedik... Sizce akşama mı alsaydık doğru mu ettik :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?