iyi geceler tatlım... hakkında hayirlisi.olsun inşallahhüm ben şimdi sana maddiyat dicem sen bana dicen benim nişanlı napsın tek maaşla evlencez haklısın valla inana ne desen haklısın :) ama tırsıyorum kız bu hayatın başında bir heves hep böyleydi tez canlı ben öle olamıyorum
kızlar ne olur benim için hayırlısını isteyin dua edeyin iim çok rahat ailesi bişileri görüyor yani inanmazdım sadece kendi kızlarını değil el kızınıda düşünüyorlar oğullarınmın ne çok sevdiğini görüyolar yani aynı anda ikiniz evlenemezsiniz dien bir aile yok bana ne oluyor bende çözemedim kendi evlatcağızlarından çok düşünüyorum onları :))))))))))
boylesine canım inan ağustosta gitmediklerine yat kalk şükret ağustosta ocğaı görmek koca seneye veda etmek zordu ama ne bileyim bana sizinki çok çabuk geçti gibi geliyor yada benimki geldi ya zaman hızlı aktı gibi geldi şu zaman geçiyor dienlere ne gıcık olurdum ama :) inan bazen deim o döngü ben beklerken herkes sevdiceğiyle sıcak yaz günü gezdi kışınsa inadına ben gezicem benim askerim görevi diğer askerlere devredecek vatanı beklemek onlara kalacak diyordum kışın gezilmez derken valla inadımı hastalık pahasına olursa olsun gezdim tozdum
biz beklerken yazdı yaaa herkes aşkıyla geziyordu şimdi kış geldi kışın beklemek yazınki kadar hiç koymamıştır bana ama yazın azap yaşadım inan o güneş beni yakmıyordu bedenimi donduruyordu adeta
beklemek yazında kışında zor ben ne dersem diyim seni bu hasretten yeni çıkmış biri olarak gözleirm dolu dolu anlıyorum hala gözlerim doluyor hala anlıyorum ben o günleri gömdüm ama hatırlıyorum çaresizlikler herşey geride kaldı belirsizliklerden kurtulmanız dileğiyle
kızlar ben kaçtım herkese saygılar öperim
Yok kiz benimki 2010 da geldi askerden birdaha yasatmasin Rabbim. Topikte birilerinin asker bekledigini okudum hayal gornedim dimii
hüm ben şimdi sana maddiyat dicem sen bana dicen benim nişanlı napsın tek maaşla evlencez haklısın valla inana ne desen haklısın :) ama tırsıyorum kız bu hayatın başında bir heves hep böyleydi tez canlı ben öle olamıyorum
kızlar ne olur benim için hayırlısını isteyin dua edeyin iim çok rahat ailesi bişileri görüyor yani inanmazdım sadece kendi kızlarını değil el kızınıda düşünüyorlar oğullarınmın ne çok sevdiğini görüyolar yani aynı anda ikiniz evlenemezsiniz dien bir aile yok bana ne oluyor bende çözemedim kendi evlatcağızlarından çok düşünüyorum onları :))))))))))
boylesine canım inan ağustosta gitmediklerine yat kalk şükret ağustosta ocğaı görmek koca seneye veda etmek zordu ama ne bileyim bana sizinki çok çabuk geçti gibi geliyor yada benimki geldi ya zaman hızlı aktı gibi geldi şu zaman geçiyor dienlere ne gıcık olurdum ama :) inan bazen deim o döngü ben beklerken herkes sevdiceğiyle sıcak yaz günü gezdi kışınsa inadına ben gezicem benim askerim görevi diğer askerlere devredecek vatanı beklemek onlara kalacak diyordum kışın gezilmez derken valla inadımı hastalık pahasına olursa olsun gezdim tozdum
biz beklerken yazdı yaaa herkes aşkıyla geziyordu şimdi kış geldi kışın beklemek yazınki kadar hiç koymamıştır bana ama yazın azap yaşadım inan o güneş beni yakmıyordu bedenimi donduruyordu adeta
beklemek yazında kışında zor ben ne dersem diyim seni bu hasretten yeni çıkmış biri olarak gözleirm dolu dolu anlıyorum hala gözlerim doluyor hala anlıyorum ben o günleri gömdüm ama hatırlıyorum çaresizlikler herşey geride kaldı belirsizliklerden kurtulmanız dileğiyle
kızlar ben kaçtım herkese saygılar öperim
Hehehehhkız gece kalkıp yeme de
Bari azicik birşey yeseydin
evet canım biZimki de yakın olduğu.için serzenişte bulundukBen dilayi gordum o zaman :))
sana.da.ii geceler cicim.tatlı ruyalarDogru zehramm benimm o asker yolu bekleyenn hayirlisiylaa benimkilerde bi gelseydii sevdicek bi yandan abimm bi yandann.bide dogum gunu yil donumu var 15 gun soraa(
Amin canimm cok saoll gusel dileklerinn icinn :)
Yokk kizz yatagimdan baglaniyorunn suanda size uyku modundayim artikk :))
Hattaa kactim bilemm :)) optumm cok hepinizii :)) iyi uykularr :)
Günaydın
Şeker kızlar , kk kullanma derslerine giremediğim için kaçırmışım ben
Sorum var....
altta konuda 3 kişi var gözüküyor, biri ben. biri ziyaretçi. ee ettik 2. 3. kişinin ismi yokkkkkk
o kim kiiiii:44::44:
~~ dün vvardiğiniz cevapları okudum. herkes biliyormuş yaa:26:
benim daha bilmediğim çok şey var onları da sorucam size
oyacımm pro üyeler kendilerini gizleyebiliyolarmışş onlar görünmüyoo :)
günaydınnnnn günaydınnn günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?