Eee kuzum sertleşmesi için yaptığın bişey var mı banada süle
ben de zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bunun için doğru düzgün çaba harcamıyom
ve kendime kızıyorum
ben de zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bunun için doğru düzgün çaba harcamıyom
ve kendime kızıyorum
Kızlar aşk geldi elinde bir kutu çikolata vardı.
Bana baktı, buradaki abilerle selamlaştı sonra beni yemeğe çıkardı.
Bol bol aşklandım ve geldim
maşallah maşallah canımm ne güsellll :)
kıyafet önemini yitirdii bakkkkkk
hüm sölemişti banaa :)
pilates lastiğini alıp bağlıyorsun sonra dizlerinden onu geçirip yanlara doğru açıp kapatıyorsun çok etkili bi hareketmişş
Dilam ben söyledim.
Kendimi oldukça kötü hissetiğimden falan bahsettim.
Oda "Aşkım kendine hiç dikkat etmiyorsun.Çok kötü olmuşsun. Kıyamadığım kendine dikkat et Cumartesi nişana nasıl gideceğiz? Seni çok seviyorum ve benim için her halinle çok güzelsin." dedi.
Vaktim olsa spora başlamak istiyorum ama hiç vaktim yok kuzum yaa benim oynamayı öğrenme hayalleri de yalan oldu zaten
Maviş, özge, dila kilo muhabbeti yapmışsınız.
Benim buna ekleyeceğim tek şey ömrü hayatım boyunca 0 beden olarak dolaştım.
Nişanımda ise 38 bedendim ve giderek göbek yapmaya başladım. Lütfen banada bir yardım edinde şu göbeği vereyim.
Maviş, özge, dila kilo muhabbeti yapmışsınız.
Benim buna ekleyeceğim tek şey ömrü hayatım boyunca 0 beden olarak dolaştım.
Nişanımda ise 38 bedendim ve giderek göbek yapmaya başladım. Lütfen banada bir yardım edinde şu göbeği vereyim.
oyy maşallahhastalık nası etkilemiş demekki senii
cidden dikkat et canım sendee amaaa
mavişş anadolu ateşiyle dans ettim benn, aynı şehirdeyiz öğretirim ben sana her teldenn :118::118::118:
mekik çekersen gider die düşünyorumm benn özgemm
Pınarım orjinal fransız dantelinin metresi çok pahalı eğer arkadaşlar 5-6 binden aşağı aldılarsa gelinliği imkansızdamdan düşer gibi olacakama gelinliğini alanlar,diktirenler ve bunun için dantel kullananlar orjinal fransız dantelimi sizinkileerrr:26::26:
Mekik bel için zararlı diye biliyorum gülümoyy maşallahhastalık nası etkilemiş demekki senii
cidden dikkat et canım sendee amaaa
mavişş anadolu ateşiyle dans ettim benn, aynı şehirdeyiz öğretirim ben sana her teldenn :118::118::118:
mekik çekersen gider die düşünyorumm benn özgemm
Kuzum ne zaman başlayalım acilen oyanamayı öğrenmem lazım yaa nişanda çok kasıntı oldu
Pınarım orjinal fransız dantelinin metresi çok pahalı eğer arkadaşlar 5-6 binden aşağı aldılarsa gelinliği imkansız
Onlarda orjinal kullanamamışlardır. Tay tüyü, deve tüyü kumaşı arasındaki fark gibi birinin metresi 9tl diğerinin 90 tl ve fansız dandeti metreyle değil kuponla satılıyor oda yaklaşık 3 metre kadar
Mekik bel için zararlı diye biliyorum gülüm
Maviş ben pek diyet yapamam ama yediklerime dikkat ederim.Kızçeler canlar hadi hep birlikte rejime girelim birbirimizi motive edelim herkes harfiyen uyabildiği kadar uysun ne dersiniz:26::26::26:
sen ne zaman dersenn mavişimmm :118: :118:
hadi yaa ben bilmiyodum onu:44::44:
öleysee pardonn
o zaman göbek için napcağımızı da bilemedimm :)
baskül yanlış sölemiyosa 53 kiloyum :)
saoll canımm oh yedim geldimmm
Aynı durum bendede var kuzum ben kalça için hem egzersiz hemde diyet yapyom yüzüm kaşık kadar kalıyo yaa şuan o durumdayım:18::18::18:
Maviş ben pek diyet yapamam ama yediklerime dikkat ederim.
Hergünde spor yaptık mı tamamdır.
Bazı hareketler ısınmadan yapılırsa ciddi rahatsızlıklara neden olur.
buda onlardan biri ama yarım mekik olabilir. Öpüldün kuzu
kızlar aslında spor yapsam süper olucak ama ben onu yapmıyorum
tek başına rejim bi işe yaramıyo gibi gelio bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?