'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bunun için doğru düzgün çaba harcamıyom
ve kendime kızıyorum

Kızlar aşk geldi elinde bir kutu çikolata vardı.
Bana baktı, buradaki abilerle selamlaştı sonra beni yemeğe çıkardı.
Bol bol aşklandım ve geldim

ben de zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bunun için doğru düzgün çaba harcamıyom
ve kendime kızıyorum

Özgem bak düğününe az kaldı çaba harca çıtır bi gelincik ol kuğu gibi onun iççin ne yapıyoruz yediklerimize dikkat ediyoruz kuzum senin iyiliğin için

maşallah maşallah canımm ne güsellll :)
kıyafet önemini yitirdii bakkkkkk

Dilam ben söyledim.
Kendimi oldukça kötü hissetiğimden falan bahsettim.
Oda "Aşkım kendine hiç dikkat etmiyorsun.Çok kötü olmuşsun. Kıyamadığım kendine dikkat et Cumartesi nişana nasıl gideceğiz? Seni çok seviyorum ve benim için her halinle çok güzelsin." dedi.

hüm sölemişti banaa :)
pilates lastiğini alıp bağlıyorsun sonra dizlerinden onu geçirip yanlara doğru açıp kapatıyorsun çok etkili bi hareketmişş

Vaktim olsa spora başlamak istiyorum ama hiç vaktim yok kuzum yaa benim oynamayı öğrenme hayalleri de yalan oldu zaten

Maviş, özge, dila kilo muhabbeti yapmışsınız.
Benim buna ekleyeceğim tek şey ömrü hayatım boyunca 0 beden olarak dolaştım.
Nişanımda ise 38 bedendim ve giderek göbek yapmaya başladım. Lütfen banada bir yardım edinde şu göbeği vereyim.

damdan düşer gibi olacak ama gelinliğini alanlar,diktirenler ve bunun için dantel kullananlar orjinal fransız dantelimi sizinkileerrr:26::26:

oyy maşallah hastalık nası etkilemiş demekki senii
cidden dikkat et canım sendee amaaa

Vaktim olsa spora başlamak istiyorum ama hiç vaktim yok kuzum yaa benim oynamayı öğrenme hayalleri de yalan oldu zaten

mavişş anadolu ateşiyle dans ettim benn, aynı şehirdeyiz öğretirim ben sana her teldenn :118::118::118:

mekik çekersen gider die düşünyorumm benn özgemm

Kızçeler canlar hadi hep birlikte rejime girelim birbirimizi motive edelim herkes harfiyen uyabildiği kadar uysun ne dersiniz:26::26::26:

Kuzum ne zaman başlayalım acilen oyanamayı öğrenmem lazım yaa nişanda çok kasıntı oldu

damdan düşer gibi olacak ama gelinliğini alanlar,diktirenler ve bunun için dantel kullananlar orjinal fransız dantelimi sizinkileerrr:26::26:
Pınarım orjinal fransız dantelinin metresi çok pahalı eğer arkadaşlar 5-6 binden aşağı aldılarsa gelinliği imkansız
Onlarda orjinal kullanamamışlardır. Tay tüyü, deve tüyü kumaşı arasındaki fark gibi birinin metresi 9tl diğerinin 90 tl ve fansız dandeti metreyle değil kuponla satılıyor oda yaklaşık 3 metre kadar

Mekik bel için zararlı diye biliyorum gülüm

Kuzum ne zaman başlayalım acilen oyanamayı öğrenmem lazım yaa nişanda çok kasıntı oldu

sen ne zaman dersenn mavişimmm :118: :118:

hadi yaa ben bilmiyodum onu:44::44:
öleysee pardonn
o zaman göbek için napcağımızı da bilemedimm :)

Kızçeler canlar hadi hep birlikte rejime girelim birbirimizi motive edelim herkes harfiyen uyabildiği kadar uysun ne dersiniz:26::26::26:
Maviş ben pek diyet yapamam ama yediklerime dikkat ederim.
Hergünde spor yaptık mı tamamdır.

sen ne zaman dersenn mavişimmm :118: :118:

hadi yaa ben bilmiyodum onu:44::44:
öleysee pardonn
o zaman göbek için napcağımızı da bilemedimm :)

Bazı hareketler ısınmadan yapılırsa ciddi rahatsızlıklara neden olur.
buda onlardan biri ama yarım mekik olabilir. Öpüldün kuzu

kızlar aslında spor yapsam süper olucak ama ben onu yapmıyorum
tek başına rejim bi işe yaramıyo gibi gelio bana

öptümm bebekkk

kızlar aslında spor yapsam süper olucak ama ben onu yapmıyorum
tek başına rejim bi işe yaramıyo gibi gelio bana

dans ett özgemm :) oryantal oynaa eminim işe yaricaktırr :)
benim simitlerim vardıı belimdee dans ettiğim dönem kalmadıı daha da olmadı zatenn :)
aç müziği kaptır kendinii oynaa :118: :118: :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…