'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticem vardır orjinal kullanan çünkü bahsettiğin tutarlara çıkmıyor aslında 2000 i geçince genelede fransız kupondan gelinlik diktirilebilir.yani araştırmalarım onu gösteriyor.misal krizin gelinliği orjinal fransız kuponu ama 2000 e özel dikim yaptırmıştı o yanlış hatırlamıyor isem.sanırım biraz da gözü açık olmak gerekiyor bunun için.gelinlikciler nerden nasıl kazıklarız diye bakıyolar maalesefşimdi bir yazı okuyorum da orjinal olmayan bir dantel için bile mt için 75 tl istemişler

aslınınki danteldi:26:özleminde:26:özge seninkide öyle dimi:44: fikir versenize biraz

kuzum benim hiç bi fikrimm yokk ayrıca kızların gelinliğinde hiç bilmiyorum
eklesenize fotolarınııı gelinliğii hazır olanlarrrrrrrr

kızlar aslında spor yapsam süper olucak ama ben onu yapmıyorum
tek başına rejim bi işe yaramıyo gibi gelio bana
Özgem sanırım pek yaramıyor.
Tecrübeyle sabittir

51 kilosun ve diyet mi yapıyorsunnnnn ay çıldıracammmmmm ben nerelere gidem başımı neerelere vurammmmmm bööööögggggg
Hüm duyanda seni fil kadarsın sanacak Allah allah hani görmesek fotonu inanacağız
Danas etmek hem mutluluk hormonu sağlıyor hemide eğlenerek kilo veiryorsun tuttum ben bunu
Gelinlik Danteli Çeşitleri - Mine'nin Yeni Hayatı
Bir bak canım belki fikir verir sana

kuzum benim hiç bi fikrimm yokk ayrıca kızların gelinliğinde hiç bilmiyorum
eklesenize fotolarınııı gelinliğii hazır olanlarrrrrrrr

olsun fikirsizliğini belirttiğin için teşekkür ederim

kızların ki dikiliyor daha göremeyiz henüzama özgeninki hazır o göstersin bida

herkese selamlar indirim canavarı olarakkkkkkkk montlandım kotondan 2 adet mont aldım :))))))))gözüm döndü benimn şu sıra acaip alışveriş çılgınlığına bulaştımmm

akşamda spora yazılcam bir diet grubu kuralımmmı kızlar ona göre ne oluyor ne bitiyor die takipte olalllım ne dersinizzizzz:)))))))

ayy bi ara yapıodum bunu ve cidden çok eğleniyodum kuzum
ama bi süre sonra ona da üşendim

kuzum ben miss defneden aldıydım.. bana orjinal fransız güpürü dediler
yalan atmış oalbilirler mi bilmiyom ama bilinen bi marka atmamışlardır die düşünüom

biliyorum canım bloğu zaten mine hanımla irtibata geçeceğim inşallah ama ona ulaşmadan kızlarınkini merak ettim acaba orjinal mi diye:26:

Canım benimki boncuklu olanlardan ki bayan dedi elimdeki en pahalı dantelini seçtin diye.. orjinal fransız dantelinin en basitleri çok basittid diğerleri de çok pahalıydı 4000 e gelecekti onu da canımlar ödeyemezdi

elifin bi diyet sayfası var ama isterseniz hepimizi kapsayan ayrı bi "2013 gelinleri diyette" diye bi sayfa açabiliriz gönüllü kim???

elifin bi diyet sayfası var ama isterseniz hepimizi kapsayan ayrı bi "2013 gelinleri diyette" diye bi sayfa açabiliriz gönüllü kim???

hüm 2013 gelinler alışverişte 2013 gelinler sporda die versyonları çıkabilir :)))))))) ay ne güzel olur diet şart 60 olmuşum akşam gidicez kısmetse kız arkadaşlarımla spor kayıt işini halledicez

artıkkkk gitsin kilolllarrrr

hayrlı olsun güle güle giyy gizz :)

yinee yapp :) :118: :118:

bence yeni açmayalımm zaten o sayfa sessizz bizi kaldırır :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...697-uc-genc-kizin-kilo-verme-deneyimleri.html
şeklinde adress :)
hadi geçelim o sayfaya şenlendirelimmm

vallla kiloların gitmesi şart ki ne şart :))) motnları bilem 36 aldım aslında 38 olsa seneyede giyerdim mantığı olurdu zaten seney giycem mananen çok beğendim tarzımı değiştiriyorum kırmızı içi beyaz kürklü şapkalı mont bide laciver fildişli düğmeli uzun kaban aldım :))))))))))) bu ikiliye 150 tl verdim mutluyum huzurluyum

ayyy ben para ahrcayınca rahatkladım geldimmm haaaaa

süper bi rahatlama yöntemi bende kullanırımm onuuu
fotoları var mıı yükleseenee gizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…