'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

isimliğe akşam sevdiceğimlen bakicizz o da beğenirse nazar boncuklusundan istiyorum beğendim oniii

ayrıcana hepinizi buldum ordanama nişanlımın face i olduğu içün ekleyemedim

evet ya. haftasonları ev alışverişinden insan birbirine vakit ayıramıyor. dışardan görenler ohhh hep gezin demesini biliyorlar ama gezme olmuyor ki o

şeyy hmm ben çamaşır delisiyim bakma sen bana bu çeyize özel değil yani. sadece biraz daha abarttım o kadar.

ayy anladım Elifmu

benim de derdim basen ya armut gibi oldum iyice.

bence de bişi giyme tenha koy'a vs giderseniz.

Kız aslı bugün resimlerde bi tane pembeli morlu bi sütyen külot takım vardı Onun markası neydi nerden aldın cnm çok hoşuma gitti o

Son düzenleme:
Kız aslı bugün resimelrde bi tane pembeli morlu bi süten külot takım vardı Onun markası neydi nerden aldın cnm çok hoşuma gitti o

loya'dan aldım

sana yorum yazdım ama görmedin sanırım. o pembeli siyahlı gibi olan da sanırım nbb idi.

Aslımu kimi sokmadı ki kuzum

ayy anladım Elifmu

benim de derdim basen ya armut gibi oldum iyice.

bence de bişi giyme tenha koy'a vs giderseniz.

Aynen bendeee
Armut dalda kız balkonda sallanır vaaay vaaayyyy

Hmm..Şeeeyyy...Kem küüümmmmm

evet ,ayarı kontrol etmek gerek

öyle yapma bakimm böyle yap

tamamm aplaaaa

ayy şımarr hadiii
bence her an çocuk olabilir sen düğünden sonra ana rengine boyat saçını kalsınnn

birilerii aşka mıı gelmişş neeeeeee

isimliğe akşam sevdiceğimlen bakicizz o da beğenirse nazar boncuklusundan istiyorum beğendim oniii

ayrıcana hepinizi buldum ordanama nişanlımın face i olduğu içün ekleyemedim

aaaaa bende bulcamm eklicemmm siziiiiiiiii

dilaaaa beni de bul
mügenin arkadaşlarındaaaa
kızıl saçlı yanında sevdiceği olan bi özge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…