'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar aşka koşuyorum birazdan hazırlanıp çıkıcam mutlu ve güzel bir gün olması dileğiyle çok mutluyum çok zehrammmm senin adınada mutlandım şimdi 2 kocaman gün yihuuu

evet gizimmmmmmmm koca bir iki gün bizimmm nişanlıkta denicezz üstümde görcek

Günaydın kızlar
Zehra ve giz aşklarla mutlu günler.diliyorum biz de öğlen buluşacağız inşallah düğün fuarı var oraya gideceğiz 10 gündür görmedim özlemişimmmmmmm

Loya'yı bende fazla kullanmadım.ama aldıklarımda sıorun yasamadım. yani hepi topu 3 kere ürün alıp kullanmısımdır şimdiye dek. bir de çeyize 3 al 2 öde den aldım.
ten ve kom favorim onların da indirimlerini yakalamak mesele
Gunaydinnn kizlarrrrr :)) hoss oglen oldu sanirimm amaa )

ooooooooo uyuyan güzel hoşgeldin

evet canım hele La senza falan çok pahalı yaa

Diloşummm günaydın hosgeldin..yat kuzum dinlen ohhhh....

hümeyram ben loyadan alt üst takım aldım cok da iyi cıktı....nar cicegi renginde....bayıldım yani....

onun dısında miss claire hastasıyım bende

Diloşummm günaydın hosgeldin..yat kuzum dinlen ohhhh....

hümeyram ben loyadan alt üst takım aldım cok da iyi cıktı....nar cicegi renginde....bayıldım yani....

onun dısında miss claire hastasıyım bende

Hımm bi alıp deneyeyyim bari bende o zaman.... miss claire i çok seviyorum bende şu an ondan kullandığımda var çeyizlik 2 tane var pembe ve dün aldığım mürdüm

Olsun canım hafta içi canın çıkıyor bankada yat tabi... ne yapayım canım kalk kahvaltı yap falan aynı ev teranesi Canımın işten çıkmasını bekliyorum

Ayy vallahii yaa :)) ohh bekle bakalimm bol boll asklaninn :))

Hosbuldumm aslimmm )

evet canım hele La senza falan çok pahalı yaa

Ay bennde cokk seviyorumm la senza yi ben bi indirim yakaladigimda aldimm simdi de vazgecemiyorumm.ama pahali

Gunaydinn caglamm :))hosbuldumm :))

Bu arada hepinizin yazdiklarini cani gonulden begendimm :)) somut olarak begenemesemdee

Son düzenleme:
Ayy vallahii yaa :)) ohh bekle bakalimm bol boll asklaninn :))

Hosbuldumm aslimmm )

Ay bennde cokk seviyorumm la senza yi ben bi indirim yakaladigimda aldimm simdi de vazgecemiyorumm.ama pahali

Gunaydinn caglamm :))hosbuldumm :))

Bu aralar hiç bakmadım la senzaya neler var neler yok acep :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…