Humumm yakin zamanda bende bakmadimm vallahii henuz bi fikrimm yokk ama dun objeye baktimm indirim vardii saten geceliklerde takinlarda flnn
Hımm bi alıp deneyeyyim bari bende o zaman.... miss claire i çok seviyorum bende şu an ondan kullandığımda var çeyizlik 2 tane var pembe ve dün aldığım mürdüm
dehşet ötesi ürünler vargitti içim gitti
valla asker beklemektense düğün günü beklemek daha kolay,, çünkü en azından istediğimde konuşabiliyorum..
Alaydın bi gecelik
Saoll yaa.
ama canım benim acımdan gerçekten öyle .. askerden geleli 2 ay oldu ve bana askerlik süreci çok kötü geldi.. hergün konuşurduk arardı ama ben istediğimde arayamazdım .. düğün günü beklemek öyle değil zaten hazırlık yapıyorsun ve hem zevkli hem eğlenceli güzel bir süreç
darısıı bana olsunn mademm
evett canımmm
allah kavuştursun bir an önce şafak kaç peki
aminn canımm :)
sen telefondan mı giriyosunn ticker yapmıştımm ben amaa :) 74 kaldı inşallahh
https://missclaire.com/tr/Urunler/U...8e4cd-b47e-49c0-bdfa-23f46756da1c&RenkKodu=39 öndeki bordodan aldım bi de
aşklı günlerde kullan
canım çekti ama almayacağım
Aşklandım geldimmmm
Fuara gitttik hiçbirşey yok anca lüks otellerin balo salonlarının tanıtımız falan davetiyeci sadece 1 taneydi onda da bi kaç bişey beğendik işte adresini aldık... Ne mobilya vardı ne de başka bişey bi de yazmışlar katılımcı listesine yok araba kiralama falan filan hiçbiri yoktu
ohh maşallah maşallahh
diğer topikte nası kızdım şimdi nasılımmm
bende çeyiz aldımm kendimee bol boll bugünn :)
Merhaba hayırlı uğurlu olsun.. Sivaslımısın canım :)
Neler aldın neler????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?