Betunnn olur inşallah seninde...
kızlar carsilardayız annemlerle ütü masasi camasirlik seleler falan ıvır zıvır i alıyoruz ay çok para tutuyor yaaa
Ayy ayy hadii hayirli alisverislerr hummm) evi kiz yapiyoo zatenn kizzz :))
Bende sivaslıyım canım çok mutlu olun :))
iyi akşamlar kızlar özgişşşş sölemicektim ama nazardan korkar oldum çok yakında belli olucak o listeye bende yazılabilirim 3 gündür güzel gelişmeler oldu razı oldum ama dua edin en yakın zamanda söliyim herkese şu sıralar giremeyebilirim eğitimde böle şelerrd,i yoğunum bir iki haftaya belli olucak herşey
alllahım çok mutluyum yahuuuuu
gizooommm yihuuuu diyorummmm, maşallah kuzuma
güzel haberlerini tez zamanda bekliyorum inşallah canım benimmm
özgem dua et çok ihtiyacımız var şu süreçt hem ben kır düğünü hayalim olmadığı için sonbahar yada kış gelini olucam yaz kış farketmez gönüller bir samanlıkta seyran olsun ahahahaha ne yazdım ama
benmki tanışma söz nişan hepiciğiii evde olsun diooo nişanı evde yaparsak fikirlerini alıcam zaten özgem sen evde yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam ve elbisene bayılmıştım öyle bir elbise giyebilirim mavişimin elbisesinede bayılmıştım senin elbisenin altı mavişiminn üstü vallla bana uyar :))))))))
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşllah çok mutlu olacağızz
Kizlar merhaba. Cok cok cok yorgunum bugun. Vazmi gecsem nisandan diye bile dusundum. Bugun nisanlik ve dugun salonu gezdik sevdicekle oluyorum yorgunluktan
özgem dua et çok ihtiyacımız var şu süreçt hem ben kır düğünü hayalim olmadığı için sonbahar yada kış gelini olucam yaz kış farketmez gönüller bir samanlıkta seyran olsun ahahahaha ne yazdım ama
benmki tanışma söz nişan hepiciğiii evde olsun diooo nişanı evde yaparsak fikirlerini alıcam zaten özgem sen evde yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam ve elbisene bayılmıştım öyle bir elbise giyebilirim mavişimin elbisesinede bayılmıştım senin elbisenin altı mavişiminn üstü vallla bana uyar :))))))))
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşllah çok mutlu olacağızz
Kizlar merhaba. Cok cok cok yorgunum bugun. Vazmi gecsem nisandan diye bile dusundum. Bugun nisanlik ve dugun salonu gezdik sevdicekle oluyorum yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?