- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Herkese günaydın kızlaaarrrYorucu ve gram dinlenmediğim bir haftasonundan daha hepinize merhaba
Mobilyalarımız gelddiiiii
Özlemcim cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine daha fazla ağırlaşmadan önlemini al
A
Allah'ım bu mesajı okuyan kız güzel,becerikli,iyi kalpli ve akıllıdır.onu cok seviyorum.ona yardım et,hayatını en güzel şekilde yaşasın. lütfen karanlık yerlerde onun güneş gibi parlamasına yardımcı ol. sevmeyi sevilmeyi bilsin. üstelik doğru kişiyi sevebilsin. her zaman onu koru,sana ihtiyacı oldugu zaman ona yardım et ve bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir. hakkında en hayırlısı olan ne ise onu yaşasın.. (amin)
/// Elif'im umarım kalbindeki ve aklındaki ikilemden kurtulursun biran önce.
Özlem geçmiş olsun bebeğimyok bu yıl grip gitmedi :18::18:
ne kadar dikkat edilse de olmuyor. bünye bir şekilde yorgun düşüyor maalesef.
aslımmm eliften önce yazdım sanırımm amaa ne güsell yazmışsın sen öleee :)
aslııııı sen biliyomusunn ben hemen kumbara aldımm uğur böcüklüü
topladım bütün bozukları attım içine bide çocuk gibi annemden babamdan aldımm hepsinii :)
çeyizlik çamaşır için biriktiryorummm
çocuk gibi gelen misafire de tutcammmm
canım benım anlıyorum senıo kadar streslıkı bu evlılık işi bende düşünüyorum bazen ilerki yıllarım nasıl olacak dıye
çok sevsekte bu düşünce hep oluyor.inşallah hep mutlu oluruz
elifimm günaydınn canımm
bu kadar düşünceye iten ne pekii canımm senii bi sıkıntı mı varr :44::44:
elif sen benim en zor kararımd ayanımda oldun gördün yazdın o yüzden hep yanındayım saol varol mutllluk zamanı olsun ikimizede ne olur mutlu ol ağlama mutlllu olalllım bak bende gelin gidebilirim bu sene yalnız gödnerme kızzz beni siz önden ben arkanızdan güller atarak geliyorum
elifim kıyamam sana bennazara mı geldiniz siz kuzum
noldu ki böyle birden
canını sıkan her ne ise Allahım ferahlıklar versin kalbine
siz tabi ki kazanacaksınız..sadece nazar olduğunu düşünüyorum ben
Allah gönlünüze göre versin
anlatmak istersen de burdayız
Eliffffff,Allahım huzura erdirsin sizi inşallah....
hepimizde böyle düsünceler oldu ama atlattık cok şükür...sende atlatacaksın inşallah.....
tabi seni böyle düsünmeye iten ne bilmiyorum ama umarım hallaolur hersey
Günaydın kızlaryorgun savaşcı geldi nasıl yorgunum nasıl uykum var yaa. bu koşuşturma ne olur bitsin ben bitmeden uykumu bile alamıyorum ya. her yerim ağrıyor. evin eksiği de işleri de bitmek bilmiyor.:26:
dün evimize eşyalar geldi. o kadar tuhaf oldum ki evin her yerini inceledim burda mı yaşıcam ben artık diye. bir de salya sümük oldum
ama artık sevdiğimden ayrılmak çok zor geliyorhem giderim hem ağlarım modundayım.
*
Gülin + Özge+Zehra diyeti hayırlı uğurlu olsun.
*
Elifmu :44::44::44: Rabbim gönlünü ferahlatsın sıkıntını alsın inşallah.okudukça şaşırdım.. bence nazar kuzum. dua etcem.
*
Gizemhayırlı olsun çok sevindim.. mutlu haberlerle gelirsin inşallah.
ama ağlamaağlayan insanlara dayanamam ben.hele ağlayan elife hiiiiiçç dayanamamam
kalbim güzel mi :26:teşekkür ederim böyle düşündüğün için
bende seni seviyorum canım benimmmsende iyiki varsın
üzülme ama emi
Allah'ım bu mesajı okuyan kız güzel,becerikli,iyi kalpli ve akıllıdır.onu cok seviyorum.ona yardım et,hayatını en güzel şekilde yaşasın. lütfen karanlık yerlerde onun güneş gibi parlamasına yardımcı ol. sevmeyi sevilmeyi bilsin. üstelik doğru kişiyi sevebilsin. her zaman onu koru,sana ihtiyacı oldugu zaman ona yardım et ve bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir. hakkında en hayırlısı olan ne ise onu yaşasın.. (amin)
/// Elif'im umarım kalbindeki ve aklındaki ikilemden kurtulursun biran önce.
PLUMMMCIMMM HAYIRLI OLSUN CANIM MOBİLYALARDA ....
ayy ne güzel bir duygudur o rabbim banada nasip etsin inşallah hayırlısıyla gönlüme göresini.. çok az kaldı ciddi ciddi ev bakmaya çıkacağımız günlere sadece 1 ay kadar ...
kuzum ne yapsam ne etsem olmuyor kurtulamıyorum bu gripten yiyorum içiyorum giyiniyorum yinede olmuyor son griptir inşallah bu yıl içinde...
Özlem geçmiş olsun bebeğimyok bu yıl grip gitmedi :18::18:
ne kadar dikkat edilse de olmuyor. bünye bir şekilde yorgun düşüyor maalesef.
Amin cnm darısı başına dahaa güzelleri senin olsun inşallah
Walla az kaldı sen yinede emlakçıları takipte ol cnm çok uygun bi ev bulursan ev sahipleri yeni evlilere vermek istiyoya hep Bizimki mesela düğün yapıcaz elimiz dar diye bir ay sonrasından başlattı kirayı ilk ay kira almadı cnm Çok beğendiğin bi ev olursa kaçırmak istemediğin konuşabilirsiniz ev sahibiyle
sagol dilam
hepimizin sıkıntılı anları oluyor ve manevi boşluğu yaşıyoruz tek ilacımız gönülden dua aslında. Rabbim bu zorlu süreçte gönlünü aydınlatır umarım Elif'in.
ikilemde kalmak çok zor.çok boyutlu düşünüp sonunu yine bulamamak ....... ciddi yol dönümleri oluyor bazen insanın hayatında. umarım Elif te hakkında hayırlı olan kararı alır. pişmanlık serpmez Rabbim yüreğine.
dupduru olur gönlü inşallah.
iyi yapmışsın. ben de annemin bakkal bozuluklarını hayır işle deyip kumbarama atıyordum
güle güle kullan. bereketli olsun
İnşallah Edacım..
Gerçekten çok yorgun, tükenmiş hissediyorum kendimi.
Olmaz mı Dilam..
Şuan anlatacak mecalim yok hiçbirşeyi.
Dilerim bir gün en hayırlı şekilde ferahlamış olarak gelmek nasip olur buraya..
Gizim şunu biliyorum seviyorum ben.
Senin gibi.
3.5 yıldır arta arta seviyorum.
Seviyoruz biz.
Sadece çok yara aldık.
Çok yaralandık.
İnşAllah sonumuz en hayırlı şekilde olur.
Bilmiyorum Özgem ya..
Hiç olmaz dediğim, herşey ne kadar iyi gidiyor dediğim şeyler oldu hayatımda.
Ben ayakta uyuyormuşum, her şeyi toz pembe görüyormuşum meğer..
Kazanalım Özgem biz ya
Ne olur kazanan biz olalım.
Dayanamıyorum
Feraha ermek sitiyorum artık ben.
Biliyorum kuzum, iyi ki varsınız hepiniz ayrı ayrı..
İnşAllah Çağlam ya..
Yuvalar hiç kolay kurulmuyormuş bunu anladım.
Sen sahip çık eşine.
Sarıl ona, zira bazen çok geç oluyor..
Sağol Aslım benim.
Bende çok şaşkınım kuzum.
Bir anda bahar çiçekleri söndü içimdeki.
Bi anda oldu herşey yaaa, bi anda.
Ağlamak bende istemiyorum artık.
Yemin ediyorum ağlamaktan yorulur mu bi insan ya.
Yorulurmuş.
Yaşamasaydım keşke ama, yaşadım gördüm..
selamlar herkesee
nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
ben bildiğiniz gibiyim, haftasonu aşklayım çok şükür, işle ilgili de görüşmelerim oluyor olumlu bi sonuç elde etmesem de olucak inşallah..
öyle iştee
Ben izin aldım kızlar.
Çok kötüyüm.
Duramıyorum yine.
Bi geçiyo bi geliyo.
Hoşçakalın..
Ben izin aldım kızlar.
Çok kötüyüm.
Duramıyorum yine.
Bi geçiyo bi geliyo.
Hoşçakalın..
ahhh canım zeytinburnundaki adi şerefsiz ev sahipleri aç gözlülüer hayatta öyle birşey yapmazlar birde kalabalık yer ya orası adam biliyorki biz tutmazsak 1-2 saat içinde başkası tutacak hayatta 1 ay sonra başlatmazlar kira falan
geçmiş olsun. ben de geçen hafta rahatsızlandım.. hala arada gel git yasıyorumaslımmm yaaa hiç sorma daha atlatalı 20 gün olmuştu ki diğeri 15 gün civarında sürmüştü
20 gün ARAYLA 2. GRİP NEFES ALAMIYORUM çok zor bişey ama allah cümlemizi beterinden korusun canım yaaa
evininde fotolarını bekliyoruz canım ona göre
Ben izin aldım kızlar.
Çok kötüyüm.
Duramıyorum yine.
Bi geçiyo bi geliyo.
Hoşçakalın..
aslımm senin gönlün ne kadar zenginn, ne kadar maneviyatı yüksekk yaa, hayranım sana inankii
bu güzel dileklerin umarım senin içindde olurr.
biliyorum o ikilemii yakın zaman önce geçirdim hala da bi soru işareti var aklımda amaa seviyorum çokk
hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbimm utandırmasın biziii :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?