'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah'ım bu mesajı okuyan kız güzel,becerikli,iyi kalpli ve akıllıdır.onu cok seviyorum.ona yardım et,hayatını en güzel şekilde yaşasın. lütfen karanlık yerlerde onun güneş gibi parlamasına yardımcı ol. sevmeyi sevilmeyi bilsin. üstelik doğru kişiyi sevebilsin. her zaman onu koru,sana ihtiyacı oldugu zaman ona yardım et ve bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir. hakkında en hayırlısı olan ne ise onu yaşasın.. (amin)

/// Elif'im umarım kalbindeki ve aklındaki ikilemden kurtulursun biran önce.

PLUMMMCIMMM HAYIRLI OLSUN CANIM MOBİLYALARDA ....

ayy ne güzel bir duygudur o rabbim banada nasip etsin inşallah hayırlısıyla gönlüme göresini.. çok az kaldı ciddi ciddi ev bakmaya çıkacağımız günlere sadece 1 ay kadar ...

kuzum ne yapsam ne etsem olmuyor kurtulamıyorum bu gripten yiyorum içiyorum giyiniyorum yinede olmuyor son griptir inşallah bu yıl içinde...

Özlem geçmiş olsun bebeğim yok bu yıl grip gitmedi :18::18:

ne kadar dikkat edilse de olmuyor. bünye bir şekilde yorgun düşüyor maalesef.

aslımmm eliften önce yazdım sanırımm amaa ne güsell yazmışsın sen öleee :)

aslııııı sen biliyomusunn ben hemen kumbara aldımm uğur böcüklüü
topladım bütün bozukları attım içine bide çocuk gibi annemden babamdan aldımm hepsinii :)
çeyizlik çamaşır için biriktiryorummm
çocuk gibi gelen misafire de tutcammmm

aslımmm eliften önce yazdım sanırımm amaa ne güsell yazmışsın sen öleee :)

sagol dilam

hepimizin sıkıntılı anları oluyor ve manevi boşluğu yaşıyoruz tek ilacımız gönülden dua aslında. Rabbim bu zorlu süreçte gönlünü aydınlatır umarım Elif'in.

ikilemde kalmak çok zor. çok boyutlu düşünüp sonunu yine bulamamak ....... ciddi yol dönümleri oluyor bazen insanın hayatında. umarım Elif te hakkında hayırlı olan kararı alır. pişmanlık serpmez Rabbim yüreğine.

dupduru olur gönlü inşallah.

iyi yapmışsın. ben de annemin bakkal bozuluklarını hayır işle deyip kumbarama atıyordum

güle güle kullan. bereketli olsun

canım benım anlıyorum senı o kadar streslıkı bu evlılık işi bende düşünüyorum bazen ilerki yıllarım nasıl olacak dıye
çok sevsekte bu düşünce hep oluyor.inşallah hep mutlu oluruz

İnşallah Edacım..
Gerçekten çok yorgun, tükenmiş hissediyorum kendimi.

elifimm günaydınn canımm
bu kadar düşünceye iten ne pekii canımm senii bi sıkıntı mı varr :44::44:

Olmaz mı Dilam..
Şuan anlatacak mecalim yok hiçbirşeyi.
Dilerim bir gün en hayırlı şekilde ferahlamış olarak gelmek nasip olur buraya..

Gizim şunu biliyorum seviyorum ben.
Senin gibi.
3.5 yıldır arta arta seviyorum.
Seviyoruz biz.
Sadece çok yara aldık.
Çok yaralandık.
İnşAllah sonumuz en hayırlı şekilde olur.

Bilmiyorum Özgem ya..
Hiç olmaz dediğim, herşey ne kadar iyi gidiyor dediğim şeyler oldu hayatımda.
Ben ayakta uyuyormuşum, her şeyi toz pembe görüyormuşum meğer..
Kazanalım Özgem biz ya
Ne olur kazanan biz olalım.
Dayanamıyorum
Feraha ermek sitiyorum artık ben.
Biliyorum kuzum, iyi ki varsınız hepiniz ayrı ayrı..

İnşAllah Çağlam ya..
Yuvalar hiç kolay kurulmuyormuş bunu anladım.
Sen sahip çık eşine.
Sarıl ona, zira bazen çok geç oluyor..

Sağol Aslım benim.
Bende çok şaşkınım kuzum.
Bir anda bahar çiçekleri söndü içimdeki.
Bi anda oldu herşey yaaa, bi anda.

Ağlamak bende istemiyorum artık.
Yemin ediyorum ağlamaktan yorulur mu bi insan ya.
Yorulurmuş.
Yaşamasaydım keşke ama, yaşadım gördüm..

Aslımmmmm
Sağol ya.
Ne desem nasıl teşekkür etsem az.
Kelimelerle aram hep iyidir ama bu sefer anlatamıyorum ben hiç birşeyi.
Ne desem bilemiyorum artık.
Ağlatmayın beni daha fazla..
Rabbim dualarımızı duysun, er yada geç veya hiç.
Ama hayırlı olanı versin.
Ne olur bitsin bu çile, bu keder ya.

Bize göre değil bunlar..
Bunları hak etmedik ki biz

5 ay nasıl geçer böyle.
Nasıl dayanırım ben daha fazla.
Yoruldum artık ya
Yeter!

Seni çok seviyorum Aslımu.
İyi ki varsın, iyi ki hepiniz varsınız..
Gerçekten beni tanımadan ettiğiniz bu dualar ulaşsın yerine ne olur.

Araftayım.

Su serpilsin gönlüme artık..

Mutlu olayım ben.
Sizler de mutlu olun!

selamlar herkesee

nasılsınız keyifler yerindedir inşallah

ben bildiğiniz gibiyim, haftasonu aşklayım çok şükür, işle ilgili de görüşmelerim oluyor olumlu bi sonuç elde etmesem de olucak inşallah..

öyle iştee

Amin cnm darısı başına dahaa güzelleri senin olsun inşallah
Walla az kaldı sen yinede emlakçıları takipte ol cnm çok uygun bi ev bulursan ev sahipleri yeni evlilere vermek istiyoya hep Bizimki mesela düğün yapıcaz elimiz dar diye bir ay sonrasından başlattı kirayı ilk ay kira almadı cnm Çok beğendiğin bi ev olursa kaçırmak istemediğin konuşabilirsiniz ev sahibiyle

aslımmm yaaa hiç sorma daha atlatalı 20 gün olmuştu ki diğeri 15 gün civarında sürmüştü
20 gün ARAYLA 2. GRİP NEFES ALAMIYORUM çok zor bişey ama allah cümlemizi beterinden korusun canım yaaa
evininde fotolarını bekliyoruz canım ona göre

ahhh canım zeytinburnundaki adi şerefsiz ev sahipleri aç gözlülüer hayatta öyle birşey yapmazlar birde kalabalık yer ya orası adam biliyorki biz tutmazsak 1-2 saat içinde başkası tutacak hayatta 1 ay sonra başlatmazlar kira falan

Elif'im artık ağlancaksa da mutluluktan olsun inşallah.

senin de imtihanın bu oldu şuan demek nişanına 19 gün kala..

o enerji bir anda nasıl yerle bir oluyor. şuan sanki dediklerini ben tekrar yaşıyorum. eski günlerim geldi aklıma. zor çok zor.

umarım dualar da yerini bulur. senin kalbinde olmak istediğin yerde olur. bende seni seviyorum ki

iyi yapmışsın. ben de annemin bakkal bozuluklarını hayır işle deyip kumbarama atıyordum

güle güle kullan. bereketli olsun

aslımm senin gönlün ne kadar zenginn, ne kadar maneviyatı yüksekk yaa, hayranım sana inankii
bu güzel dileklerin umarım senin içindde olurr.
biliyorum o ikilemii yakın zaman önce geçirdim hala da bi soru işareti var aklımda amaa seviyorum çokk
hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbimm utandırmasın biziii :26::26:

elifimm cidden çok değer verdiğim insanlar arasındasın şu forumdaa bu şekilde görmeye hiç alışkın diilim seni böle görmeyee
rabbim gönlünü ferahlatsın inşallahh. bu günleri hayırlısıyla aşın vee görmemiş olun bu günlerii:26::26:
öle güsel günlerin olsun kii bu günler hiç hatırlanmasın bilee:26:
aglamaa kendinii toplaa, kendini dinlee. için kalbin ruhun ne dioo ona göre karar verr. inşallah her şey çok güsell olur canım benimm.
rabbimm her şeyi gönlüne göre versinnn inşallahhh:26::26:

hoşgeldin kıymetcimmmmm

Ben izin aldım kızlar.
Çok kötüyüm.
Duramıyorum yine.
Bi geçiyo bi geliyo.

Hoşçakalın..

elifim dikkat et kendine hoşçakal

Yok cnm öyle kötümser düşünme bizim tuttuğumuz yerde öyle kalabalık biliyosun ama ev sahibi burası aile apartmanı diye herkese vermek istememiş Baktı biz 2 kişi çalışıyoruz akşamları gelicez Yeni evli olucaz evini temiz kullanıcaz kirayıda aksatmicaz Kaz gelicek yerden tavuk esirgemezler ev sahipleri çok uyanık özlemcim herşeyi düşünüyolar
Bakıyomusun internetten ilanlara arada

geçmiş olsun. ben de geçen hafta rahatsızlandım.. hala arada gel git yasıyorum hayırlı düğünü atlatsaydım düğün üstü gribe tekrar yakalancam die korkuyorum.

resim atacagım canım unutur muyum hiç

Ben izin aldım kızlar.
Çok kötüyüm.
Duramıyorum yine.
Bi geçiyo bi geliyo.

Hoşçakalın..

canımmmm
dinlen ,kendine iyi bak. uyumak istiyorsan uyu. ama sorunları örtmek icin uyuma.
evrene senin için olumlu enerjimizi göndercez herşey güzel olacak inşallah.

amin dilam, hepimiz için.
zorlu bir süreç .. hayırlısı diyoruz. önümüze sorunlar geliyor bazen aşıyoruz bazen aştığımızı sanıyoruz bazen de sevgimizin ardına sığınıyoruz. kimseyi tam tanıyamayız ama umarım Rabbim kimseyi pişman etmez bu süreçte. eş diye seçtiğimiz bireyler de tanıdığımız halleriyle kalırlar umarım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…