'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum nettin yaaaaaaa
Benim 11 Ağustostuuuuu

Allah Allah :44: Benden 10 gün sonra biri vardı o listeden çıktı ozaman aman neyse Yeni tarihin hayırlı uğurlu gelsin cnm inş Eeee nasıl birden bbire böyle bi değişiklik oldu Hazırlıklar tamam mı

Son düzenleme:
günaydınlarrr kuzular nasılsınızzz ben halaa hastayım ama artık bugün ve yarın spora gitmeliyim çünkü sonra regl olucam 6 gün yine gidemicem olmıcak galiba ben zayıflamıcam şuandada petibör yiyom zatn :

pınarcım geçmiş olsun canım ne olduğunu anlatamam demişsin o yüzden bişe diyemiyorum ama nörolojiden ziyade psikoloğa gitmelisin bence şahsen ben düşünüyorum gitmeyi

özlemiimmm hoşgeldin nasılsın cnm denk gelemiyoruz ne zamandır Nasıl oluyo gelinliğin cnm var mı bi yaramazlık

Günaydın kızlarr..Nasılsınız bakalım. Sizi okuyorum hep süpersiniz hepiniz..
Kış boyu hasta olmadım şuan boğazım felaket. Öksrüyorum.

Düğününğ öne alan elif'di dimi.. ahh ahh bende yapabilsem keşke ama pff. neyse 100den düşmeye az kaldı benimde. Allah sonumuzu hayır etsin.

Sinirlenen pınar dı sanırım. Canım sakin olmak kolay değil. heleki aile ile ilgili birşeyler varsa zor. psikolog ya da yol gösterecegine inandıgın biri sana yardımcı olabilir. Bende de panik atak var ara ara atak yapıom yani :)) Konuşmak iyi gelir her zaman. içinde tutma konuş anlat. Gerekirse agla ama içine atma . İnşallah rahatlarsın kısa zamanda ve bir daha olmaz inşallah

Bütün gelincikler iyisinizdir inşallah. Her daim iyi olun inşallah.

özlemiimmm hoşgeldin nasılsın cnm denk gelemiyoruz ne zamandır Nasıl oluyo gelinliğin cnm var mı bi yaramazlık

canım rahatsızım biraz çalışıyorum işte .. yokmu bir yaramazlık şükürler olsunnnn nisan 13 de kısmetse son provaya gidicem şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ilgililer isteklerimi geri çevirmiyorlar hayırlısı bakalım maşallah diyorum..

senin iş güç nasıl bakalım hallettinizmi ?

bi tane ev gördüm az önce ama bina çok eski yaaa ben eski binalardan ve zeytinburnundan çok korkuyorum ama ev şahane

Emlak Ofisinden Kiralık Daire 800 TL 85 m2 2+1 odalı İstanbul Zeytinburnu Nuripaşa Mah. - 118135440

cnm ya inş gönlüne göre olur hayırlısıyla giyersin gelinliğini notlarım arasına ekliyorum tşk.

sağol canımmm

kesinlikle tavsiye ederim giderken bana yaz ismimi veririm hatta gerekirse arar seninde ismini veririm arkadşaım derim emin ol çok memnun kalırsın bana da plum tavsiye etmişti onun bir arkadaşı orada diktirmiş..

bu yıl kımler evlenıyor?

beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldinn özlemcimm
hala geçmedimi cnımm yaaa tez zamanda iileşirsin inşallahh :26:

günaydınn canımm
çok geçmiş olsunnn salgın vr sanırım herksler hastaaa

günaydın nasılız bugün bakalım:)

günaydınn edaa
iyiyizz sen nasılsınnnn ??

bende ıyıımde arkadaşlar. kafamı kurcalayan bır konu var benı uzen sıkan
evlenen her bayanın işi olması gerektığını düşünüyorum ben.Maalesef okul bıtınce çok bunaldım.İşim yok evlenıcem yakında ama üzülüyorum işte

bende seninle aynı fikirdeyimm bayan para kazanmalı die düşünyorumm
az sabrett edacımm inşallah karşına hayırlı bi iş çıkarr.. işin peşini kovalamazsan gelmiyo vallahii az sabır ve gayrett

bende seninle aynı fikirdeyimm bayan para kazanmalı die düşünyorumm
az sabrett edacımm inşallah karşına hayırlı bi iş çıkarr.. işin peşini kovalamazsan gelmiyo vallahii az sabır ve gayrett

evet ama ben konservatuar mezunuyum.
öğetmenlık hakkımız yok, eskıden vardı.hal böyle oluncada ister istemez üzülüyorum offff.

acabaaaaa ;
aslı, hatice, maviş, özge, zehra, gülin, kıymet, hümm nerdelerrr??
yoklama yapcamm sabahlarıı

Özlemcim ev güzelmiş satın almicaksınki kaç yıllık olduğu önemli değil oyüzden içi güzel olsun

o kadar uzun bir mail yazmıştım tüm hissettiklerimi anlatan ama nedense yayınlayamadım gitti silindi hepsi.demek ki anlatmamam gerekiyormuş

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.stresle sinirle başa çıkmayı öğrenmem lazım ilaç kullanmak o haplara bağılmı olmak istemiyorum bunun içni elimden geleni yapacağım..inşallah rabbim bana yardım edecektir

sizden de ricam dua edin bana kalbim genişlesin ferahlayayım biraz olsun

elifim gördüm seni canım..bizim 30 mart iptal oldu yalnız başka bahara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…