'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cancağızım bizede anlatmak istemezmisin rahatlarsın boşalırsın biraz bence ağlamak bu durumda çok iyi geliyor

Ayyy cnm ne demek O kadar ev baktımki aylardır Kendimi emlakçı gibi hissediyorum artık Evi tutunca boşluğa düştüm o derece yaani
Krediye giricek peşinatınız varsa bi saniye bile düşünmeyin zaten kirayı Kocamustafapaşada olur ozaman size ordanda bakabilirsiniz 34:

Severim dabüüüü

Oooo mantı mıııı?

oy pınarımm yaa nie öle hissettin kii
acaba düğün psikoljisi fln da etkilemiş olmasın senii canımmm

çokk beğendimm elifimm ama küçücükk gördüm fotonuuu

Bende pek küçük diilim oysaaaa

Allah Allah :44: Benden 10 gün sonra biri vardı o listeden çıktı ozaman aman neyse Yeni tarihin hayırlı uğurlu gelsin cnm inş Eeee nasıl birden bbire böyle bi değişiklik oldu Hazırlıklar tamam mı

Daha dünden önceki gün belli oldu
Hiç bişi yok henüüüüzzzzz

Neeeedecem ben Tuğçe yaaaa

Hoşgeldin bebeeeeğiiimmmm
Nasılsın bakalıııım?
Bizimki aniii oldu ama baldan dadluuu olduuuuu

ayy kızlar günü yarıladık... öğle tatili oldu. öğle arası kızlarlar bi avm ye gidiyimde kafa dağıtıyım azcık. gelince de karnımı bi gzel doyururum. öğleden sonra görüşürüz :80:

pınarım azda olsa çıksaydınn canımm ağlamazdın nefes alırdınn birasss
ayy amin aminn kuzumm. hemen okudumm pınar inşallah çok ii olcakkk

sağol dilam benimm

yalnız kalırsam kendimi dinlerim yine istem dışı ağlıydrum zaten elimde değil yani

cancağızım bizede anlatmak istemezmisin rahatlarsın boşalırsın biraz bence ağlamak bu durumda çok iyi geliyor

akyamdan beri durup durup ağlıyorum özlemcim üsttede dedim durduramıyorum kendimi akıyo yani..kalp ağlamadan göz ağlamazmış ya benim kalp boşalıyo heralde şu anda.

canım bizim hep maddi konular ya.ki ben bi sorun parayla çözülecekse ona sorun gözüyle bakmayan biriyim.Allah sağlığımızı almasın elimizden herşey yapılır para elbet kazanılır bulunur yani diye düşünüyorum.Ama öyle bi noktaya geldim ki artık ne yapacaığımı şaşırdım nişanlımda fazla rahat elbet bi yol bulunur modunda.ailemde abime yoğunlaşmış durumda..

birazı böyle işte daha farklı sorunlarda var tabi ama en büyük etken maddi imkansızlıklar

Hoşgeldin bebeeeeğiiimmmm
Nasılsın bakalıııım?
Bizimki aniii oldu ama baldan dadluuu olduuuuu

Hoşbuldum canım teşekkürler. Kahvaltı faslı falan bitti sıcak birşeyler içince daha iyiyim. Hazırlanmam lazım şimdi. Okula Gidicem Öğretmen adayı olaraktan :)
Sen süüpersin heyecan ve aşk ne kadar güzel :)
Evet güzel olmuş valla beklemek sıkıcı yaa . Ama senin erken düğün yapacagını okuyunca ben heycan yaptım nedense heheheh

bende Fotograf ve kuaför işini halletmeye çalışıyorum bakalım işte. Memlekette olmayınca burdan idare etmek zor biraz. Arkadasım sağolsun memlekette o ilgilenio :)

dilaaa hepsini zehroşun suçu valla.. hırs yaptık birbirimizi geççez diye ama zehroşu geçmek çok imkansız

elifff hislerime tercüman olmuşsun kuzum..

eda ben eski üyelerdenim ve seni eskiden beri tanıyorum cinsel konularla
o nedenle ben de açık konuşucam.. ya sen erkeksin.. ya da elifin dediği gibi değişik bi kızsın

pınarımm kıyamam sana.. Allah zor durumdayken elbet bi kapı açıyo.. sana bol bol dua edelim herşey gönlünce olsun inşallah

Canım üzme kendini lütfen hepimiz maddi sıkıntılar yaşıyoruz Allah a şükür sağlığımız yerinde Dediğin gii Rabbim sağlığımızı almasın elimizden hepsi hallolur skma canını sen Bende çok takıyodum kafaya ama inan Allah yardım ediyo evlenene cidden bunu görüceksin alışverişlere başladıkça Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş

demiyorumm daha bişe sizeee

mavişimm yaa hayırlısı neyse o olsun canım üzülme bu kadar lütfennn
inşallah sizde de bi mucize olur istediğin gün ve saati alırsınnn:26:

demiyorumm daha bişe sizeee

mavişimm yaa hayırlısı neyse o olsun canım üzülme bu kadar lütfennn
inşallah sizde de bi mucize olur istediğin gün ve saati alırsınnn:26:

Zar zor sıkıntıyla izin istedim tekrardan patrondan yine mi dermişçesine baktı morelim nasıl bozuldu 4 te tekrar gidecez seyhan belediyesine

Son düzenleme:

Niye cnm noldu da alamadın tarihi :44: Ağlama ama yaa. alırsınız sıkma canını ama

pınarımm kıyamam sana.. Allah zor durumdayken elbet bi kapı açıyo.. sana bol bol dua edelim herşey gönlünce olsun inşallah

amin özgecim sağolasın

bunların hepsini biliyorum tuğçem sorun orda zaten.

çok teslimiyetçiyimdir ben hiç sorgulamam mesela vardır bunda da bi r hayır derim geçer giderim.nasip değilmiş ya da nasibimde bu da varmış derim..

bildiğim halde her türlü kendime ve etrafıma destek olduğum halde bazı şeyler yoruyor artık çok

ben yeterince sıkışmamışım demek ki daha hızırım gelmedi

Niye cnm noldu da alamadın tarihi :44: Ağlama ama yaa. alırsınız sıkma canını ama

Kuzum şirkette tek bayanım ben olmayınca işler birikiyo bide ne anlamı varsa dışarı personelinin gözüne batıyo sanki kendileri hiç izin istemiyolar beni kıskanıyolar sanırım yaa o yüzden sık sık izin almayı sevmiyorum şu 2 haftadır sürekli izin istemek zorunda kalıyorum keyfime almıyorum ama yaa 4 gibi tekrar gidecez söledim patrona ters ters izin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…