hepsi benim suçummben onları bu oyuna başlattımm
dilamm sağol canım benim şimdi daha iyiyim patronumla konuştuk biraz dah doğrusu ben yanlış bi iş yaptım o da sende bişeyler var dedi.o an aktı zaten gözümden yaşlar utandım tabi çok ama Allah razı olsun oturdu konuştu benle.kimsenin yapmadığını yaptı.baba gibiydi.
izin verdi hatta git gez dolaş biraz dedi ama istemiyorum çıkmak kafam dağılsın en aznıdan burda dışarı çıksam ağlar zırlarım bütün gün
CANIMM MMMMM BENİMMMMM çok teşekkür ederim uğraşmışta ev bulmuş yaaaaaa çok mutlu oldum...
ama kuzum yeşiltepe trene biraz uzak kalıyor ben yeşilköyde çalışyorm trene yakın yerlerden bakmak durumundayız ..
1+1 i kiralıkta değilde satılıkta düşünüyoruz keşke çıksada valla hemen bi şekilde alırız krediyle ama zeytinburnunda deprem spnrası 1+1 şöyle 1. katlarda falan hep 120 -130 milyar civarında ooofffffff
evett sevv benii kocamann sevv enerji patlaması yaşayalımm voltran oluşturalımmm :111::111::111::111::111::111::111:
ben piknik sepetimi de alim gelim ya da en iisi sen bana gell
hatta hepiniz gelinn :)
vallahi içli köfteler mantılar açarımm sizeeee
kendimi tanıttım bebekkk
oy pınarımm yaa nie öle hissettin kii
acaba düğün psikoljisi fln da etkilemiş olmasın senii canımmm
çokk beğendimm elifimm ama küçücükk gördüm fotonuuu
Allah Allah :44: Benden 10 gün sonra biri vardı o listeden çıktı ozaman aman neyseYeni tarihin hayırlı uğurlu gelsin cnm inş Eeee nasıl birden bbire böyle bi değişiklik oldu Hazırlıklar tamam mı
Günaydın kızlarr..Nasılsınız bakalım. Sizi okuyorum hep süpersiniz hepiniz..
Kış boyu hasta olmadım şuan boğazım felaket. Öksrüyorum.
Düğününğ öne alan elif'di dimi.. ahh ahh bende yapabilsem keşke ama pff. neyse 100den düşmeye az kaldı benimde. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sinirlenen pınar dı sanırım. Canım sakin olmak kolay değil. heleki aile ile ilgili birşeyler varsa zor. psikolog ya da yol gösterecegine inandıgın biri sana yardımcı olabilir. Bende de panik atak var ara ara atak yapıom yani :)) Konuşmak iyi gelir her zaman. içinde tutma konuş anlat. Gerekirse agla ama içine atma . İnşallah rahatlarsın kısa zamanda ve bir daha olmaz inşallah
Bütün gelincikler iyisinizdir inşallah. Her daim iyi olun inşallah.
Severim dabüüüü
Oooo mantı mıııı?
Bende pek küçük diilim oysaaaa
[B:[/COLOR][/FONT][/B]
pınarım azda olsa çıksaydınn canımm ağlamazdın nefes alırdınn birasss
ayy amin aminn kuzumm. hemen okudumm pınar inşallah çok ii olcakkk
cancağızım bizede anlatmak istemezmisin rahatlarsın boşalırsın biraz bence ağlamak bu durumda çok iyi geliyor
Hoşgeldin bebeeeeğiiimmmm
Nasılsın bakalıııım?
Bizimki aniii oldu ama baldan dadluuu olduuuuu
mavişim hayatımm noldu sana..
sağol dilam benimm
yalnız kalırsam kendimi dinlerim yine istem dışı ağlıydrum zaten elimde değil yani
akyamdan beri durup durup ağlıyorum özlemcim üsttede dedim durduramıyorum kendimi akıyo yani..kalp ağlamadan göz ağlamazmış ya benim kalp boşalıyo heralde şu anda.
canım bizim hep maddi konular ya.ki ben bi sorun parayla çözülecekse ona sorun gözüyle bakmayan biriyim.Allah sağlığımızı almasın elimizden herşey yapılır para elbet kazanılır bulunur yani diye düşünüyorum.Ama öyle bi noktaya geldim ki artık ne yapacaığımı şaşırdım nişanlımda fazla rahat elbet bi yol bulunur modunda.ailemde abime yoğunlaşmış durumda..
birazı böyle işte daha farklı sorunlarda var tabi ama en büyük etken maddi imkansızlıklar
mavişimm nolduu kuzummmm ??
dilaaa hepsini zehroşun suçu valla.. hırs yaptık birbirimizi geççez diye ama zehroşu geçmek çok imkansız
elifff hislerime tercüman olmuşsun kuzum..
eda ben eski üyelerdenim ve seni eskiden beri tanıyorum cinsel konularla
o nedenle ben de açık konuşucam.. ya sen erkeksin.. ya da elifin dediği gibi değişik bi kızsın
pınarımm kıyamam sana.. Allah zor durumdayken elbet bi kapı açıyo.. sana bol bol dua edelim herşey gönlünce olsun inşallah
Ya ben ne şansız biriyim bi günde bi işim istediğim gibi neden rast gitmez ona ağlıyorum nikah tarihimi saatimi alamadım ona ağlıyorum sürekli iş yerinden izin alamıyorum ona ağlıyorum patlayacak bomba gibiyim ben ne şansız bir gelinciğim yaa
demiyorumm daha bişe sizeee
mavişimm yaa hayırlısı neyse o olsun canım üzülme bu kadar lütfennn
inşallah sizde de bi mucize olur istediğin gün ve saati alırsınnn:26:
Ya ben ne şansız biriyim bi günde bi işim istediğim gibi neden rast gitmez ona ağlıyorum nikah tarihimi saatimi alamadım ona ağlıyorum sürekli iş yerinden izin alamıyorum ona ağlıyorum patlayacak bomba gibiyim ben ne şansız bir gelinciğim yaa
pınarımm kıyamam sana.. Allah zor durumdayken elbet bi kapı açıyo.. sana bol bol dua edelim herşey gönlünce olsun inşallah
Canım üzme kendini lütfen hepimiz maddi sıkıntılar yaşıyoruz Allah a şükür sağlığımız yerinde Dediğin gii Rabbim sağlığımızı almasın elimizden hepsi hallolur skma canını sen Bende çok takıyodum kafaya ama inan Allah yardım ediyo evlenene cidden bunu görüceksin alışverişlere başladıkça Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
Zar zor sıkıntıyla izin istedim tekrardan patrondan yine mi dermişçesine baktı morelim nasıl bozuldu 4 te tekrar gidecez seyhan belediyesine
Niye cnm noldu da alamadın tarihi :44: Ağlama ama yaa. alırsınız sıkma canını ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?