'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama tuğçecim deprem her an olabilir benim korkum maalesef deprem

allah korusun canım ya
istanbulda olcak zaten hepimiz tehlıkedeyız ama evın yapısıda önemlı.Örneğın beşiktaştakı kayalık yapıya sahıp evlerde oturanlar daha şanslı.Bende istanbula gelın gıdeceğım korkmuyor değilim.

pınarımm kendini nası rahat hissedyosan öle yapp canımm..
eğer az biras rahatlattıysa tekrar tekrar yazz.. biz her zaman seni dinlemeye sana yardımcı olmaya hazırız. az çok tanıdın bizlerii.
ben çok üzüldümm seni hep neşeli gördüğüm içinn
içini ferah tut rabbim yanında yardımcın olsun inşallahh :26::26:

Saol cnm teşekkürler. ben Nisan sonuna doğru gelinlik bakmaya başlıyacağım. haber veririm tekrar tşk ilgine

beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun cnm hepimize :123:

Son düzenleme:
arkadaşlar hadı bır konu açıp sohbet edelım.Ben başlatıyorum:)
evlıkte kadının cınsel anlamda erkekten daha isteklı olması sorun yaratırmı ?ne dersiniz?

dilamm sağol canım benim şimdi daha iyiyim patronumla konuştuk biraz dah doğrusu ben yanlış bi iş yaptım o da sende bişeyler var dedi.o an aktı zaten gözümden yaşlar utandım tabi çok ama Allah razı olsun oturdu konuştu benle.kimsenin yapmadığını yaptı.baba gibiydi.

izin verdi hatta git gez dolaş biraz dedi ama istemiyorum çıkmak kafam dağılsın en aznıdan burda dışarı çıksam ağlar zırlarım bütün gün

Pınarım tüm dualarımız seninle..

Allahım bizim Ağustos gelini biricik çıtır olacak gelinciğimiz Pınarın gönlüne ferahlık ver Ya Rabbim.
Onu tüm kötülüklerden, kötü enerjilerden koru..
O sadece sana sığınsın, sende ona derman ol!

Buradaki tüm gelinciklerin kalpleri tertemiz..
Hepimiz bir kere bunu okusak belki Pınar feraha erer benim gibi..
Aslımın yazarak hepimize ettirdiği duaya çok inandım ben çünkü!

CANIMM MMMMM BENİMMMMM çok teşekkür ederim uğraşmışta ev bulmuş yaaaaaa çok mutlu oldum...

ama kuzum yeşiltepe trene biraz uzak kalıyor ben yeşilköyde çalışyorm trene yakın yerlerden bakmak durumundayız ..
1+1 i kiralıkta değilde satılıkta düşünüyoruz keşke çıksada valla hemen bi şekilde alırız krediyle ama zeytinburnunda deprem spnrası 1+1 şöyle 1. katlarda falan hep 120 -130 milyar civarında ooofffffff

Aminn

sağol canım benim tabiki en büyük destek dualar zaten kalbim öyle sıkışık ki.sanki göğsüme biri oturmuş gibi daralıyorum.derin derin nefes alıyorum devamlı.inanıyorum bende feraha kavuşacağım

mavişimm nolduu kuzummmm ??

pınarım azda olsa çıksaydınn canımm ağlamazdın nefes alırdınn birasss

ayy amin aminn kuzumm. hemen okudumm pınar inşallah çok ii olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…