'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum evet okudum ama yazamadım iş yoğunluğundan ve kendi stresimden ben herşeyi dert tasa eden bir huyum var sanırım olur seninde kuzum işlemlerine erken başla düğün salonunda nikahı istiyosan ve istediğin saatin olmasını istiyosan erkenden yaptır işlemleri ben biraz pimpirik yapıyorum sanırım

Bizde de saat 8 boştu kuzum ama erken olur diye yaptırmadık bizim burda 8 yazılırsa davetiyeye ancak 9 a doğru dolar salona gelin damat 7 yazılırsa anca 8e doğru gelir öledir yani sizde davetiyede kaçta yazılırsa öle mi girer gelin damat:26::26::26:

biraz değil fazla pimpirik ediyosun canım benim kafana taktığına değmez ya nolacak sanki

biraz geç kalarsa memur oynamaya başlarsınız:118: geldiğinde ara verilir nikah olur :123:takı olur pasta olur :125: sonra yine oynamaya devam:118: :118: gayette güzel olur:112:

bu kadar takıp üzülme kızcam artık

rahat ol biraz su akar yolunu bulur :82: :82:

Günaydın gelincikler
Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar... Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç... Hayırlı Cumalar hepimize dularımız da olmak dileğiyle…

Bencede öyle biz nişanda 19:30 yazdırdık Salon 20:00 da doldu Bizde 20:15 de çıktık
En az yarım saat erken yazılmalı bence

Günaydın canlar yine saat 3 e 4e kadar uyuyamadim yaaa... doktora gidip uyku ilacı almayı düşünüyorum :---( sabah da 9 da açtım gözümü...

özgem 99 un hayırlı uğurlu olsun hepsi hemen biter inşallah

Elifim mobilya begenmenize çok sevindim bizde yarın davetiye ve yatak odasına bakmaya gidecegiz inşallah... sitelerden mi yaptiriyorsun hangi mağaza?

Pınarım düzeldiğine çok mutlu oldum masallah nazar değmesin diyorum

kızlar bugün cuma Vaktinde yapılan dua çok makbuldur... herkes dua etsin hepimiz için hakkımzda hayirlisi olsun... iş bekleyenlere.iş ev bekleyenlere ev huzura huzur nesemize nese katılsın inşallah......

Tamam kuzum memure hanımı arayıp rahatsız etmeyim o saman kadın numarasını verdi verdiğine vereceğine pişman etmeyim kadını
Ah bende biraz durulsam herşeyi kocaman bi kaosa döndürmesem ben tez canlıyım herşey olsun bitsin istiyorum hemencicik çok şey istiyorum sanırım
Artıı su akar yolunu bulur lafını annem çok kullanır sanki bir an annem konuşuyo zannettim

oyy bilmem ki kuzum kafa karıştı benim şimdi
dur ben bi sevdiceği arayayım
ama nikahı 8 e aldık.. memur geldiği gibi kıycaz yani memur da 8 buçuk gibi gelir anca.. o zamana da salon dolar sanki
dolmazsa da gelmeyenler düşünsün napalım biz oraya 8 yazdık
çok geç kalsın istemiyom çünkü takı töreni çoook uzun sürüyo..
nikah ne kadar erken olursa o kadar iyi bizim için.. nikahı kıyar ilk dansı eder takıya durur sonra da göbecikler atarız

kuzum 8,30da başka nikahı varsa 8 de sizin orda olması lazım ki başka yerdeki nikahına yetişebilsin onuda düşünmeniz lazım kuzum:26::26::26:

Kızlar Hayırlı Cuma ' lar

Dün fotoğrafçıyıda ayalardım

Saat konusuna deyinmişsiniz. Bende nişanım için 12:30 yazdırmayı planlıyorum ancak gelirler

bende öyleyim canım çok tezdir hemen olmalı bi iş ama olmuyor işte herşeyin bi sırası var zamanı geldiğinde olcak zaten en güzel şekilde

senin yapman gereken dua etmek bol bol hayırlısıyla olsun işlerimiz de devamlı aklına geldikçe Allah'ım güçleştirme kolaylaşırtır de..dua saatine denk gelir inşallah kabul olur.mesela cuma günlerinin içinde mevla bir saat gizlemiş hangi saat olduğu bilinmiyor ama o saatte edilen hiç bir dua geri çevrilmezmiş o yüzden dilinde devamlı bunlar olsun..hem gönlün de ferahlar

çok bilmiş gibi konuştumsusayım artık ben

Son düzenleme:
KIZLARRRRR SELAMMMM..

özgemmm 99 un hayırlı olsun ....

bende 100 olarak gördüm kendimi inanamadım listeye kayıt olduğumda 204 günüm vardı zaman ne çabuk geçti yaaaaaaaauuvv...

yarın benim kocişim ufak operasyon geçircek geniz etini aldırmıştı 2 yıl önce yine tekrarladı..
doktora göre 20 dk bi operasyon azıcık anestezide kalıcak ama yinede bedenen etkilenecek hayırlısı ile atlatsın ,nşallahhh

yarın bende 99 olcammmmmmm

Geçmiş olsun canım inşallah çok.kolay geçer

Kızlar Hayırlı Cuma ' lar

Dün fotoğrafçıyıda ayalardım

Saat konusuna deyinmişsiniz. Bende nişanım için 12:30 yazdırmayı planlıyorum ancak gelirler

hayırlı cumalar canımmm
hayırlıı olsunn işleriniz yavaş yavaş bitiyo sanırımm elbisen hariçç

Yok kuzum yaa zevkle okudum ve dinledim dikkate aldım susma

kuzum 8,30da başka nikahı varsa 8 de sizin orda olması lazım ki başka yerdeki nikahına yetişebilsin onuda düşünmeniz lazım kuzum:26::26::26:

kuzum sevdiceğime sordum davetiyeye 'nikah saat 20:00 dadır' yazdırırız nikaha katılmak isteyen o saatte gelir dedi
mantıklı geldi bana.. nikahı görmek isteyenler gelsin görsün istemeyenler de geç gelsin

geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…