'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Zehraaa biz özgişin nikaha katılmak isticekmiyiizzzzz

Bence anca saat 10da yetişiriz salona biz dimi Zehraaa

arkadaşlar merhaba... Herkese hayırlı cumalar diyerek kına gecesi ile ilgili herkesin istekleri, yapacakları, hayal ettikleri veya neler yapabileceğimize dair yorumlarını ve ilginç (farklı) fikirlerini bekliyorum.

şimdiden teşekkürler...

Merhaba Gözdecim... bende onu düşünüyorum acaba ne yapsak diye... hepimiz kalkıp oynayacağız falan ama ayrı bi gösteri gibi bişey mi hazırlasak diyorum kardeşlerim ve kuzenlerimle acep nasıl olur :44::44::44:

kuzum bizim salon 600 kişilik her masa 10 kişi alıyo
ben 300 tane şeker yaptırmak istiyorum
davetiye konusunu hiç bilmiyom kaç tane olur

Davetli listesini yaptık zaten işte yarın gidip bakacağız da... 700 bastıracağız hadi bunun 400 ü gelse en az 2 şer gelseler 800 e gelir ki annem diyor gelemeyen uzaktakı akrabalara da şeker gönderecekmiş... mesela bizim nişan da 130 kişi vardı sadece aile arası ama 200 tane şeker yaptık bu sefer herhalde bi 1000 tane yapmamız lazım..... Allah tan magnet istiyorum yoksa oooooo dolu para tutardı

ama ama ama
hani foto çekimime de gelcektiniz kuaföre de gelcektiniz
yoksa beni kandırıyonuz mu

Herbişeyciğine gelcezz yaa ama sonra eve gideriz hazırlanırız ayol anca yetişiriz

aaaa bi zahmet bırak ayol yapçak işlerimiz var

Anaamm kocayı bulduğu gibi bizi sattı görüomusun Zehroşşş

Faceden bik biklemicen mi biziiiiii

magneti nereye yaptırcan canım ben de arayışlardayım çok pahalıya patlıyo çünkü :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…