elbise ve bohça işi var kuzumonlarda önümüzdeki aylarda olucak daha zaman var
kuzum sevdiceğime sordum davetiyeye 'nikah saat 20:00 dadır' yazdırırız nikaha katılmak isteyen o saatte gelir dedi
mantıklı geldi bana.. nikahı görmek isteyenler gelsin görsün istemeyenler de geç gelsin
geçmiş olsun canım benim
Günaydın Güzelliklerhayırlı Cumalar
veeeeee yarın izinliyimçok mutluyum bu sebepten.
Günaydın Güzelliklerhayırlı Cumalar
veeeeee yarın izinliyimçok mutluyum bu sebepten.
Kızlar ben regl oldum Bugün bismillah deyip hapa başlarım heralde :18:
Hangisinden alıcağıma karar vermeedim hala :18:
hayırlı cumalar aslımm
yatış var desene yarınn hoş 15 gün kalmış düğünee ya daa;
bugünü sayma 14 düğün gününü sayma 13 kınayı da sayma 12 gün varr:111: :111::111::111::111:
hazırlıkların vardır şimdi seninnnn :86::86::86::86::86::86:
en son yarın izinliyim dediğinde gece mesaiye kalmıştın sonra da sanki ertesi gün gene işe gitmiş miydin ne :44:
çok moral bozucuyum dimi
neyse benim işlerim var...
en son yarın izinliyim dediğinde gece mesaiye kalmıştın sonra da sanki ertesi gün gene işe gitmiş miydin ne :44:
çok moral bozucuyum dimi
neyse benim işlerim var...
hayırlı olsun tuğçem
ama dr. gitmedin mi ?
doğru gül bi gün be çatladım burda
yarın temizlik var atla gel .
Tamam kuzum zaman çabuk geçsin ya ben sıkıldım nişanlılıktan artıkın hep sevdiceğin yanında olmak kimseye hesap vermek istemiyom gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ama mutlaka bi kuşku giriyor bi yerden içime başlıyorum pimpirik yapmaya ama artık hiçbir şeye takmıcam(ne kadar takmayacam dersem de yine armudun sapı üzümün çöpü der takacak birşey bulurum sanırım) düğün günü gelip çatsın bende bol bol eğlenim kurtlarımı dökimÖzgem 99 olmuşsun :118::118: günler geçsin su gibi:119:
benimde 15 olmuşhey 15 li 15li tokat yolları taşlı :119:
Elifmu mobilyaları halletmiş ,maşallah
Pınar bugün çok iyi
amaaaaa Maviş bugün çok pinpirikliyavrum sen ne takıyon böle minicik şeyleri ya. memur gelemeyecek olsa verir mi o saati bakim gönlünü ferah tut biraz. hapursa da köpürse de gelcek mi gelcek boşver sen eğlenmene bak. :124:
Özlem nişanlına şimdiden geçmiş olsun .yarın yokum yazamam büyük ihtimal..
Hümeyram ya dr. git olamdı uyuyamıyorum de ne bileyim böyle güçten düşeceksin.
Gülibikim dün aç mı kalmış ne :125::125::125: can boğazdan gelir
ve Özgemmmmmmm ;
(yarın olmadığım için) şimdiden doğum günün kutlu olsun.
sevdiceğinle ve sevdiklerinle hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim sana
Özgiiiişşşşşşşşş ve sinlev
Dimeeeekkk 99
:119::119::119::119::118::118::118::118::118::121::121::121::121::122::122::122::122::118::118::118::119::119::119::119::129::129::129::119::119::119::118::118::118::118::118:
Valla yaaa.. ama yine uykusuzum :44::44::44: Düğüne kadar devam mı edecek acaba bu bilmiyorum
benim doğru gülüşümm bu bebekk :86::86::86:
ne temizlik mii :44::44:
sanırım ben de yarın onu yapıyo olacağımm aslımm ve senin ev gibi bi evee
evlencek arkadaşın evi yerleşip temizlencek ellerimden öper
Tamam kuzum zaman çabuk geçsin ya ben sıkıldım nişanlılıktan artıkın hep sevdiceğin yanında olmak kimseye hesap vermek istemiyom gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ama mutlaka bi kuşku giriyor bi yerden içime başlıyorum pimpirik yapmaya ama artık hiçbir şeye takmıcam(ne kadar takmayacam dersem de yine armudun sapı üzümün çöpü der takacak birşey bulurum sanırım) düğün günü gelip çatsın bende bol bol eğlenim kurtlarımı dökim:118::118::118::118:
insan bana gelir ya
ben de bu halle ne temizlik yaparım ya.hastayım diye nazlanayım da sevdicek yapsın
aynen öyle :89::89:
oyyy aslımmm yirim seni yiiiirrr
teşekkür ederim canım benimmmm
kızımmm 2 haftacık kaldı resmennnn çok heyecanlııı
sen de düğünden sonra yaz bize hemenn oyam gibiii çağloş ve müge geç yazmıştı
yarım gün oraya gidim geri kalanında gelimm aslımm yanınaa
hayırlı olsun tuğçem
ama dr. gitmedin mi ?
Canım 1 buçuk ay önce gitmiştim başka bi şikayetim için kadın doğumcuya biri yasmini başka biride yazz ı önermişlerdi ama bilemiyorumBen en iyisi akşam tekrar gidym Ben şimdi oldum ilk ilacı ne zaman içeyim daha tam başlamadı ama böyle lekelenme gibi olmuş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?