'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çürük var canım pazartesi gitmem lazım

Dişten yüzüm gülmedi benim kaç tane dolgum var kanal tedavim var 2 tane yeni diş yapıldı..... ama 2 senedir rahattım yine başladı

geçmiş olsan canım çok fena bişey ya o Allah kolaylık versin inşallah ağrımaz pazartesiye kadar yoksa napcan 2 gün

bide bu havada kızıyorum bu patronlara

yarım gün bide benim gelsem nolur gelmesem nolur gelsemde inadımdan bişi mi yapıyorum sanki

valla bugün hepsi buraya toplandıgı için ben calısmak zorunda kalıyorum...işlerimiz yogunlastı....saat 10 bucukta işe baslıyorum ama bu saatten snra calısma şevki kalmıyo ki insanda...erken gelsem erken cıksam ne var yani....ama yok 5 i buluyo cıkısım

ne iş yapıyorsun canım sen:26:

görüyorum hep projelerden bahsediyosun ama tem olarak bilmiyorum ben :44:

bide cumartesi diye geç mi geliyosun :44: amaann amma saçmalıyolar ya cumartesi pazar tatil olacak arkadaş

bi gün patron olursam :97: :97: :97: :97:

Günaydınlarrrr, hatta tünaydınnn

Çzgemmm doğum günün kutlu olsuuunnnn

Gülibiğim ve Zehroşuumm sürprizinizi yiriimmmmm

evet tatlım projeciyim ben...prıje çiziyorum...genelde dsi projeleri....mühendisler araziye gidip bana kanal yada sulama alanının kotlarını ölçülerini getiriyolar bende o bilgilere göre projeyi çiziyorum canım.asıl işim restorasyon projeleri...tarihi binaların onarım projelerini çizmek ama şehir dısında iş oldugu için kendi işimi yapamıyorum....

enee ne güzel işmiş öyle ooo

tam benlikmiş heee

ne okudun canım sen :26: kendi işindaha zevkilidr aslında dimi :26: olsun bence bu da çok güzelmiş

enee ne güzel işmiş öyle ooo

tam benlikmiş heee

ne okudun canım sen :26: kendi işindaha zevkilidr aslında dimi :26: olsun bence bu da çok güzelmiş

mimari restorasyon okudum Pınarım...evet kendi işim daha zevkli...geziyosun,ögreniyosun,farklı kültürleri tanıyosun....ama napalım nişanlanınca böle oldu...zaten baska türlüsüde olmaz....kocayı bırakıp nerelere gidem

bu işimden de memnunum cok şükür...ççok iyi insanlar Allah bozmasın

hayal ettimde güzelmiş gerçekten

ama dediğin gibi yerleşik hayat lazım evli kadına

seviyosan işinden memnunsan ne mutlu sana ender insanlardan birisin bu zamanda işinden her anlamda mutlu olmak nerdeyse imkansız gibi

Son düzenleme:
Kızlar merhaba :)
Hepinizi çok özledim birazdan geçmişe hızlıca göz atacağım.işlerimin yoğunluğundan gelemedim bir süredir.akşamlarıda nişanımla ev bakıyoruz,düğüne 2 ay 2 gün kaldı :)

meraba cerenn

az kalmış seninde :18: Allah yardımcınız olsun

ya hzuurluyum rahatım mutluyum tabi....biraz daha fazla alsam para fena olmaz ama

Cerenimooooo nerelerdesin canım yaaa...özledim valla....nasılsın ne var ne yok kuzucum

ya hzuurluyum rahatım mutluyum tabi....biraz daha fazla alsam para fena olmaz ama

Cerenimooooo nerelerdesin canım yaaa...özledim valla....nasılsın ne var ne yok kuzucum

Burdayım iş eyrim yeni açıldığın çok yoğun günler geçiriyorum sormayın bu arada nick değişikliği sanırım kimsin sen çıkaramadım

Keşke kuzum yaa sizleri gördüm imrendim bana kimse böle hiç süpriz doğumgünü yapmadı
Maşallah deyim size dostluğunuz hiç zarar görmesin

Sürpriz yapmamız için aynı yerde olmamıza gerek yok ki yolla adresini sen yeter mavişcikkk yeter ki gönüller bir olsun

Günaydınlarrrr, hatta tünaydınnn

Çzgemmm doğum günün kutlu olsuuunnnn

Gülibiğim ve Zehroşuumm sürprizinizi yiriimmmmm

Tubimm tubimmm özgişe de söyledim dün,dayanamayıp sürprizimizi tubiye anlattım dedim tubi de duyunca çiçek yollamak istedi ama açık adresin olmadığından gönderemedi dedim vee özgiş çok mutlu olduuu düşünceli davranmana inceliğine

Kendisi şuan sevdiceğiyle ondan teşekkürlerini ben iletiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…