bizim vampirella'dan neyimiz eksikmorart gitsin
ayyyyy o balayı evi a'dan z'ye süperde
2 kere izledim filmi sinamada 1 gün arayla
bıkmadan izliyeceğim bikaç filmden biridir
kızın sağlam yeri kalmadı neredeyse
amaaaaa onun yerinde olmak isterdimmmm
sevgilim vampir olsun:
olaya bodoslama dalıyorumm
önceliklee aslımm hoşgeldinnn uyu dinlen birass
özgeeemm sana laf attım ama görmedin beniiii
elifffimm nişan elbisenden mahrum bırakma bizii merak ediyorummm
hümmümm inşallah çok güsell olcak canımm hiç sıkıntı çıkmicakkk:26::26:
zehraamm sende napcam die hiç sızlanma seninde çok güsell olcakk
pınarrım o yatak için devasa bi oda olması lasımm
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın çok yoğunumm çünküüü
hıı kedicikk nasılsınnn
bidee nişanlancak bi arkadaş gelmiştii şimdiden hayırlı olsunnn
bide benimde tenim çok hassas dokunsan morarız kışın evlensem ii olcak gibiii
Kızlar normalde nişan mevzumuz konuşucaktı napıcaz falan diye ama mekan tutuldu zaten. Bohça işleri falan konuşulurmu bilmiyorum. Hiçbişey bilmiyorum.. :26:
eksik yok daaa fazla var sanki aslımuu
kıızz nası tuttun bu kaa şeyi aklında :44: :44:
biz zaten sivgilişle devasa kimin bişiyizyatağımız her şekilde devasa olucu
SEVGİLİ arkadaşlarım merhaba ,
2-3 gündür hiç gelemiyordum
size anlatacakalrım varrrr...
şimdi biliyorsunuzki ben hep yakınıyordum bu ev meselesinden hem pahlaı kiralar hemde pis evler diyordum ...
sonra geçen cuma bakınırken bizim zeytinburnunda yeni daiereler gördük ama bodrum kat yada yarı bodrum gibi...fakat camlar yüksekte.
sonra sevdicekle oturduk konuştuk napabiliriz diye bi hesap yaptık zaten bi bankadan benim adıma otomatik kredi çıkmış iyi müşteri olduğum için 105 bin tl..
neyse sonra dedikki millet nerelerde yaşıyo biz sıfır binada hiç kullanılmamış mis gibi dairede yaşayamazmıyız yani bodrum katta dedik . en azından ev sahibine kira ödeyene kadar kredi ödeyelim zaten 4-5 yıl beklediğimiz şeyler var onlar gerçekleşince bu evi satıp gönlümüze göre ev alalım en azından ödediğimiz kredi bizim birikimimiz olur dedik ..
tabi benim oturacağım yer maalesef çok pahalı bir semt aslında lüks bir yer değil ama her yere yakın her yere rahat ulaşım var mesela iş yerime trenle 12 dk da gelebiliyorum orta bir yer o nedenle de ev kiraları ve fiyatları çok..ve bu ev zeytinburnunda bulvar cadesine parelel yani büyük bir alışveriş cadddesi var o cadeye yürüyerek 1,5 dakika mesafede o kadar merkezi bir yerde ama maalesef ev küçük geldi..
neyse bir tane ev bulduk görmeye gittik ... 100.000 tl yarı bodrum sıfır bina ama gelin görün ki brüt 75 net 62 m2 falan bana çok üçük geldi odalar minnacık ... napcaz hiç bilmiyorum ..
Emlak Ofisinden 2+1, 75 m2 Satılık Daire 100.000 TL'ye sahibinden.com'da - 114850433
ev bu kızlar fotolarda biraz büyük görünüyor ama değil salonu 9 m2 mesela ...
neyse velhasıl tabi birde bu eve eksper 100 derse biz bakadan ancak 75 milyar çekebilioz 25 milyar bulmamız şart ancak bu para bizde düğün sonra olabilir zaten nişanlımın bana taktıklarıyla eşin dostun taktıkları anca bu kadar olur.
neyse peşinat içinde teyzeler ve dayılarla görüştük olmadı 1-2 kişiden alıp tamamlayıp düğün sonrasındaki hafta hemen iade edicez.
ama biz şimdi bu evi beğenmedik hala arayıştayız zeytin burnunda 100-110 arasına ancak bodrum bulunabiliyor yeni bina yada 4-5-10 yıllık binalarda ben yeni bina istiyorum ama ..zaten bodrumda yşıcaz hiç değilse mis temiz olsun diyorum
elin evine kira vereceğime 2 göz oda olsun benim olsun diyorum ..
şimdi size bir sorum var..
1. siz olsanız ne yapardınız alırmıydınız böyle bir ev?
2. biliyorsunuz balayına rixosa gidecektik toplamda otel+uçak 3750 tl para verdik daha bunun alışverişi olacak orada gezmesi olacak ortalama bize 4500 e patlar diyorz.
nişanlım dioki ev alırsak balayını iptal edelim yada ucuz bir yerlere gidelim çıkamayız altından diyor..
sizce ne yapmalıyım ??? balayı konusunda
not : LİNKTEKİ EVE GİTTİK BAKTIK YAZDIĞIM GİBİ 62 M2 FALAN FAZLA KÜÇÜK GELDİ HALA BAKINIYORUZ.
kafayı yemek üzereyim düşünmekten
canım yaa eğer içine sinen bi ev diilse biras daha araştırınn ev aldınız mı satmak çok kolay olmas die düşünyorumm çünkü ev bizim die içine yaptırcaksınız fln bu defa o kadar yaptırdık satmayalım ya da onların borcu olcakk
iice araştırın bencee içine sinen güsel bi ev bulun fiyatı size uygunn
netice de her gün o eve gidip gelceksiniz ve evi begenmezseniz huzursuz olursunuz
az daha dişinizi sıkın ve araştırın derim benn
dilaaaaaaaaaaaa
sen bana ne yazdın da ben görmedim kuzum :26:
beni sadece çok küçük olması rahatsız etti dila cım onun dışında pek problem yapmadım..
ama dediğin gibi o küçücük evde bile birsürü plan yaptım mesela alaturka tuvaleti kolozete çevirip banyodaki klozeti kaldırıp duşakabin yapmak gibi ...
oofff bilmiyorum zaten bu evden geçtim sanırım .. ama şu varki 100 ün üzerine çıkmamız pek mümkün değil .. ve zeytinburnunda 100 bine ancak bodrum yarı bodrum yada bahçekatı alınabiliyor
hoşgeldinn hayırlı olsunn
yaa amaa olmaz kii bölee
hem foruma yazmaa hem de gıcık vercek yazılar yazzz
özlem biliyosun ki bizim ev de 1+1 ve 75 m2 net olarak
2 oda olunca iyice minnacık olmuştur o odalar
kira vermek istemeyip ev almak istemeniz çok güzel ama sen 4-5 yıl orada yaşıyacağım diyosun ya.. o nedenle daha içine sinen bi yer alın
çünkü ev alıcaksınız bi sürü para verceksiniz kuzum
balayına da kıyamazdım ben sanırım :26: ama siz de haklısınız ev alırsanız eğer..daha uygun bi yerde yapmak daha mantıklı olur
bilemedim ki ne desem..zaman da az kaldı hem..kendinize bi süre daha verin isterseniz, o zamana kadar bakalım yeni yerler çıkçak mı?
bi de evliliğin ilk aylarında çok borçlu olursanız zorlanırsanız cicim aylarınıza da yansır mı acaba diyorum
çok yönlü düşünmeye çalıştım kuzum ama çıkamadım işin içinden pek
özlemcim sırf uygun ve yeni diye içine sinmeyen bir ev almayın bence
ve yeni evliyken büyük bir borcun ve sıkıntının içine girmiş olacaksınız
daha birbirinize alışamadan gerfinlikler çıkabilir
bunu da düşünün
zaten düğün olayı stresli oluyor
bence biraz daha araştırın
o fiyata daha büyük bir ev bulursanız düşünün ama yoksa kira daha mantıklı
Kızlar normalde nişan mevzumuz konuşucaktı napıcaz falan diye ama mekan tutuldu zaten. Bohça işleri falan konuşulurmu bilmiyorum. Hiçbişey bilmiyorum.. :26:
gülinle yemeğe çıktınız yaa onunla ilgili yazmıştımmm
özlem hani ev yaa tüm zamanınız geçecek ben o yüzden biras detaylara takıldımm.. iice içine sinen bi ev çıkar inşallah karşına yaa , ne bilim belki acil satmak ister flnn inşallahh:26::26:
özlemcim o fiyata daha iyi bir ev bulabilirsiniz. ayrıca içine sinmeyen bir ev alma. kira öder gibi ev sahibi olmak daha mantıklı.
ama burda borçlarınız,aylık gelir ve giderleriniz ne derecede olacak sizi zorlayacak mı ? :44: bunları dökuman yapıp konuştunuz mu ?
sonra evliliğe yeni yeni alışırken bir de borç harç yüzünden birbirinizi yemeyin.
veeeeeeeeee bence balayı olmalı... bu bir kez yaşanacak bir olgu bana kalırsa. olmadı başka harcama yapmazsın ama yine gidersin balayına.ben o konuda taviz vermezdim.
hangimiz adam akıllı tatile gidiyoruz ki böyle bir yere.. o kadar uğraş,emek harca dinlenmek istiyoruz ve sevdiğimiz adamla ilk tatil diyoruzo yüzden gidin derim ben.
aslımmmmm
istanbulda ve zeytinburnu gibi ulaşım açısından rahat yerlerde giriş katlar 130.000 başlıyo ve bizim şuanda öyle bir ev almamız mümkün değil ...
o nedenle zaten hem sıfır bina temiz olsun dedik hem kira ödemeyelim dedik ancak bunu alabiliyoruz...
bende balayından geri kamak istemiyorum olmadı rixostan daha ucuz bir otele gidelim yinede gidelim istiyorum
röfleli pisicik pisicik demek sende istiyorsunçok güzel bişi dimiiiii
inşallah sana nasip olur canımben böyle şey gibi istiyorum
alacakaranlığın 4.filmini izledin mi :26: işte orda hani balayı için gittikleri yerde yatak odasındaki gibigerçi edward yıkmıştı onu ama
bi bakayım bulabilecekmiyim resmini :26:
elifikoooo gene mi olmadı evne arıyonuz anacım siz de bulamadınız :44:
cibinlik kardeşliği yapsak yaaaa
Selamm kızlarr
Canımm nişan kelimesini duyunca benim hemen gözlerim açılıyor kulaklarım kabarıyorda daldım birazcık konuya
Anladığım kadarıyla yakın zamanda nişanın varve prenses gibi elbise demişsin şu elbiseni benimlede paylaşsana benim yaza daha çok var ama genede kendimi elbiselere bakmadan alıkoyamıorum
bide ne gibi hazırlıklar yaptın birazcık anlatırmısn
bide düğünle nişan aranız çok yakınmış Allah kolaylıklar versinn
Evet tatlım aslında 4.5 ay vardı ama bi anda 1 aya indi
Şimdi biz büyük nişan yapıyoruz
Elbisem için albüm yapayım hemen
Merak eden varsa bakar hem
Biz bohça yapıyoruz aileler arası, onun hazırlıkları sürüyor
Sen bohça için mi neler yapaacksın demek istiyosun?
enerji içeceği işe yarar mı kine
aticiiiimmm tabiiii
uyuyorum resmensen nasılsın
/////
pınarrrrrrrr
edward yatak bırakmadı ortada o zaman
Kuzum niye uyukluyon bakiiiiiim seeennnnnn
kendi evimiz sayılır canım kayınvalidemin üst katında oturcam :18: :18:
evin bi tek sıvası vardı içini yapmaya çalışıyoruz hem düğün hem inşaat hemde evin içi acayip zorluyor maddi olarak
o yüzden hem uygun olsun hem istediğimiz gibi olsun istiyorum bakalım olacak mı
rabbim isteyen herkese kısmet etsin inşalalh evi
ayyyyy o balayı evi a'dan z'ye süperde
2 kere izledim filmi sinamada 1 gün arayla
bıkmadan izliyeceğim bikaç filmden biridir
bünye alışık değilse işe yarar o enerji içeceği
ama yaramayabilridesen doğal yoldan al o enerjiyi bence
kızın sağlam yeri kalmadı neredeyse
amaaaaa onun yerinde olmak isterdimmmm
sevgilim vampir olsun:
Allah inşAllah gönlüne göre verir Ececan
Kayınvalidenle aranız nasıl? Yakın oturmak hem dezavantaj hem avantaj çünküü
olaya bodoslama dalıyorumm
önceliklee aslımm hoşgeldinnn uyu dinlen birass
özgeeemm sana laf attım ama görmedin beniiii
elifffimm nişan elbisenden mahrum bırakma bizii merak ediyorummm
hümmümm inşallah çok güsell olcak canımm hiç sıkıntı çıkmicakkk:26::26:
zehraamm sende napcam die hiç sızlanma seninde çok güsell olcakk
pınarrım o yatak için devasa bi oda olması lasımm
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın çok yoğunumm çünküüü
hıı kedicikk nasılsınnn
bidee nişanlancak bi arkadaş gelmiştii şimdiden hayırlı olsunnn
bide benimde tenim çok hassas dokunsan morarız kışın evlensem ii olcak gibiii
Ya Dilam benimde öyleeee
Biz napacaz kiiiii
Ciddi ciddi sorun yapıyorum ben bazen
Dokunsan morarıyo benimkiiii
Nişanlık için albüm yapam da bak hadiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?